שבוע טוב- שאלון

שבוע טוב- שאלון ../images/Emo124.gif

שם:
תאריך לידה:
ההודעה הראשונה שלך בפורום:
איך הגעת אליו?
מה הספר האחרון שקראת?
מהו הספר האהוב עליך?
מה הסרט האחרון שראית?
מהו הסרט האהוב עליך?
מהו הדיסק האחרון שקנית?
איזה מוסיקה את שומעת?
מקום אחרון שטיילת בו...
ההופעה האחרונה שהיית בה...
יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?
צבע שיש לכם סלידה ממנו...
הצבע האהוב עליך...
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד...
דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית)
היום שצריך למחוק מהשבוע...
הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם?
לעולם לא אוותר על...
טיול ב-אופניים או ברגל?
סנדליים נעליים או מגפיים?
אמריקה או אירופה או אחר...
האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה?
ובנימה קצת יותר אישית
איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים
חלום אחד שהגשמת...
חלום אחד שאת רוצה להגשים...
חלום לא מציאותי...
מהו היום המאושר בחייך
מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך
מה מצחיק אותך
מה מעצבן אותך
מה מפחיד אותך
מי ישראלי בעייניך
מתי בכית בפעם האחרונה
הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...
הדבר שהכי מרגיע אותך...
מה ה"מוטו" שלך
ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך-

yoramor001

New member
לשם שינוי אני אתחיל.

שם: יהורם אור גיל: 30 איזור מגורים: נהריה, צפון תאריך לידה: 10.08.76 ההודעה הראשונה שלך בפורום: למי יש את הסרט מאחורי הקלעים של ציפור זרה, אני חושב... איך הגעת אליו? דרך מיכל - ריטהסטאר מה הספר האחרון שקראת? חוג הנוירונים מאת רוברט סילווסטר מהו הספר האהוב עליך? מאה שנים של בדידות מה הסרט האחרון שראית? השטן לובשת פרדה מהו הסרט האהוב עליך? ים של אהבה, אל פ'צינו מהו הדיסק האחרון שקנית? חוה אלברשטיין איזה מוסיקה את שומעת? עברית בעיקר. וקצת חומרים אינסטרומנלטיים מקום אחרון שטיילת בו מפל התנור - היום! ההופעה האחרונה שהיית בה - עדי אשכנזי יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בטח, מאוד פשוט - טויס אר אס...גן עדן לשחר ולי. צבע שיש לכם סלידה ממנו - צהוב הצבע האהוב עליך- בורדו/סגול יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד - פמוטים שקבלתי מאמא. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) - דובר ספרדית רהוטה היום שצריך למחוק מהשבוע - ראשון אלא מה? הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? זריחה, פריחה, את שחר ואת טל. לעולם לא אוותר על, הסנפה של טל ושחר בבוקר, שנייה אחרי שהם מתעוררים, כמו לחמניות טריות וריח שאין לו תיאור. ממכר! טיול ב-אופניים או ברגל? ברגל. סנדליים נעליים או מגפיים? יחף! אמריקה או אירופה או אחר - אירופה האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה? בטח. אני מקווה ששחר ירשה את זה ממני. בנימה קצת יותר אישית: איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים, במושב ילדותי, מאושר יותר, אופטימי יותר וחרד הרבה יותר מיום המחר. חלום אחד שהגשמת - יש לי בן מדהים וילדה מופלאה בריאים, שלמים ומאושרים - זה שווה את כל החלומות שיש בידינו פשוטי העם לחלום חלום אחד שאת רוצה להגשים - לראות את הנכדים שלי. חלום לא מציאותי - לזכות בהגרלה השנית של ה-50 מיליון בלוטו. מהו היום המאושר בחייך: יומיים כאלה, פעמיים בחיים - רוית מודיעה לי שהיא בהריון. פעם אם שחר, פעם עם טל. אין אושר גדול מזה. מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך: הייתי בטוח שסיכמתי עם רוית שהיא אוספת את שחר מהגן באחת ורבע כרגיל. מסתבר שאני הייתי אמור להוציא אותה. בשעה אחת וארבעים אני מקבל טלפון מהגן, רואה את המספר על צג המכשיר ולא מבין מה קורה. "שחר מחכה לך כאן...אמרה הגננת, ואני? אימל'ה לא רוצה לחזור לזכרון הזה... מה מצחיק אותך רוית. מה מעצבן אותך רוית (לפעמים לא תמיד) מה מפחיד אותך רוע לב של אנשים. מי ישראלי בעייניך - אבא שלי. מתי בכית בפעם האחרונה. היום, אבל זה לא חכמה, אני בוכה לפחות פעם ביום, לאחרונה קצת יותר. הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך - ציניות, ראש קטן שאנשים מגלים לפעמים וזה שתמיד שצריך, המצית לא עובדת. הדבר שהכי מרגיע אותך - חוף מבודד, ים בשעות בין ערביים. מה ה"מוטו" שלך - לא כל מה שזהב נוצץ! ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך- אני לא יכול בלי סקס, אני שטותניק, אני לא נוגע אלכוהול ומת לגדל ארנבת. שבוע טוב. יהורם.

pc girl

New member
:)

שם: ברקת גיל: תכף 17(!)
איזור מגורים: דרום תאריך לידה: 11.8.90 ההודעה הראשונה שלך בפורום: אין לי כוח לחפש
איך הגעת אליו? הייתי בפורומים של תפוז וראיתי שיש פורום לכל דבר, אז החלטתי לראות אם יש גם של ריטה, ויש
מה הספר האחרון שקראת? יש ילדים זיגזג מהו הספר האהוב עליך? מישהו לרוץ איתו, שירת הסירנה מה הסרט האחרון שראית? מה נשים רוצות מהו הסרט האהוב עליך? יש המון... בעיקרון שיקאגו, פורסט גאמפ ושירת הסירנה מהו הדיסק האחרון שקנית? חום יולי אוגוסט של שלמה ארצי + סימנים של גלי עטרי איזה מוסיקה את שומעת? בעיקר ישראלי (ארצי, חנוך, אינשטיין, החלונות הגבוהים, הנשמות הטהורות, אלברשטיין... וכמובן ריטה רמי
) מקום אחרון שטיילת בו...
לא זוכרת... מזמן לא טיילתי
ההופעה האחרונה שהיית בה...נראה לי של חווה אלברשטיין
יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? טאוור רקורדס וכל מיני חנויות מחשבים עם דברים מגניבים
צבע שיש לכם סלידה ממנו... צבעים בהירים וזוהרים הצבע האהוב עליך... שחור ולבן יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד... כל מתנה שאנשים שאני אוהבת מביאים לי. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא ^^ היום שצריך למחוק מהשבוע... יום שני >< הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? יהיה נדוש להגיד כדור הארץ
אבל בכל זאת... כדור הארץ בלי כל ההרס מסביב שבני האדם עושים. לעולם לא אוותר על... המשפחה ועל החברים טיול ב-אופניים או ברגל? אופניים סנדליים נעליים או מגפיים? סנדלים אמריקה או אירופה או אחר... תמיד רציתי אמריקה
האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה?
כן
ובנימה קצת יותר אישית איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים? נשואה ועובדת בחברת הייטק גדולה חלום אחד שהגשמת... להיות מאושרת באמת למשך תקופה ארוכה חלום אחד שאת רוצה להגשים... לעבוד בחברת הייטק גדולה בתפקיד בכיר
חלום לא מציאותי... לעוף מהו היום המאושר בחייך? אין יום ספציפי... מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך? שוב, אין משהו ספציפי
הכל מפחיד אותי מה מצחיק אותך? כל דבר בערך
מה מעצבן אותך? חוסר פרגון. מה מפחיד אותך? רוע, קנאה, ערסים. מי ישראלי בעייניך? ירדן בר כוכבא מתי בכית בפעם האחרונה? לפי כמה ימים הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך... רוע הדבר שהכי מרגיע אותך... שינה מה ה"מוטו" שלך? חיה ותן לחיות ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך- 1.אני מכורה לשוקולד. 2.יש לי חתולה וכלבה :) 3.אני כותבת סיפורים קצרים... 4.אני שונאת פירות וירקות
שבוע טוב :)

חחח ערסים ../images/Emo6.gif

הרגת אותי....
וגם אני מכורה לשוקולד... אבל כולם כבר יודעים את זה עליי

PRINCESS GINA

New member
מה נשים רוצות../images/Emo35.gif

עם האלן האנט ומל גיפסון?? זה סרט מעולה!!!

ofek777

New member
אני אנסה, למרות שאני יודע שהרוב לא קוראים ../images/Emo13.gif

איזור מגורים: מרכז תאריך לידה: 16.8 מה הספר האחרון שקראת? צילה של הרוח מהו הספר האהוב עליך? זכרונותיה של גישה מה הסרט האחרון שראית? מזמן.... "השתולים" מהו הסרט האהוב עליך? "חומות של תקווה" מהו הדיסק האחרון שקנית? לא זוכר... איזה מוסיקה את שומעת? עברית בעיקר מקום אחרון שטיילת בו... פראג ההופעה האחרונה שהיית בה... ביקב יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? בראשית צבע שיש לכם סלידה ממנו... אין כזה הצבע האהוב עליך... יש כמה : ירקרק, שחור, לבן, כתום , חום יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד... לא דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא היום שצריך למחוק מהשבוע... יום ראשון הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? את הים לעולם לא אוותר על... האישה שאיתי טיול ב-אופניים או ברגל? רק ברגל סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים (עדיף יחפים) אמריקה או אירופה או אחר... המזרח האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה? כן ובנימה קצת יותר אישית איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים ???? אני זורם .. אין לי שמץ, מקווה שעם הרבה ילדים מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך ניסו לחטוף אותי מה מצחיק אותך הרבה דברים ... בעיקר ציניות מה מעצבן אותך אנדרלמוסיה מה מפחיד אותך המוות / להיות בודד מי ישראלי בעייניך אני מתי בכית בפעם האחרונה אני לא בוכה הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך... טיפשות הדבר שהכי מרגיע אותך... ליטופים ונגיעות מה ה"מוטו" שלך "הנתינה תחולל קבלה" (כמה בנאלי
) שבוע טוב אנשים טובים

שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שם: כנפיים...
איזור מגורים: אילת, בקרוב כבר לא :)
תאריך לידה: 5.9.85
ההודעה הראשונה שלך בפורום: כאן...
איך הגעת אליו? בחיי שלא זוכרת.. בטח איזה לילה אחד כשהשתעממתי אצל אחי וחיפשתי משהו לעשות.. בכלל לא היה לי מחשב באותה תקופה, הייתי גולשת רק אצל אחי
מה הספר האחרון שקראת? אמממ.. או חמשת האנשים שתפגוש הגן עדן או ארוכה הדרך למטה.. בכל מקרה זה היה לפני כמה חודשים ומאז לא ממש הצלחתי לקרוא ספר
מהו הספר האהוב עליך? יש הרבה.. מסר האנשים האמיתיים, מר אל כאן אנה (באנגלית) הנסיך הקטן... אני מאוד אוהבת לקרוא..
מה הסרט האחרון שראית? שביל הבריחה
מהו הסרט האהוב עליך? גם יש לא מעט.. אנני, סיפור אהבה בילתי נשכח, וכמובן שאין על מלך האריות..
מהו הדיסק האחרון שקנית? שפויים של שלמה ארצי
איזה מוסיקה את שומעת? ישראלית.
מקום אחרון שטיילת בו... תל אביב?
ההופעה האחרונה שהיית בה... רמי בזאפה
יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? חנויות דיסקים וספרים, סופר פארם, חנויות יצירה..
צבע שיש לכם סלידה ממנו... לא נראה לי שיש כזה..
הצבע האהוב עליך... בורדו, לבן
יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד... התמונה של אמא בחדר שלי והשרשרת עם הטבעת של סבתא שלי
דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לצערי לא
היום שצריך למחוק מהשבוע... אפשר להוסיף יום? (שיהיו עוד כמה שעות למשכורת )
הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? ילדים, אמונה, ים.. (בעצם את השניים הראשונים אנחנו יוצרים בעצמנו...)
לעולם לא אוותר על... אופטמיות. מוזיקה, ים ושוקולד.
טיול ב-אופניים או ברגל? תלוי במצב רוח.
סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים. אבל הכי הכי כייף יחפה
אמריקה או אירופה או אחר... ארץ ישראל
האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה? בהחלט
ובנימה קצת יותר אישית
איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים
לומדת לתואר שני, עובדת במקום שטוב לי בו ומקווה שגם אמא...
חלום אחד שהגשמת... להתקבל ללימודים (אבל זה עדיין לא ממש רישמי אז לא נפתח פה..)
חלום אחד שאת רוצה להגשים... לפתוח עם הזמן פנימייה לנוער בסיכון, להיות אמא (ואני לא אתנגד גם לשבת עם ריטה לאיזה כוס קפה... :)
חלום לא מציאותי... רציתי לכתוב שאין דבר כזה,"אם אתה יכול לחלום את זה, את יכול לעשות את זה..." אבל אז קראתי תשובה של מישהי מפורום אחר לשאלון הזה והבנתי שכנראה יש חלומות שלא נועדו להתגשם.. אני למשל לעולם לא אכיר את אמא שלי (למרות שגם על זה אפשר להסתכל קצת אחרת..)
מהו היום המאושר בחייך
היום בו בחרתי בחיים.
מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך
אממ.... לאבד את אמא? או יותר נכון לגדול בלי אמא... או שזה יותר מתסכל ממפחיד... :-\
מה מצחיק אותך
מופעי סטנד אפ (עדי אשכנזי, שלום אסייג, אלי ומריאנו...) " fiernds" זכרונות הילדות שלי עם בת דודה שלי, כל פעם כשאנחנו נפגשות אנחנו מעלות את אותם הזכרונות, וכל פעם זה מצחיק אותנו יותר...
מה מעצבן אותך
בלגאן, צביעות, אכזבה, שקרים.
מה מפחיד אותך
אמממ.. סופות בחורף עם מלא ברקים ורעמים, לאבד אנשים קרובים אליי
מי ישראלי בעייניך
סבא שלי היה הכי ישראלי בעייניי, שלמה ארצי
מתי בכית בפעם האחרונה
אתמול. מרוב עצבים שהייתי חייבת לשחרר.. שמתי את ההופעה של עברי לידר ואחר כך של סלין דיון ובכיתי איתם....
הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך... בלגאן (אלא אם כן הוא שלי :) כשמישהו דופק לי בגב "סליחה יש לכם את זה במדיום..." זה יכול פשוט להוציא אותי משלוותי...
הדבר שהכי מרגיע אותך...מוזיקה, ים, לצייר, שוקו- אבל טעים כזה..
מה ה"מוטו" שלך
תן חיוך- הכל לטובה
אין שום קיצורי דרך למקום ששווה להגיע אליו. אם אתה יכול לחלום את זה אתה יכול לעשות את זה... ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך- אממ..
אני מאוד אוהבת לצלם
אני מכורה לסדרה חברים.
לאחרונה הגעתי למסקנה שאני וורקוהולית. לא מסוגלת לא לעבוד, זה מכניס אותי לדכאון. כרגע אני עובדת שבע ימים בשבוע מינימום שמנה שעות ביום.. (טוב אין לי ממש משהו טוב יותר לעשות בחיים כרגע..)
ומעולם לא היה לי חבר. בכלל עד שאני מסכימה לצאת עם מישהו זה נס, וגם אז נמאס לי אחרי שתי פגישות בערך... (מה שאומר שהחלום שלי להיות אמא מאוד רחוק מלהתגשם...
) שבוע טוב שיהיה

אני, ולפני ,סתם כך שאלה....למה השאלון? תשובות

שם:יוספה ת. לידה:18.9 מגורים:ירושלים הודעה ראשונה בפורום: הצעות לשמות לבן של יהורם... איך הגעתי לפורום? שיטוטים ליליים באינטרנט...הצצתי בפורום הרבה לפני שהתחלתי לענות.... הספר האחרון שאני קוראאאאת:"שומרת אחותי" ספר אהב עלי: ארבע אימהות של שפרה הורן. סרט אחרון:שביל הבריחה של ליטל. סרט שאהוב עלי:מת לחיות 1,2,3....אבל לראות בבית. לא יוצאת לקולנוע.... הדיסק האחרון שקניתי: אהבה גדולה של ריטה..(הקודם נמס באוטו) מוזיקה אהובה: עברית, וגלגלצ...גם קצת וואלסים. מקום אחרון שטיילתי בו:גולן וגליל עליון.(טוב שלא שואלים מתי) הופעה אחרונה שהייתי בה:חוה אלברשטיין שפות:עברית ואנגלית.. חתולית,.שומעת גם צרפתית ואידיש היום שצריך למחוק מהשבוע:יום א' הדבר הכי מהמם שאלהים ברא? באמת לא יכולה להחליט...ים כחול, חול נקי, סיני? לעולם לא אוותר על....:חוש הומור טיול-מעט ברגל,עדיף אוטו. סנדלים,או וחפה, ישראל שוב ישראל, אמריקה או קיימבריג' אנגליה. ככה זה בהחלט תשובה. ובנימה אישית.. בעוד 10 שנים? הלוואי בבית,יותר סביר בעולם הבא... חלום אחד שהגשמתי: ילדתי את בני,לפני 19 שנה עוד חלום שהגשמתי:נוהגת בג'יפ קטנטן חלום שרוצה להגשים: טיול לאייי גאלאפאגוס חלום לא מציאותי : טיול באיי גאלאפאגוס היום המאושר בחיי: לידת בני הדבר שהכי הפחיד אותי: מחלת עיניים בגיל 19 שכמעט עוורה אותי ,יצאתי "בשן ועין,רואה טוב בעין אחת ,קצת פחות בשניה. השיניים בסדר. מה מצחיק אותי:החתולים שלי, להבדיל הבן שלי... מה מעצבן אותי:רעשים, צפצןפי נהגים עצבנים, עישון סיגריות, ויש עוד ..שקרים.. מי ישראלי בעיני:הבן שלי, ידידת משפחה שלמרות גילה יוצאת עם קבוצת אימהות למחסום קלנסואה... מתי בכיתי בפעם האחרונה: בטכס צבאי :סיום מסלול של הבן שלי. הדבר שיכול להוציא אותי מדעתי:אי ודאות לגבי מצב בריאות/חולי, ושלא נדע, אי ודאות לגבי פעילותו הצבאית של בני. הדבר שהכי מרגיע אותי: מוזיקה,חתולה מגרגרת לידי,וכדור ארגעה... המוטו שלי: "אין דבר שאין לו תחליף" ו"לא הכל נוצץ למשל הקרחת של הרוקח" סיום: מה (אתם)לא יודעים עלי: אני צימחונית כמעט מלידה,נכשלתי בתיכון ועשיתי בגרות אקסטרנית....אחי והורי נפטרו..(כל אחד לחוד)יצאתי בנס מפיגוע בכיכר ציון בירושלים,חברה טובה נפצעה ומתה כעבור יומים,לא נפגשנו על מעבר החציה אחרת...או ששתינו היינו פה או לא. אני לא עובדת מזה ארבע שנים בגלל אוסף מחלות שלא תואם את גילי....והמחלה הכי נאחסית- "תשישות כרונית ופיברומיאלגיה"- שימי לב "כנפיים אדומות" גם אני הייתי וורקוהולית...סתם וירוס של מחלת הנשיקה "הפיל" אותי.ואחרוןנים חביבים: אני אישה קטנה,נראית רגועה,יכולה להתפרץ כמו הר געש תוך דקות, קשה לי לעשות פשרות.... ויש לי כעת 4 חתולים: מיקה, סתיו, דניאלה ובגירה. תודה שקראתם עד כאן... חנות מיוחדת:צומת ספרים, סופרפארם, צבע שסולדת:חום? לא תמיד צבע שאוהבת: סגול חפץ שאני קשורה אליו: עדליון עיק וטבעת עם

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo173.gifגם אני עונה../images/Emo173.gif

שם: שני גיל: 22 בדצמבר איזור מגורים: דרום תאריך לידה: 9/12/1985 ההודעה הראשונה שלך בפורום: אין לי מושג איך למצוא אותה...אם מישהו מוצא שישים
איך הגעת אליו? לא זוכרת מה הספר האחרון שקראת? האחרון שקראתי עד הסוף היה "שעות מתות" של אורי אדלמן מהו הספר האהוב עליך? "הזריחה שנצבעה בשחור" של ורוניקה הורבט פדלון לא הכי אבל בין האהובים מה הסרט האחרון שראית? "יש לך הודעה" עם טום הנקס ומג ראיין מהו הסרט האהוב עליך? מהו הדיסק האחרון שקנית? Celine Dion- "A new day...live in las vegas איזה מוסיקה את שומעת? אני ילדה של אהבה, אז סלין דיון, ברברה סטרייסנד, ויטני יוסטון ושות' הם הפיבוריטים שלי
מקום אחרון שטיילת בו... תל אביב (דיזינגוף סנטר) ההופעה האחרונה שהיית בה... ריטה ורמי- פארק הירקון- עצמאות 2007 יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? האוזן השלישית בדיזינגוף סנטר ת"א צבע שיש לכם סלידה ממנו... חקי הצבע האהוב עליך... סגול, לבן יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד... ה-MP4 שלי לא זז ממני...לא כי אני קשורה אליו..אלא כי אני לא יכולה בלעדיו! דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) מנסה ספרדית ורוצה אנגלית...אההה...ומבינה את סבתא שמדברת הודית, אבל לא מדברת בעצמי
היום שצריך למחוק מהשבוע... ראשון הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? אלוהים יצר אנשים שיודעים לרגש אותי, ואני יודה לו על זה כל החיים לעולם לא אוותר על... המוזיקה שעושה אותי מאושרת וגורמת לי לבכות לפעמים. טיול ב-אופניים או ברגל? ברגל סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים אמריקה או אירופה או אחר... רק ארה"ב האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה? לא ובנימה קצת יותר אישית איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים? כולי תקווה שבארה"ב, נשואה באושר עם איזה ילדונת משלי ושרה כמובן. חלום אחד שהגשמת... לפגוש את ריטה ולדבר איתה...למעשה הגשמתי את החלום הזה כמה פעמים כבר
חלום אחד שאת רוצה להגשים... לשיר בדואט עם סלין דיון חלום לא מציאותי... אם אני ירצה, גם הלא מציאותי יהפוך למציאותי...הכל תלוי ברצון שלי! מהו היום המאושר בחייך היום בו גיליתי את סלין מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך אמממ... מה מצחיק אותך אנשים טוביי לב שמדברים גלוי מה מעצבן אותך המשפחה שלי מה מפחיד אותך הזבוב שעושה לי רייסים מול העיניים כבר שעה!
מי ישראלי בעייניך בעל המכולת שהכונתית שלי וגם הדוור הזקן |זקן| מתי בכית בפעם האחרונה היום הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך... האחיות שלי וההתנהגות המטופשת שלהן וגם אמא שלי הדבר שהכי מרגיע אותך... שסלין שרה לי, ואני פשוט שוכחת מהכל... מה ה"מוטו" שלך "תחייה למען מי שאתה אוהב, תאהב כמו שאף אחד אף פעם לא אהב, ותיתן מבלי לבקש דבר בחזרה..." (סלין דיון) ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך- 1. אני אוהבת נשים יפות- אני מאוד אוהבת יופי, אבל קשה לי למצוא אותו בגברים כי לדעתי יש בהם תמיד משהו חבוי ולא נראה מבחוץ. אצל אישה, ברגע שהיא יפה מבפנים, קל מאוד להתאהב ביופי החיצוני שלה, והיא לא חייבת להיות מלכת יופי באמת... אני אוהבת בי את התכונה הזאת- לדעת לראות אנשים יפים באמת. 2. עוד לא מצאתי אהבה. 3. החלום שלי התגשם ביום שאני ינחת על אדמת ארצות הברית. בעצם אני מקווה לא לחזור משם אף פעם ולמצוא את חיי שם. 4. התרופה הכי טובה בשבילי כשאני עצובה, הם 4 שירים מיוחדים שאני לא יכולה להפסיק לשמוע מהרגע שהכרתי אותם: א. "Let's talk about love" , "The colour of my love" "have you ever been in love", " Live for the one I love" כולם של סלין דיון...וכולם גורמים לי הכי בקלות- פשוט לבכות
אם תקראו קצת על סלין ותכירו אותה, תבינו את המשמעות של המילים בשירים האלה יותר לעומק, תבינו למה כל כך קל לבכות מהם. לדוגמא: Live for the one I love נכתב על בת דודה של סלין שנפתרה בידיים שלה כשהיא רק בת 9 ... The colour of my love נכתב ופורסם בשנת 1994 אחרי 4 שנים שסלין הסתירה את האהבה שלה ושל רנה, היא הוציאה את הדיסק שנקרא The colour of my love ושם היא כתבה בגלוי מכתב אהבה לרנה, שהשיר הזה נכתב עליו... השיר Let's talk about love מפורסם מאוד כי למרות שהוא שיר של סלין מהאלבום שלה Let's talk about love (1997) הוא שיר שהמון אומנים בוחרים לשיר עם ילדים מכל רחבי העולם..שיר מאוד מרגש ובביצוע המקורי שומעים את סלין עם כל הילדים...לא יודעת מה איתכם, אבל כשראיתי את הדמעות בעיניים שלה, זה היה משהו שאני חושבת שלא ישכח אצלי

פגית

New member
באיחור מה

שם: יובל גיל:20 איזור מגורים:דרום תאריך לידה: 20.1.87 ההודעה הראשונה שלך בפורום: לא זוכרת, אחפש אחר כך איך הגעת אליו? הייתי כבר במספר פורומים בתפוז והחלטתי לנסות את מזלי בחיפוש פורום לריטה מה הספר האחרון שקראת? הגורם האנושי- גרהם גרין,מעולה ממליצה בחום מהו הספר האהוב עליך? יש כולכך הרבה, אני קוראת בתקופות טובות ספר לשבוע ופחות..אבל בשלוף אני אתן את הלולאה-ניקולס אוונס, אבל יש עוד רבים וטובים.. מה הסרט האחרון שראית? אממ מזמן לא ראיתי סרט של ממש...האחרון היה השטן לובש את פראדה מהו הסרט האהוב עליך? אישה יפה מהו הדיסק האחרון שקנית? אופרה מדהימהKIRI TE KANAWA איזה מוסיקה את שומעת? כרגע "ניגון עתיק" אריק לביא מקום אחרון שטיילת בו... טיול של ממש, לא זוכרת, הייתי סתם פה ביער לפני זמן מה.. ההופעה האחרונה שהיית בה... ריטהוואן יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? ספרים צבע שיש לכם סלידה ממנו... לא מחבבת את סוגי הסגולים הצבע האהוב עליך... כחול יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד... אני בן אדם של אבנים, אז לאבני החן שלי, לציורים שלי דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לא היום שצריך למחוק מהשבוע... שני הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? אנשים מדהימים, ישרים,אמינים, לא צבועים, לא שקרנים וקשה למצוא אנשים ישרים באמת ובתמים בימינו, קולות ושאר כישורים מדהימים, חיות ים לעולם לא אוותר על...מוזיקה, חיות, משפחה טיול ב-אופניים או ברגל? ברגל סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים אמריקה או אירופה או אחר... לא יודעת, הכל.. האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה? כן, לא תמיד יש מה להוסיף ובנימה קצת יותר אישית איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים: אחרי תואר שני ואף שלישי(התחלה\אמצע גם מתקבל) בביולוגיה ימית, אחרי לימודי אדריכלות סתם בשבילי, אישה נשואה פלוס ואו בדרך, לילד או שניים.. חלום אחד שהגשמת...כתיבת עבודה מדהימה בתיכון, שאני גאה בעצמי עליה.. חלום אחד שאת רוצה להגשים...תארים מתקמים בחול, גידול גזע מסיום של כלב חלום לא מציאותי...הרבה מהחלומות שלי, ללמוד המון דברים.. מהו היום המאושר בחייך, קשה להגיד מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך: אמממממ אין הרבה כאלה, לא זוכרת מה מצחיק אותך: בדיחות מעולות, סתם שטיות מה מעצבן אותך: אנשים לא ישרים, דברים שאנשים עושים שהם בלתי אחראיים בעליל וכו מה מפחיד אותך : שאני אסע ללמוד בחול ולא אחזור לארץ מי ישראלי בעייניך: מוזיקה בשפה העברית מתי בכית בפעם האחרונה: לפני כמעט שבועים, היחסים עם המפקד שלי הדרדרו, הוא ממש פגע בי, מאחורי גבי.. הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך... איחורים של אנשים, כשאני מגיעה שתי ד' לפני.. הדבר שהכי מרגיע אותך...כוס משקה(בדרך כלל, וויסקי, ביילים), ספר טוב ומוזיקה מעולה מה ה"מוטו" שלך: שיהיה טוב, שהחיים יפים, שחיוך עוזר לרומם את הרוח ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך- אמממממממ אני דיי און אנד אוף פה..אז: שאני לא ממש אוהבת את המוזיקה של רמי, יש כמה שירים מועטים, אין ברשותי דיסקים שלו, חוץ מאחד.. שאני מגדלת כלבה גזעית מדהימה,מגזע מסטיף ספרדי, מאוהבת בה, הינה תמונה.. שנולדתי בשבוע 23+6(מתוך 40)תחילת ח' שישי, במשקל של כ600 גרם.. שאני מאוד אוהבת את משה בקר..

PRINCESS GINA

New member
מותר לי לשאול....

באיזה נושא כתבת את העבודה בתיכון
זאת שאת גאה בה....

פגית

New member
כמו הניק כמובן..

על פגים.. רק דעי שאת ביקשת את ההשתפכות.. אז ככה, חיפשתי מה להגביר ולא מצאתי, התחלתי עם אמנות ואז הייתי צריכה לבחור בין זה לבין ביולוגיה, נעזוב שאמנות נסגירה אחר כך..ואז הבנתי שאפשר לכתוב מה שנקרא עבודת גמר, 4 יחל, על כל נושא שבעולם..שזה אתגר מאוד רציני בשבילי, כאחת שהיא לקוית למידה..בהתחלה פסלנו את זה על הסף, אמרנו (אני והמשפחה המדהימה שלי..) שזה היה קשה מדי..והחלטתי שאני מנסה.. בית הספר ממש לא תמך, היתי צריכה להיפגש עם האחריאית על זה שהיא המנהלת הפדגוגית, והיא אמרה לי בפרצוף שלא כדאי להתחיל בכלל כי יהיה לי קשה מדי ואני לא אצליח
בגלל קשיי האובייקטיבים ובגלל שביולוגיה דורש המון וגם זה לבד יהיה לי ממש לא קל, חצופה..ואז הרמתי ראש ואמרתי שהיא את העבודה שלי ואת הציון תראה והיא תצטרך לעשות את זה מולי.. ונגשתי לכתיבת העבודה שהחלטתי שתהיה בנושא פגים, חפשתי משהו מעבר לטיפול הרגיל ולשאלות הרגילות ששואלים כשחושבים על הנושא, זה בדרך כלל, אחוזי השרדות, מיכשור חדש, בעיות התפתחות וכו, ומצאתי שיש שיטה מדהימה שנקראת שיטת הקנגורו. את השיטה פיתחו שני רופאי ילדים מערביים בבוגתה שבקולומביה, כי הם ראו שתמות הפגים שם היא מעל לכל ביקורת בשל חוסר ציוד וצוות מיומן והחליטו שאין להם מה להפסיד אם ישלחו את הרך הנולד הביתה על חזה אימו, כשהוא קשור כמו בנשא, אבל עור לעור= התינוק ערום+חיתול והוא על החזה שלה 24\7, והן צריכות רק לחזור מדי שבוע לביקורת וככה הוצלו הפגים האלה ופותחה השיטה הזו, שנקראת "קנגורו" בגלל גידלת הצאצא של הקנגורו בכיס אימו.. במערב השיטה משמשת כטיפול תומך לטיפול הקונבנציוני שנעשה על מנת להציל את הפגים. כשתינוק נולד במועד האם מקבלת אותו לזרועתיה אחרי מספר דקות ומתחיל תהליך ההתקשות שנחוץ מאוד להתפתחות שלו, כשנולד פג האם לא רואה אותו ולא נוגעת וכשהיא מגיעה לפגייה היא רואה קופסא מלאה במכשירים ומשהו קטנטן שוכב בה, הקנגורו הוא המגשר, הוא נותן לאם תחושה שהיא באמת אמא, הוא מאפשר חיבוק והחזקה, והוא עוזר מאוד להתפתחות התינוק..זה על קצה המזלג.. אני גאה בה מכמה סיבות, אחת שקיבלתי עליה ציון 95, שהיא לימדה אותי המון והיתה חוויה מדהימה, שבית הספר שכולכך לא תמך ושם רגליים, זכה לראות את העבודה ולא כמו שאר חבריי למחזור שרצו לכתוב עבודה בנושא שמעניין אותם, התיאשו..שהיא עוזרת להורי פגים רבים, שבזכותה הכרתי קהיליה מדהימה כאן בתפוז של הורים לפגים.. שהאישה הזו, המנהלת הפדגוגית, ראתה אותה ביחד עם עבודת הביוטופ(יחל אחד מתוך 5 בביולוגיה והיא מחקרית) כשבה קיבלתי 100..שבזגותה הכרתי מחקר וסיקרה סיפרותית מה היא, נפתחתי לעולם מדהים.. והכי חשוב שלמרות כל קשיי, אני לקויית למידה, הצלחתי לכתוב אותה עם הרבה עזרה של המנחים שלי והיא באמת יצא מדהים.. תודה למי שקרא עד כאן..

PRINCESS GINA

New member
וואו!! ../images/Emo24.gif

זה נושא כל כך מעניין! גם אותי מעניין כל מה שקשור להריון-לידה-פגים וגידול ילדים.. טוב..עכשיו אכלת אותה...אני רוצה עותק מהעבודה כדי לקרוא בעצמי!
אם תרצי לשלוח לי, אני אשלח לך את הכתובת שלי במסר

פגית

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא נסחפת עם ימח לרגע..שנים שלא ראיתי, טוב, שנה וחצי, זה כבר לא ממש אני..למרות שמדי פעם אני רואה..לא ממש מבינה מה נסגר עם בוהופ?..ולאן גרטה נעלמה? שולחת לך, את העבודה, היא לא קצרה..

PRINCESS GINA

New member
למה?

אההה...הכתובת של האי מייל? זה עוד הרבה לפני ימי חיינו...זאת כתובת אי מייל מגיל 15... כתבתי בה 18 כי גלשתי באתרים שלא הרשו כניסה מתחת לגיל הזה ומאז זה נשאר לי... השם הופ הוא שם שאמא שלי מאוד אהבה פעם..בעצם..עדיין אוהבת..
גם אני לא רואה ימי חיינו כבר יותר מ-3 שנים..ראיתי אולי שנתיים רצוף והפסקתי כשהתגייסתי..

פגית

New member
אכן משעשע..

אני ראיתי המון המון, מכיתה ד' עם הפסקה של איזה שנתיים-שלוש עד לגיוס..

למעלה