מקווה שהפעם חבר שלי לא יחרב לי את ההודעה...
שלום לכולם
עונה קצת באיחור.... שם: ליבי גיל:28 איזור מגורים
04)....ליד חיפה תאריך לידה: 19.10.78 ההודעה הראשונה שלך בפורום: שאלתי איפה הכי כדאי לשבת באולם במופע "One". ובאמת יצא אחלה....
איך הגעת אליו? את ההודעה חפשתי בארכיון ולפורום הגעתי בטח כשחפשתי אינפורמציה על ריטה. מה הספר האחרון שקראת?"בית השינה" של ג'ונתן קו - אני קוראת אותו כבר קרוב לשנה, ולא בגלל שהוא לא מעניין אלא בגלל שאין לי סבלנות...
מהו הספר האהוב עליך?"נשים קטנות" של לואיזה מיי אלקוט וגם ספרי "השביעיה" וכאלה למיניהם של אניד בלייטון (אבל זה מהילדות). מה הסרט האחרון שראית? חלקים נרחבים מ"אוסמוזיס ג'ונס". הקטעים המצויירים מגניבים. אלא עם האנשים קצת פחות. מהו הסרט האהוב עליך?"שליחות קטלנית 2 : יום הדין" ו"אלאדין" - איתי אותם מלא פעמים במרוצת השנים. מהו הדיסק האחרון שקנית? "הערב מחזמר" של ריטה ודודו פישר - ריטה פשוט ענקית
ובנוסף נותן הרגשה תרבותית (אתם יודעים, תיאטרון וכאלה...) איזה מוסיקה את שומעת? כל מיני - ריטה, רמי, ריטה ורמי
טורי איימוס, גארבג' ועוד.... מקום אחרון שטיילת בו...עין איילה ועין הוד עם אריה (חבר שלי) וענבל מפורום רמי, בשבת שעברה. היה ממש אחלה
ההופעה האחרונה שהיית בה...יום הסטודנט בטכניון - נינט ושי גבסו מופיעים בגשם ואח"כ שלמה ארצי נותן הופעה של שעתיים וחצי ומסרב לרדת מהבמה...
יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות?חנויות של ספרים, דיסקים וגם חנויות של ציוד משרדי (אבל הגדולות שבהן - "אופיס דיפו" וכאלה...) - נותן תחושה אקדמאית של רצון ללמוד....
באופן הזוי כלשהו... צבע שיש לכם סלידה ממנו...זרחניים בעיקר - ירוק וורוד הצבע האהוב עליך...אדום, ושחור לבגדים, גוונים של כחול וירוק להסתכל עליהם - טבע, ים וכו'... יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד...מתנות שהיקרים לי מביאים לי - שרשרת מזהב וכסף בצורת שמש שאבא שלי הביא לי ואבן חן שחבר שלי הביא לי. דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) רוסית. אבא שלי הגיע מרוסיה וסבתא שלי התגוררה איתנו בבית אז למדתי לדבר רוסית די שוטפת משמיעה. השמועות גורסות שפעם גם ידעתי לקרוא ולכתוב....ובנוסף אני מבינה קצת ספרדית ופורטוגזית כי אישתו של אחי היא ברזילאית אורגינלית ולמדתי קצת משמיעה ובעיקר מהתקלות של : "מה אמרת עכשיו" ? היום שצריך למחוק מהשבוע... ראשון (
) בלי שום צל של ספק... הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם?הטבע לעולם לא אוותר על...שינה, אוכל טוב וחברים. טיול ב-אופניים או ברגל? לא חובבת טיולים. אבל אם כבר - אז ברגל. סנדליים נעליים או מגפיים? נעלי ספורט אלגנט - הכי נוח ומתאים להרבה מאוד בגדים. אמריקה או אירופה או אחר...אירופה ובגדול
(בלי קשר ל"אלופה" ולשירו של סער פדידה "רציתי", והמבין יבין...
) מתה לנסוע לאיטליה.. האם אתה מאמין כי 'ככה' זו כן תשובה? בהחלט
ובנימה קצת יותר אישית איפה את רואה את עצמך בעוד עשר שנים מאושרת
חלום אחד שהגשמת...נראה לי שטרם הגשמתי משהו ממש משמעותי בחיי....
חלום אחד שאת רוצה להגשים...לפתוח הוסטל לחתולי רחוב זנוחים
חלום לא מציאותי...לעוף מהו היום המאושר בחייך נכון לעכשיו הוא יקרה כשאני אסיים סופסוף את התואר הראשון. מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך חבר שלי ואנוכי נתקענו בלי דלק ברכב אחרי הופעה של רמי במקום לא סימפטי. ועקב אי הבנה חבר שלי התחיל ללכת לתחנת דלק והשאיר אותי לבד ברכב. יצאתי מהאוטו והתחלתי ללכת בעקבותיו ופתאום פרה ענקית נעמדה מולי...אבל זה עוד כלום, כי כשהגעתי לצומת נעצרה בנתיב ממול מכונית(הייתי בטוחה שזה חבר שלי) אבל, לחרדתי, אלו היו מספר גברים ערביים שצעקו לי....למזלי, בסוף הם נסעו משם. זה היה מפחיד
מקץ כמה דקות אריה התקשר, והשאר זה היסטוריה....כמובן שהכל הסתיים בשלום
מה מצחיק אותך "חברים" ואריה מה מעצבן אותך בלאגן, רעש ואריה מה מפחיד אותך רוע לב מי ישראלי בעייניך יאיר לפיד (וד"ש לענבל) מתי בכית בפעם האחרונה שבוע שעבר. אמא שלי הציקה לי קצת יותר מדי.... הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...שקרים ותחמנות הדבר שהכי מרגיע אותך...אריה, כשאני ממש ממש עצבנית מה ה"מוטו" שלך "פרימום נון נוצ'רה" - "ראשית אל תזיק" ולסיום- כתוב 4 דברים שלא יודעים עליך- 1) אני לא יודעת לשחות, אפילו לא שחיית
2) אני צמחונית, כולל דגים, מזה כשלוש שנים 3) כשהייתי בת שנתיים עברתי ניתוח בגלל שהמעיים שלי הסתבכו על עצמם - ונשארה לי מזה צלקת רוחבית על הבטן ושנים אח"כ לא הסכמתי ללבוש ביקיני (עד לא מזמן) 4) יש לי שן קדמית שבורה, שנשברה כשהמריתי את פיה של אימי, והלכתי להחליק על סקטים למטה בשכונה. השן תוקנה ובחג סוכות שלאחר מכן נשברה שוב בעודי אוכלת תפוח עץ ירוק....ומאז זה נשאר ככה....
שבת שלום לכולם ושיהיה לכם אחלה של שבוע, ליבי