שבוע טוב,

comicsgirl

New member
שבוע טוב,

חברס! מה המצב? איך עבר הסופ"ש? תראו, באתי למיכאל עם רעיון והוא אמר שאני אציע לכם, אז הנה: אני בטוחה שכבר הציעו את זה בעבר, ובכל זאת- אולי נעשה קומיקס לפורום שלנו. כל אחד ימציא דמות, נכתוב עלילה, וכל שבוע/חודש/שנה/מילניום מישהו אחר יעלה פאנל אחד (בהדגשה על אחד) וכך ניצור לעצמנו סיפור. מה דעתכם? אני יודעת שזה קצת ילדותי, אבל כשזה בראש שלי זה נשמע יותר מגניב :) תותי.

comicsgirl

New member
בוניייינג! הקפצה. ../images/Emo124.gif

רק תזכרות קטנה. תעשו לי טובה, גם אם אתם לא אוהבים את הרעיון-תגיבו, כדי שאני אדע שלמישהו אכפת בכלל...

למה אתם לא מגיבים?

מי שלא מגיב יחטוף מכות בטוסיק! לא ממני! מאחמד טיבי! אני בעד הרעיון, אבל כל הרעיון בקומיקס קבוצתי זה קבוצה, ככה שאם לא רוצים אז לא צריך... חבל. בכל אופן, כל הכבוד על היוזמה.

לא נכון

הגבתי מיד כשראיתי את ההודעה. זה היה אחרי ההקפצה, אבל זו היתה הפעם הראשונה שראיתי אותה.

בונא!!!!

מה את חושבת שאת עושה פה? מרי אזרחי? לונדון או לא לונדון, יש לי סוכנים בארץ! ראי הוזהרת! גררר!

ailag

New member
ת'זהר../images/Emo11.gif

למה האנשים שלי ישיגו את האנשים שלך לפני שהאנשים שלך יספיקו להגיד ג'ק רובינסון וכבר האנשים שלי יעשו מהאנשים שלך כזה קווץ' שלא תוכל לקרוא להם אפילו האיש שלך. והם לא ישימו פסיקים במשפטים שלהם. מוהאהאהא!

באמת?!?

תנסי להרים טלפון לאנשים שלך. תראי שהם לא זמינים, אם את קולטת על מה אני מדבר. למה? אני אגיד לך למה!!!! בגלל שעמוק מתחת לאדמה אין קליטה! מוהאהאהאה לך ולאנשים שלך!

ailag

New member
הם מגיעים אליך בsubway?

אבל שכרתי מטוס כזה יפה...

YONNY1981

New member
../images/Emo45.gif

yonny yes...
| (רציתי לעשות רדיו אבל לא מצאתי חוץ מזה התקדמנו מאז)

סקאביאס

New member
אולי אפשר...

לעשות מה שאופייני לפורומי גרפיקה. מעיין אתגר: נושא, דמות או רעיון שסביבו אנשים יצרו כל אחד את הקומיקס שלו... מה דעתכם?

comicsgirl

New member
המטרה...

שלי הייתה לעשות קומיקס משותף, של כולם, אבל גם זה רעיון נחמד
ומיכאל, תודה תודה תודה על העזרה

רעיון...

אולי פשוט תעשי פאנל ראשון לקומיקס? בתור תגובה אנשים יכולים לשים את הפאנל שהם חושבים שצריך לבוא שני. ואז אפשר להצביע ולבחור את הפאנל המועדף. וככה להמשיך הלאה. אני מכיר אתר בריטי שעשה משהו כזה. התוצאה יכולה להיות מעניינת...

oz7

New member
כל הכבוד על היוזמה...

ממממממממממגניב... אחלה יוזמה אני בפנים...

למעלה