הממ בואו נראה
יו נבחר ל50 sexiest men של 2005 הוא התחיל את דרכו בטלוויזה ביחד עם סטפן פריי, אותו פגש באוניברסיטה. ביחד הם שיחקו בכל מיני תוכניות מערכונים ובידור (למשל אה ביט אוף פריי אנד לורי שזו אחלה תוכנית ממה שהצלחתי למצוא בה. זאת סקטצ' שואו- תוכנית מערכונים). כשהוא מתחיל את היום צילום של האוס ומתחיל לדבר במבטא האמריקאי הוא לא חוזר למבטא הבריטי עד סוף היום. אבא שלו היה, בנוסף להיותו רופא, זוכה מדליית זהב באולימפיאדה של 44 או 48 אם אני לא טועה (לא זוכרת את השנה המדוייקת) בחתירה (קיאקים וכאלה) יש לו אופנוע בריטי מסוג triumph. הוא מיכר את הקאסט של האוס לסודוקו
את האודישן לתפקיד של האוס הוא עשה בשירותים במלון שהוא שהה בו אי שם באפריקה בעת צילומי סרט. האודישן שלו הצליח לעבוד על אחד מיוצרי הסידרה שהיה בטוח שהוא אמריקאי. מכיל ספוילרים
אממ האוס- בן 46. אבא שלו היה טייס במארינס והיחסים ביניהם מעורערים משהו (האוס שונא אותו) יש לו שתי התמחויות אחת בנפרולוגיה (כליות) ואחת במחלות מדבקות. היה עם סטייסי 5 שנים. היא נפרדה ממנו בזמן ההחלמה שלו מהניתוח ברגל. גר בדירה B בבית מספר 221 (כמו הולמס אגב). נזרק מג'ון הופקינס אחרי שאחד מהאנשים שהיה איתו שם סיפר לדיקן שהוא רימה במבחן. יש לו מקל חדש (השלישי בסדרה
)- אינפורמציה לא חשובה אבל המקל שלו מטריד אותי. הוא דומה לזה של לוציוס מאלפוי בסרט השני של HP. אממ אני יודעת עוד אבל אין לי כוח