שבוע לפורום
שירשור היכרות קצר:

שבוע לפורום ../images/Emo9.gif שירשור היכרות קצר:

בואו נכיר קצת אחד את השני בסגנון השאלון של יאיר לפיד
שם: גיל: שיר אהוב: דיסק אהוב: הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: אם הינך מנגן- על איזה כלי: ספר אהוב: סרט אהוב: תכונה שאני אוהב/ת אצלי: תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: דמות נערצת/אהובה: ציטוט אהוב: כיצד הגעתי אל הפורום: אתם מוזמנים להוסיף שאלות משלכם
אני אחכה קצת ואמלא גם כן את השאלון. הדר.

Kodak997

New member
ואני היחיד שעונה ?!

שם: ניר גיל: 18 שיר אהוב: בואנה יש המון, אבל ניתן אחד ככה סתם בשביל הטעם הטוב: שלל שרב של גידי גוב דיסק אהוב: גם באמת לא חסר, אבל סתם דוגמית - Sting - Ten Summoner's Tales הופעה טוב שהייתי בה לאחרונה: פרווה חמה !! אם מישהו מכיר אותם, זה משהו מטורף לגמרי.. אם הנני מנגן: כן, על תופים ספר אהוב (תמיד אני נותן את אותו אחד): ההוביט סרט אהוב: החשוד המידי תכונה שאני אוהב אצלי: אין לי פוזה תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: להיות יותר עקשן דמות נערצת / אהובה: סטיב גאד, מישהו מכיר? ציטוט אהוב: סתכלו בחתימה כיצד הגעתי אל הפורום: מישהו דאג לדווח לי עליו

cobainos

New member
אנייי

שם:נעם גיל:17.5 שיר אהוב:יש הרבה...אני אתן 3:לאט לאט,אהבת נעוריי,מביאה הכל דיסק אהוב:לא יכול לישון עכשיו הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה:(לא של שלום כי לא הייתי) משינה בהיכל התרבות 6.12.03 אם הינך מנגן- על איזה כלי: ספר אהוב:נאמנות גבוהה סרט אהוב:נאמנות גבוהה\חומות של תקווה\פורסט גאמפ תכונה שאני אוהב/ת אצלי:אני לא אוהב להגיד על עצמי
תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי:יותר מסודר דמות נערצת/אהובה:חנוך לוין,יצחק רבין ועוד כל מיני...לא זוכר ציטוט אהוב:"לפעמים אני חושב לעצמי,שיותר מידי אני חושב לעצמי..." לא זוכר תהמשך,מתוך חכמת הבייגלה כיצד הגעתי אל הפורום:דרך ההודעה על פורומים חדשים בתפוז אנשים

ואני../images/Emo98.gif

שם: הדר. גיל: עוד מעט 16
שיר אהוב: נגד הרוח. דיסק אהוב: שבלול. הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: בשבועות הקרובים זה יהיה "יציאה"
אם הינך מנגן- על איזה כלי: גיטרה ואורגן. ספר אהוב: על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי/פאולו קואלו ועוד המון, זה האחרון שסיימתי (אתמול
) סרט אהוב: הרוזן ממונטה קריסטו. תכונה שאני אוהב/ת אצלי: סבלנות יתר? תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: הייתי רוצה להיות מסוגלת להסתדר במסגרת
דמות נערצת/אהובה: מרתין לותר קינג ג'וניור. ציטוט אהוב: "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר". כיצד הגעתי אל הפורום: באמת מעניין

slowhand1

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:מנחם גיל:17 ושבוע שיר אהוב:hotel california של האיגלס דיסק אהוב:החברים של נטאשה בהופעה הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה:שלום חנוך "יציאה",מרתון היהודים אם הינך מנגן- על איזה כלי:גיטרה ספר אהוב:גלילה רון פדר-מסטול (הוא לא ספר מדהים אבל הוא השפיע עליי בצורה שלא תאמן..בלי קשר לסמים...) סרט אהוב:אנ'לא רואה כמעט סרטים..ראיתי כולה שלושים סרטים כל החיים שלי (לא רק בקונוע אלא בכלל..)..מטריקס הוא היחיד שאני ממש אוהב.. תכונה שאני אוהב/ת אצלי:דבק במה שאני אוהב תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי:חריצות דמות נערצת/אהובה:אריק קלפטון,יצחק רבין(למרות היותי ימני דוס..),שלום חנוך,מאיר אריאל,אלוהים. ציטוט אהוב::"music is all" (פרנק זאפה אם אני זוכר נכון..) כיצד הגעתי אל הפורום: ההודעה של תפוז בפורום אגדות רוק (אחלה פורום...אחד הטובים בתחום..הם מתייחסים שם בכבוד גם לשלום חנוך..הם אפילו אוהבים אותו...)...

Tomer 123

New member
עכשיו תורי...

שם: תומר גיל: 15 שיר אהוב: יש יותר מדי...אבל אם נצמצם רק לשלום, אז...טוב ניתן שלושה: מחכים למשיח, למה לי לקחת ללב, הדרכים הידועות. דיסק אהוב: גם כאן אני אאלץ לצמצם לשלום, כי יש ה-מ-ו-ן אהובים עליי, אז אצל שלום זה בלי חתונה לבנה הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: משינה בקיסריה ב 14.10 אם הינך מנגן- על איזה כלי: גיטרה ספר אהוב: אמממ...לא יודע, לא חשבתי על זה... סרט אהוב: כנ"ל תכונה שאני אוהב/ת אצלי: אני בן אדם מאוד אמפטי
תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: קצת יותר ביטחון עצמי
דמות נערצת/אהובה: לא יודע...אולי ג'ון לנון... ציטוט אהוב: אתם יודעים מה? גם כאן נצמצם לשירים של שלום. "עומד על הבמה חשוף, מוכן להישרף". משפט ענק
כיצד הגעתי אל הפורום: ראיתי שיש פורום חדש לשלום, וכמעריץ לא קטן שלו, הצטרפתי

אני..

שם: טליה (תודו שחידשתי לכם הרבה) גיל: 17 ושבוע
שיר אהוב: זה משתנה בהתאם לתקופה. הממ..עכשיו זה בעיקר "צרות טובות". הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: החברים של נטאשה (חיוווווות
) מנגנת: המון גיטרה ולפעמים פסנתר. ספר אהוב: "פרא" של גבי ניצן ו"מר וורטיגו" של פול אוסטר. סרט אהוב: אופ יש הרבה!! בת הים הקטנה, כנפיים שבורות, ופורסט גאמפ (דוגמיות) תכונה שאני אוהבת אצלי: נו,זה קשה, לא עכשיו.
תכונה שאני רוצה שתהיה לי: יש יותר מדי. דמות אהובה: דקסטר, הוא פשוט גאון. ציטוט אהוב: "אם תרצו אין זו אגדה" נו, סתם. מה שבחתימה שלי, נגיד. כיצד הגעתי אל הפורום: מההודעות המעצבנות של תפוז
הממ..כן. אני מרגישה קצת מפגרת:) נו שיהיה. יומטוב!!

cobainos

New member
רדיו בלה בלה

בהחלט דיסק מעולה. אבל התכוונו לדיסק של שלום אני חושב,ואין כאן קטגוריה כזאת,למרות שזה לא משנה.

הממ..

ראיתי שכולם כתבו דיסקים אחרים, לא של שלום, אז נסחפתי עם הזרם.. אבל אם צריך של שלום, זה "לא יכול לישון עכשיו"

NIR Y

New member
חדש :)

ניר 17 צרות טובות אממ אני מכיר רק אחד בגלגול הזה אני לא הולך הרבה להופעות אז מטליקה לפני מספר שנים לא מנגן עדיין לפחות לא ממש קורא ספרים :( אני חולה סרטים אני לא יודע להגיד אחד אחרון טוב שראיתי אדפטיישן אממ תכונה ?? לא יודע גם לא יודע שאלה לא קלה דמות דיויד גילמור (הגיטריסט של פינק פלויד) אממ ציטוט שלי: אל תחשבו יותר מידי אל דברים שלא צריך אני בפורומים אחרים פה במוזיקה וראיתי שיש חדש לשלום חנוך

שלום אני הניבלונגים ואני אלכוהוליסט

טוב אני לא... שם: נו במת... גיל: 31 שיר אהוב: של שלום? "הדרכים הידועות" דיסק אהוב: של שלום? שבלול או תמוז או ההופעה בצוותא או.. הכל עד משיח בעצם הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: לא הייתי, ההופעה הכי טובה שהייתי בה הייתה של קלפטון לפני 15 שנה בערך אם הינך מנגן- על איזה כלי: גיטרה ולא ניגנתי כבר 12 שנה. ספר אהוב: בואו נגיד "האגם" של קוואטה יאסונרי סרט אהוב: לא יכול לבחור אבל לצורך העניין האימפריה מכה שנית מטרילוגיית מלחמת הכוכבים תכונה שאני אוהב/ת אצלי: תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: דמות נערצת/אהובה: אני שקן מידיי לזה ציטוט אהוב: "רוק אנד רול זו בריכה, ג'אז זה אוקינוס, אני בדרך כלל נמצא באגם" (קרלוס סנטנה בימים טובים יותר) כיצד הגעתי אל הפורום: דרך האינטרנט

slowhand1

New member
פשש...

ידעתי שפעם קרלוס היה גיטריסט פצצה אבל לא ידעתי שהוא גם היה שנון...

גלית333

New member
טוב לדעת

שיש עוד "זקן" אחד לפחות בפורום..כבר הרגשתי לבד. חוץ מזה גם אני בקטע של סנטנה, ג'ימי פייג רוברט פלנט וכו"... ביי.

paris2

New member
גם אני

מקפיצה פה את הגיל.....אבל אין טענות!!! שיר אהוב: מביאה הכל דיסק אהוב: אדם בתוך עצמו הופעה טובה: שלום חנוך בפסטיבל הבלוז לפני 3 שנים... ניגנתי על פסנתר סרט אהוב: זמנים מודרניים ספר אהוב: מלכוד 22 תכונה שאני אוהבת: אני שטותניקית.. תכונה שהייתי רוצה: חריצות! דמות נערצת: צ'ארלי צ'אפלין!!!!!!!!! ציטוט אהוב: צבע בכחול וזרוק לים... כיצד הגעתי אל הפורום: במקרה.....

אז היי

קפצתי לבקר אז אני אשאר...:) שם: יעל גיל:16 (עוד מעט גם נחשב.?) שיר אהוב: של שלום? זה קשה.. יש הרבה מדי, אולי "לעולם לא אעזוב אותך עוד" או "לילה"(בעיקר כי אני הוא כתב את זה בגיל 16, והא בנאדם מדהים) דיסק אהוב: (של שלום?) אז לא יכול לישון עכשיו הופעה שהייתי: של שלום חנוך
לפני שבוע וחצי בערך.(הופעה ממש טובה, וארוכה.) מנגנת: מנסה לנגן גיטרה- לא ממש הולך... ספר אהוב: לא יודעת, אולי מישהו לרוץ איתו- אני אספר לכם כשאני אסיים את מר ורטיגו סרט: אממ יש כמה: רקוויאם לחלום, אדפטיישן, בלוז לחופש הגדול, תקנות בית השיכר... תכונה שאני אוהבת: (בוחרת להתעלם מהשאלה) תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: הייתי רוצה לכתוב כמו שלום חנוך. נו. טוב. דמות נערצת: אני לא מעריצה אפאחד. או מעריכה. (משו כזה) ציטוט אהוב: לא עולה לראש אחד ספציפי. ואיך הגעתי לפורום:? מהפורומים ה"חדשים" של תפוז. יעל... מקווה שלא היה ארוך מדי

אגב

את השיר לילה, כמו את השיר המקסים "ריסים", שלום כתב בגיל 14!!!, עוד הוכחה למי שהיה שהאיש גאון...

למעלה