שבוע לפורום
שירשור היכרות קצר:

Tomer 123

New member
וגם את...

אגדת דשא, ניסע לים ויום אחרון את השירים כתב שלום עם מאיר אריאל ללהקת הקיבוץ שבו הם חיו, המשמרון. אגב, הנה סיפור מעניין: המשמרון השתתפה בתחרות של להקות צעירות ברדיו, והקליטה במסגרתה את "ניסע לים" ו"לילה". השירים נשלפו מהארכיון של קול ישראל רק לפני מספר חודשים, בתכנית לזכר מאיר אריאל, והיה מאוד משעשע לשמוע את השירים הגדולים והידועים האלו בקולות צעירים ובביצוע בוסרי מאוד.

אם הוא אומר...

בכמה ראיונות מוקדמים הוא אמר 14 וגם בכמה ביוגרפיות שלו כתוב שזה היה בגיל 14, אבל אם הוא אמר... מן הסתם הלחן ומילים לא נכתבו באותו גיל אבל איזה שיר מדהים!, זה פשוט לא חוקי שמישהו (אפילו הוא שלום) כתב את זה בגיל כל כך צעיר (וזה לא משנה אם זה 14 או 16)

novemberain

New member
נשוא

שם: פה, למה הכל רק שם? תביאו דברים קצת לפה! גיל: 19 3 שבועות ויממה שיר אהוב: לא אוהבת להחליט על משהו אחד אהוב. קשה לי מידי. דיסק אהוב: לא אוהבת להחליט על משהו אחד אהוב. קשה לי מידי. הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: מממ..."זה הכל בנתיים, בנתיים זה הכל" יהונתן גפן ודני ליטני. נהנתי מההופעה שנערכה בביתי הקט. מצטערת, שנים שלא הייתי בהופעות, אפ'חד לא מגיע לאילת. אם הינך מנגן- על איזה כלי: בעברי השחור ניגנתי על חלילית ואח"כ קצת פסנתר וזהו ספר אהוב: לא אוהבת להחליט על משהו אחד אהוב. קשה לי מידי. סרט אהוב: לא אוהבת להחליט על משהו אחד אהוב. קשה לי מידי. תכונה שאני אוהב/ת אצלי: מממ...זה דורש מחשבה, אחזור אליכם אח"כ. תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: מממ...זה דורש מחשבה, אותו כנ"ל דמות נערצת/אהובה: לא מעריצה. ציטוט אהוב: לא אוהבת להחליט על משהו אחד אהוב. קשה לי מידי. כיצד הגעתי אל הפורום: דף הבית
קהילות
ש'
שלום חנוך מוסיפה שאלות. מלפפון חמוץ. בחומץ או במלח

ענת1986

New member
../images/Emo26.gifהבא בתור הוא סוס ../images/Emo70.gif

שם: ענת גיל: 17 (עדיין בהכחשה לגבי 18 הקרב ובא) שיר אהוב: depeche mode- shake the disease דיסק אהוב: "סימנים של חולשה" של ברי סחרוף הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: משינה בהיכל התרבות, וברי סחרוף- הופעה אחרונה בבארבי. היה אדיר! אם הינך מנגנת- על איזה כלי: עתידה להתחיל לנגן על גיטרה. תמיד חלמתי על תופים, אבל יש התנגדות נחרצת מצד ההורים. נחכה עד שנגור לבד. ספר אהוב: "אניהו" של אתגר קרת. אוסף סיפורים מטורפים מפי סופר מצוין. סרט אהוב: "החומה"- סרט שהשפיע עליי בטירוף, מה גם שהוא עוסק בלהקה שאני מאוד אוהבת- פינק פלויד. תכונה שאני אוהבת אצלי: חברותית ופתוחה תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: רומנטית חסרת תקנה דמות אהובה: אבא ואמא כמובן. ציטוט אהוב: "כל הדברים בחיים ממש פשוטים, ואחנו, בני האדם, אוהבים לסבך את הכל", מישהו מאוד חשוב לי אמר לי את זה פעם. כיצד הגעתי אל הפורום: רציתי גם להקים פורום לחנוך, אבל אז ראיתי שיש כבר אחד, אז הצטרפתי אליו
*קרדיט על הכותרת לאוהד פישוף ונושאי המגבעת.

Superchen

New member
אני ../images/Emo168.gif

שם: חן גיל: 17 וחצי שיר אהוב: של שלום- מחכים למשיח, בכלל- ארץ חדשה של שלמה ארצי דיסק אהוב- חום יולי אוגוסט- שלמה ארצי הופעה שהייתי בה לאחרונה: 4.9, שלמה ארצי בקיסריה, לצערי עדיין לא הייתי בהופעה של שלום. מנגנת: גיטרה ואורגן ספר אהוב: האלכימאי, התפסן בשדה השיפון תכונה אהובה: חשיבה מהירה תכונה שאני רוצה: יכולת לדבר עם כל אחד בלי להתבייש דמות אהובה: הנסיך הקטן ציטוט אהוב: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם, מה שבא בקלות באותה הקלות ייעלם, האזרח הקטן נאלץ לשלם בגדול" וגם "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" איך הגעתי?: "פורומים חדשים בתפוז!"

שיר, אחרי הכל...

שם:שיר גיל: 16.5 שיר אהוב: של שלום- לאט לאט , בכלל : אחרי הכל את שיר דיסק אהוב: א-ל-י-מ-ו-ת - של שלום, בכלל: דרכים של שלמה ארצי הופעה טובה שהייתי בה לאחרונה: שלמה ארצי אם הינך מנגן- על איזה כלי: גיטרה, אורגן וחלילית ספר אהוב: הנסיך הקטן סרט אהוב: מלך האריות תכונה שאני אוהב/ת אצלי: חשיבה מהירה תכונה שהייתי רוצה שתהיה לי: יותר חברותיות דמות נערצת/אהובה: אייבי נתן ציטוט אהוב: היזהרו לכם מעצי הבאובב! כיצד הגעתי אל הפורום: פורומים חדשים בתפוז

סלוניק

New member
Cest Moi

שם: דן. גיל: 17 שיר אהוב: "אהובתי" של משינה (מצטער שלא של שלום, אבל הוא מקום שני). דיסק אהוב: "מכונת הזמן". מנגן על גיטרה ספר אהוב: Aldouse Huxley - Brave New World סרט אהוב: Se7en תכונה שאני הכי אוהב וכו': רטרוספקטיבי? אני אוותר. דמות נערצת: כנ"ל. ציטוט אהוב: "There is no dark side of the moon really, matter of fact, it's all dark". כיצד הגעתי אל הפורום: ראיתי את ההודעה בפורום מנהלים.

למעלה