שבוע מוצלח לכולם! 5x20

אביטל186

New member
שבוע מוצלח לכולם! 5x20

אז מה קורה איתכם?? איך החזרה לשיגרה
מבאס?

אני יחסית התאקלמתי מחדש ועבר די ב סדר למרות חששותי..(לא יכולה לשתף במה אני עובדת
)

אז פרק חדש וסוער!!! הרבה קפטן סוואן הרבה דמעות, ויאלה בלאגן!! אני אצפה היום מקווה ואחזור עם עדכונים
מי שראה יותר ממוזמן לשתף
נשיקות

אביטל186

New member
אז מה?? אף אחד לא צפה עדיין?

אני אחפש זמן עם פניות נפשית והר טישו..

אביטל186

New member
טוב חברים! אז ביקורת לפרק מדהים!

היהפרק מדהים!
כמה נקודות שאהבתי:
* כן אני יודעת שהאדס שיחק אותה כל הזמן הזה. אבל אהבתי לראות אותו טוב לשם שינוי.. מתאים לו להיות חלק מהחבורה.
גם זלינה יפה לה להיות חלק מחבורת טובים.. אני אוהבת לראות חיבורים והיו רגעים שהכל היה נראה מושלם.. זלינה עם האדס, ושניהם עם כולם...
* האם באמת להוק אין סיכוי לחזור לחיים עם הלב של אמה בגלל שהוא מת כבר הרבה זמן?? או שזה תרגיל ש האדס? איך הוא חוזר בסוף? (אה סליחה ספויילר. יש תמונות מהפינאל שהוק חזר)
* קלטתם שאשכרה נתנו כמה שניות מסך לרובין??

הבעיה היא שנמאס לראות אותו עם אותו פרצוף מיוסר, וחמוץ. הזוגיות של רובין ורגינה הוזנחה לחלוטין החצי הזה. נאדה. חבל..
* אהבתי את הנרי החמוד כותב לכולם את התיקון שהם.. לפחות רואים אותו אם לא נותנים לו לדבר

הנשיקה של האדס וזלינה. היה חביב. הקטע שהלב שלו חזר לפעום היה מרגש במקצת.. האמת גם העמדת הפנים שלו למען זלינה שלשם שינוי דאגה לאחותה, היה חמוד.
* הקטע שרמפל עשה לפן, גדול!

הוא כמעט היה שותף ללקיחת הלב של זלינה עד שאמה התערבה וגרמה לו ללכת.
ואז הוא מוצא אופציה טובה יותר שבה אבא שלו פשוט נעלם לעד. היה מעולה

*אין ספק שעיקר הפרק היה אמה+הוק למטה שם בנסיון להציל אתהוק.
המבחנון הזה שמוכיח אהבת אמת היה בסדררר.. חביב לא מעבר.
מה שהיה אחר כך היה עוצמתי מאוד. א, לא הבנתי למה הור לא עלה איתם למעלה?? בסדר אל תצא איתם אבל תעלה תלווה אותה, תיפרד מכולם.?נגיד.
המה שראינו זה שאמה הפעם עוברת תהליך שהיא אשכרה מוותרת עליו. מבקשת ממנו להמשיך הלאה ולא להיתקע שם בגללה

זה היה מרגש עד דמעות.
המשחק היה מדהים של שניהם ראו את הכאב והייסורים אצל שניהם. הקושי הפיזי להיפרד היה גם כן מאוד אמין.. היה ככ יפה איך הם תפסו יד אחד של השני עד הרגע האחרון..
איך אמה היתה צריכה לחזק את עצמה לצאת משם בשער ולעזוב אותו מאחורה, למען האנשים שהיא אוהבת באמת, וזקוקים לה.. היה חזק.
*אז גילינו את מקורו של ז'קט העור האדום!!! וואלה שילבו את זה באופן חביב למדי..

אחרי שאצפה שוב אני מניחה שאוכל להוסיף תובנות נוספות

שבת שלום חברים

igloo2

New member
טוב שהוק לא עלה איתם למעלה

אני הייתי משתגע מיזה ש"רק השער לא יסגר עליהם" ובגלל לא מתרכז במה שהם אומרים

&nbsp
אגב הייתי בטוח שהשער יסגר על אמה עם איך שהיא התמהמהה

אביטל186

New member
ממש ככה. הם תמיד מפריחים לנו את הלב עם הלחץ הזה

שכולם יספיקו לצאת מהחור הזה בזמן... ועוד אמה מתעכבת עוד קצת.. לחץ

Y. Welis

New member
זה לא מפתיע

בעיקר לאור נטיית עצים מיתולוגיים להשאיר שריד אחרון... (ר' 'שאנארה' ושרה"ט), ובעיקר כי הוא כיפר מבחינה מוסרית על חטאיו.
&nbsp
אגב הז'קט - ציידת הכופר (או איך שזה נקרא שם) קצת הזכירה את ההיא מהעונה הקודמת שאמה רודפת ומוצאת באיזה טריילר (הבת האבודה של קרואלה?). אותה בוצ'ית... שוב וייב לסבי מסויים.

אביטל186

New member
הבת של מליפיסנט לילי. באמת היה דז'וו כלשהו..

יש להם קטע עם נשים הבאת נשים חזקות בקטע קצת לסבי

igloo2

New member
ציפוראש

תחילת הפרק הרגיש לי קצת אנטי-קליימקס, הכל נפתר ומסתדר מהר מאוד. ואז הבנו שהיידיס עדיין evil!! עדיין מבאס אותי שהוא קרע את החוזה שלו מול רמפל. מפתיע שרמפל בתור בנאדם שחי על חוזים חושב שזה "בסדר" לסחוט מישהו בשביל לבטל חוזה...
ולשמחתי זלינה באמת הפכה לטובה, היה מאוד כיף לראות את הקשר שלה עם רג'ינה

נראה לי שרובין לא כל כך אוהב את העיניין שזלינה הופכת לטובה. עד עכשיו היה לו נוח באיזשהו מקום שהיא רעה ושהוא יודע להבדיל שזה שהיא האמא הביולוגית של התינוקת שלו, לא אומר שהוא צריך לסמפט אותה.
עכשיו אם הם יתקרבו זה עשוי לסכן את הקשר שלו עם רג'ינה...

האדס חזק מספיק בשביל לכלוא את כל החבורה בלי יכולת להחלץ,אבל חלש מדי בשביל לחסל את רמפל ופן, שהוא צריך את אמה??
אם הוא כל כך קרוב למכשפה העיוורת, הוא פשוט היה יכול לבקש עזרה ממנה ולא מאמה ולהבטיח סתם הבטחות.

הצחיקה אותי הסצינה שהנרי אומר לתושבי האנדרוורלד את העיניין הלא פתור שלהם, עם הגמד ההוא

אני מאוד אוהב פרקי פלאשבק, אבל לא הבנתי את הפואנטה של הפלאשבק של הפרק הזה. כנראה שזה היה רק כדי שנבין איפה אמה השיגה את ה-מעיל

ציפיתי שהיא לא תהיה מסוגלת לגלות לילדה שאמא שלה מתה,ואז היא תבין שאולי זה לטובתה שגם היא לא יודעת את האמת על ההורים שלה.

שיתוף הפעולה בין קרואלה למלכה העיוורת- גאוני!
מי אם לא גברת דה וויל ראויה לנהל את השאול? כמו שהיא אמרה,היא גם צריכה לנקום את נקמתו של ג'יימס

למה בכלל רמפל גנב לרובין את הלב? שפשוט היה אומר לפן שהלב שהוא נותן לו הוא של רובין- הוא לא היה צריך באמת לעשות את זה ואז להחזיר.... (אני מניח שההסבר הוא שהוא שינה את דעתו- אבל לא היתה לעיניין שום תרומה עלילתית)

הסצינות של אמה והוק היו עצובות... אם כי אני מאמין שעוד נראה את האיחוד שלהם. אחרת כל החצי הזה היה די בזבוז
איך המבחן שם למטה היווה מבחן? מאיפה לאמה לדעת שאם היא תקפוץ על הוק זה באמת יכבה את האש?

הפרומו של הפרק הבא נראה מדהים!!
לא יכול כבר לחכות

520

האהבה של היידיס וזלינה היא רשמית אהבת אמת. הקללה נשברה והיידיס הולך עם זלינה לסטוריברוק, שם הוא יוכל לקטוף לה פרחים חיים
והיא תתקן את כל התושבים שהוא לא השטן והוא לא בא מהגיהנום.

מבחן לאהבה של אמה כלפי הוק הוא רעיון טוב, אבל המבחן עצמו חסר יצירתיות. לשרוף את הוק ולראות אם היא תיכנס ללהבות? זה מבחן לאימפולסיביות או לאהבה?

הנרי הסופר מצא שימוש מועיל לכתיבה שלו, ובסופו של דבר הוא עזר לנשמות שלכודות שם להמשיך הלאה יותר מכל אחד אחר בחבורה. אם כי לא ממש ברור לי איך הם יפתרו בעיות שקשורות לאנשים שלא נמצאים שם.

לא התלהבתי מסיפור העבר של אמה. המטפורה לשריון פשוטה ולא באמת קשורה לפרק הזה או לכל פרק אחר, רק מנסה להיות.

הפרידה של אמה והוק הייתה מרגשת. רק חבל שכל האהבה שלהם מורכבת מנאומים + מעשים יוצאי דופן, כי ככה קשה לי לראות בהם אנשים אמיתיים. בכל מקרה, ברור שהוק יחזור. הוא כבר החבר השני של אמה שמת.

הטריק של עוצלי עם הלב של רובין היה מיותר, והעונש האכזרי לפיטר פן היה מוגזם. הוא כבר מת, ולנבל כמו עוצלי אין זכות לשפוט אחרים, אפילו לא את האבא שנטש אותו. בטח לא אחרי שהוא ניצל אותו כשהוא היה צריך אותו נגד זלינה.

קרואלה שליטת האנדרברוק החדשה! באחד מהנחלים שם זורם ג'ין במקרה?
והמכשפה עוזרת לה. העיירה אנדרברוק כבר לא ידידותית לכלבים ולילדים.

רג'ינה והיידיס רבים מי אוהב את זלינה יותר

רובין הוד סוף סוף חזר. החיסרון הגדול של החצי עונה הזאת הוא שבמקום להשאיר את רובין עם רג'ינה והחבורה, שלחו אותו להסתובב ביער עם התינוקת... היה כ"כ קשה לכותבים לשלב עוד דמות אחת בסיפור?

igloo2

New member
אהבתי מאוד את כל הנקודות

לגבי הנקודה האחרונה - זה דווקא קטע פמיניסטי נחמד שנותנים לרובין הוד, הלוחם הדגול, לשמור על התינוקת בזמן שהנשים מובילות את העניינים

לקחת מזלינה את הבת שלה זה לא כ"כ פמיניסטי...

ורובין הוא לא ממש אב השנה

הוא עזב את שני הילדים שלו בסטוריברוק
והלך עם רג'ינה.

אחר כך הוא עזב את רג'ינה והלך עם התינוקת ליער

igloo2

New member
תכלס, איפה רולנד?

הפיה הכחולה שומרת גם עליו?

למעלה