שבוע מלא פרסים ב-
אנשים

זה ניהיה מפחיד ואנחנו ניהיים זקנים

אוקיי זה ממש מוזר לי לראות בני גילי בשכה שלי מתגייסים, עוד מעט יהיו על מדים ובצבא, זה ממש ממש ממש מוזר אנחנו ניהיים זקנים פאק. אבל יהיה לך רק 18 בספטמבר... זה ממש מוזר יהיה לראות אנשים בגיל שלי על מדים ובצבא אמאלה.

keeeren

New member
כן אני צעירה..

אני צריכה ללכת לחתום עם ההורים שהם מרשים לי להתגייס לפני 18. אתה קולט שלקנות סיגריות בקיוסק כביכול אסור לי אבל להביא לי נשק ומדים זה מותר.. הגיוני..

Tin Doll

New member
אני נזכרת בניצנים ההוא

עם עידן ודני וכולם איך היה כיף..... אחד הדברים הכי כיפיים שעשיתי בחיי

AvtipuS

New member
בלאט.

עד שנגמלתי מהקולה והתמכרתי לנסטי. [מנגו אננס
]

AvtipuS

New member
נינט מארחת את ביט ../images/Emo67.gif

פורטיס מתארח אצל סינרגיה. פורטיס מה נסגר איתך בנאדם!?!?!!? נינט במופע עם "ביט 69" הפתעה בפסטיבל קוקה קולה: נינט טייב תארח השנה את להקת הפאנק-רוק הצעירה, "ביט 69". שיתופי פעולה נוספים יפגישו בין פורטיס ל"סינרגיה", בין "כנסיית השכל" לאביתר בנאי ואסף אמדורסקי, ובין עברי לידר לרן דנקר אור ברנע פורסם: 10.06.07, 20:35 אולי המופע הכי מפתיע שייערך השנה בפסטיבל קוקה קולה הוא המופע של נינט טייב, שתארח את לורל, ברי ורענן בני ה-14, חברי להקת הפאנק-רוק "ביט 69". על הבמה יבצעו טייב וחברי ההרכב כמה שירים, חלקם שלה וחלקם ושל הלהקה. קצת היסטוריה: הפגישה הראשונה בין טייב לחברי הלהקה הייתה בטקס פרסי המוזיקה של ערוץ 24 שנערך השנה, שם החמיאה טייב לנערים על הופעתם. הפסטיבל יכלול השנה מספר שיתופי פעולה נוספים, ביניהם להקת "סינרגיה" שתארח את רמי פורטיס, עברי לידר שיארח רן דנקר, אביב גפן שיארח זמרת חדשה איתה הוא עובד בימים אלה, בשם אלכס, קרן פלס במופע משותף עם אריק ברמן, "כנסיית השכל" שתארח את אביתר בנאי ואסף אמדורסקי, "שוטי הנבואה" שיארחו את הבנות נחמה, צביקה פיק שיארח את אמיר פיי גוטמן, מוניקה סקס את שלומי שבן, ומוש בן ארי את איילה אינגדשט. עוד יופיעו בפסטיבל: הראל סקעת, "בית הבובות", רונה קינן, דין דין אביב, שייגעצ, איה כורם, הדורבנים, מאיה בוסקילה, "דפנה והעוגיות", "יוסלס איי.די", "העברית", אוהד בן אבי, "מלכת הפלקט", שרון הולצמן, "הגרובטרון" ועוד. הפסטיבל ייערך השנה מה-7 ועד ה-14 באוגוסט, כשב'קוקה-קולה' מדווחים על השקעה של 10 מיליון דולר - סכום הכסף הגדול ביותר שהושקע אי פעם בפסטיבל, שנערך זו השנה החמישית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410978,00.html

a d i 8

New member
איפה קונים כרטיסים?

כמה הם עולים? או שזה הקטע עם הפקקים?

AvtipuS

New member
היית בניצנים פעם?

לא מוכרים כרטיסים. זה יהיה שוב,כמו תמיד עם לאסוף פקקים.

למעלה