בהחלט, עוד לא אוגוסט><
L lacrimosa girl New member 10/6/07 #18 ../images/Emo45.gif כל כך שונאת קיץ...אני שונאת להשתזף. כל כך איכסה. מי בורח איתי לפינלנד? ;;
E en li shem 7 New member 10/6/07 #25 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif| מה את דפוקה?! חורף נסגד!@!!!!#@$#@$!@$@$%^@!#%@^#$!!!! איפה ימי החורף הקרים? _ _ אפילו סמיילים אין פה@!!!
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif| מה את דפוקה?! חורף נסגד!@!!!!#@$#@$!@$@$%^@!#%@^#$!!!! איפה ימי החורף הקרים? _ _ אפילו סמיילים אין פה@!!!
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/6/07 #50 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אבל חשבתי שאתה אוהב הכי את החורף
T The Dew New member 13/6/07 #52 אביב: פריחה מעצבנת, אלרגיות, שמש, מזג אוויר שלא סגור על עצמו, הרבה אביך (ככה כותבים את זה? ).
ש ש נ י1 New member 10/6/07 #30 מה קרה לך?? קיץ זה טוב תגידי תודה שאת חיה במקום על הרבה שמש. אני הייתי מתחרפנת אם הייתי חיה במדינה קרה ומעוננת...
מה קרה לך?? קיץ זה טוב תגידי תודה שאת חיה במקום על הרבה שמש. אני הייתי מתחרפנת אם הייתי חיה במדינה קרה ומעוננת...
B blacknwhite New member 10/6/07 #21 אני איתך, 100% הגעתי לטמפ' המינימלית במזגן, ועדיין חם לי. >< E%&^&*^*%^
א אלאנקה New member 10/6/07 #22 מגניב, יוצאים להשמיד את השמש../images/Emo98.gif אני באהD: איכסה חום>< חורף
E en li shem 7 New member 10/6/07 #26 ../images/Emo45.gif!!! לפני שהיא תשמיד אותנו!@@! שמש זונה!!! ----> אוף אין כאן סמיילי של זונה!
ש ש נ י1 New member 10/6/07 #29 אפילו אני נשברתי מהחום הזה ואני בדרך כלל אוהבת חום אבל יש לי פתרון לכל מי שצריך ללכת הרבה ברגל בימים חמים.. מה שאני וחברה שלי עשינו היום כשהלכנו לעבודה, לקחנו בקבוק מים ושפחנו על עצמינו כל הדרך זה אמנם קצת פדחני אבל זה ממש מקרר
אפילו אני נשברתי מהחום הזה ואני בדרך כלל אוהבת חום אבל יש לי פתרון לכל מי שצריך ללכת הרבה ברגל בימים חמים.. מה שאני וחברה שלי עשינו היום כשהלכנו לעבודה, לקחנו בקבוק מים ושפחנו על עצמינו כל הדרך זה אמנם קצת פדחני אבל זה ממש מקרר
B BrowN EyeD GirL1 New member 10/6/07 #32 איכס!איזה חום מגעיל!>< יצאתי מהבית ואחרי עשר דקות הפכתי לשלולית אני שונאת חום!!! מזל שאלוהים ברא מזגנים!
איכס!איזה חום מגעיל!>< יצאתי מהבית ואחרי עשר דקות הפכתי לשלולית אני שונאת חום!!! מזל שאלוהים ברא מזגנים!