לימודים.
הגיע הזמן הזה שבו אני גם עושה קורס (לינארית 2, יש ממ"ן כל שבוע), גם יש לי מבחן ביום חמישי (אוטומטים, לא קשה אבל הייתי רוצה שיהיו יותר תרגילים ללמוד למבחן) ואני גם צריכה לסיים פרוייקט (C, קומפיילר לפסואדו-אסמבלר). אמנם אני בחופש אבל זה עדיין מלחיץ. והחלק הכי גרוע הוא שאין לי כוח לאף אחד מהדברים האלה. אז הספקתי את הממ"ן של השבוע בלינארית, אבל לא קראתי את החומר לשיעור הבא (... או השניים האחרונים. אני ממש צריכה לעשות את זה אם אני רוצה לעבור את הקורס). ובאוטומטים פתרתי 3 מתוך 5 מבחנים לדוגמא שיש, את השניים האחרים אני משאירה ליום רביעי (אני דוקא לא כל כך מודאגת מזה). וב-C... אני פשוט דוחה את הפרוייקט עוד ועוד, וזה ממש לא טוב כי צריך להגיש אותו עוד שבועיים ולא יהיה לי מספיק זמן לעבוד עליו. (אוקיי, אני לא ממש דוחה אותו עוד ועוד, דוקא היתה התקדמות אתמול ושלשום, אבל אני לא עובדת על זה באמצע היום אז אני לא מרגישה שאני עובדת על זה מספיק). חוץ מזה התחלתי לראות Terra e ובינתיים (2 פרקים) זה ממש טוב. וסיימתי כמעט את כל הספרים בסדרות הרובוטים והמוסד של אסימוב. היום קניתי את האחרון של המוסד שהיה חסר לי. יש עוד איזה אוסף אחד או שניים של סיפורים קצרים על רובוטים, אבל אני לא חושבת שאני אחפש אותם. זה לא קריטי. אה, ומצאתי תמונות שלי מהיסודי בפייסבוק. זה ממש מוזר לראות את האנשים שהיו איתי בכיתה ולראות כמה קטנים היינו. וזה מהשנים האחרונות שהיינו ביחד (עברתי דירה אז לא ראיתי אותם אחרי היסודי) אז זה דוקא כן איך שאני זוכרת אותם, פשוט אז לא ידעתי שהיינו כל כך קטנים XD ואולי מצאתי עבודה. :X