שבוע נפלא לכו-לם

סיאמית

New member
שבוע נפלא לכו-לם ../images/Emo25.gif

אני הולכת לעשות ל~א~ ולי טוסטים עם גבנ"צ!

אהלן

גם אני מאוד אוהב טוסטים עם גבינה. קיבלתי בירושה טוסטר כזה, אומנם בלי משולשים מתפרקים, אבל עובד. בהתחלה שמתי נייר כסף (כי התבנית איננה מתפרקת) ועכשיו החלטתי לנסות בלי נייר כסף. עובד הרבה יותר טוב. מזכיר לי שאני צריך להוציא את כל הבגדים מהארונות. ממש אינני יודע מה לעשות איתם. לשרוף אותם?

RomiVais

New member
מי זה אוקספורד??? ../images/Emo8.gif

ברוך הבא........ מה שבטוח - מצחיק אתה!! ההודעה היתה משעשעת ביותר
לגבי הבגדים, תחליט בעצמך עם קצת עזרה וייעוץ ממשפחה וחברים
ערב נפלא!!

סיאמית

New member
אוקספורד!? ../images/Emo24.gif

למה להוציא בגדים מארונות? אם זה המעבר לחורף אז לא לשרוף!!! יש סידור כזה, בגלקסיה שלנו שהקיץ תמיד חוזר באיזשהו שלב... אז כדאי לשמור. ואם זה בגלל שבא לך סתם לשרוף משהו... אז תשרוף! רק תנקוט בכל כללי הזהירות בבקשה. וטיפ בנוגע לטוסטים עם גבינה: לצרף עגבנית מיובשות.

שו עגבניות מיובשות?

מזכיר את הדוב שהיה בא לאנדי ויליאמס ומבקש ממנו עוגיות משומשות. תודה על קבלת הפנים היפה ובאמת התכוונתי לשרוף את הבגדים, כי אינם בגדים שלי. לא התלוצצתי... או שיש טקס אחר לגביהם?

סיאמית

New member
אני בשוק!!! (פעמיים...) ../images/Emo122.gif

עגבניות מיובשות!!! אף פעם לא היית במסעדה איטלקית והזמנת אנטי-פסטי למנה ראשונה?!!??! תצטרך פשוט לסמוך עלי, ובפעם הבאה שאתה בסופר תרכוש כאלו ותפזר אותן בעדינות (אך בנחישות) על הגבנ"ץ לפני שאתה קולה את הטוסט. ובנוגע לטקס... אני מכירה רק סיבה אחת לשרוף דברים שהם אינם שלי (ובכל זאת נמצאים בארון שלי, משום מה) ואם זו אותה סיבה שאני חושדת, אז... אתה יכול לשרוף/לזרוק לים (הכי יפה - לתרום). אבל את ה"טקס" צריך לעשות בלב...
? בהצלחה...

לתרום זה אכן רעיון טוב

מצד שני אינני רוצה שאדם זר ילבש את זה. אני חושב שאולי בכל זאת כדאי לשרוף את זה. שריפה איננה בהכרח מבטאת כעס, אלא יותר מעמד של מעבר מחומר לחומר (??????)

סיאמית

New member
אז לשרוף... ../images/Emo116.gif

קודם התחלתי לכתוב תגובה והיא נקטעה באמצע... אני מקווה שלא תחזור פעמיים. בעניין הסכמים - אנחנו מסודרים באופן הכי הוגן שיש... נכון לעכשיו אני ידועה בציבור (נשמע נורא - אבל נכון, אני גרה עם גבר בדירה שהיא שלו). גם מבחינת תינוק משותף הכל סגור לשביעות רצונם של כל כל הצדדים.

סיאמית

New member
מודפס וחתום ../images/Emo132.gif

אצל עו"ד. עותק אחד לו, עותק אחד לי... והשלישי אצל העו"ד. ולגבי פורומים אחרים, עניתי לך במייל.

RomiVais

New member
אתם מכירים???? ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

אוקספורד - תציג את עצמך......... לא רוצה??
שיהיה לכולכם המשך ערב נעים, רומי

בכיף

אין לי ט"נ... מה עוד אני יכול לספר על עצמי? ומצטער שאין סמיילים. כל פעם יוצא לי דף לבן (עם הודעת שגיאה) במקום דף הסמיילים.

anat11

New member
המממ...

זה לא שאנחנו מבקשים הסברים, להיפך, אנחנו דורשים אותם
אנחנו הרי חולי ט"נ, מה שאומר שהעצבים שלנו רופפים, ואסור להעמיד אותנו בסיטואציה של מתח.
ואגב - עגבניות מיובשות זה אחלה, ואפרופו מסעדות איטלקיות, אני מאד מאד מסמפטת את פסטה מיה (גם בוילסון וגם ברמת החייל)
. לא שאני בוחלת באחרות חלילה, לא איטלקיות ולא אחרות (מישהו צריך המלצות, אגב?). אושר וכו´,
ענת

אין לי שום בעיה

לספר על עצמי כל מה שיידרש. ט"נ אין לי - כבר כתבתי... את סיאמית אני מכיר - אל תתלו אותי... ותודה על ההמלצה על העגבניות המיובשות. סקרנותי התעוררה ואתחיל לחפש אותן. מברך את כולכם/כולכן בחזרה לאפס!

anat11

New member
הפירוט המתבקש

הוא כמובן לא על איך א-י-ן לך ט"נ (ואח שלי יותר גיבור
), אלא בקטע ההיכרות עם סיאמית. אבל למרות הגנים הפולניים שלי, אני לא אלחץ יותר... (האמת - בעיקר כי אני מתה מפחד מהתגובה של סיאמית).
לחזור לאפס זה טוב אולי בסוגי בדיקות מסוימים (סיאמית, אגב, אין לי שמץ מה המדד אצלי, לא אמרו לי על זה אף-פ´ם), אבל לחזור למי שהגדרנו אותו כ"אפס" זה פחות מוצלח למשל. "חיים ומוות ביד הלשון" (באוקספורד בטח מלמדים את זה
). ענת

SiAmmit

New member
דווקא אין פה סקופ היסטרי ÷¨

הרשת לוקחת אותנו לכל מיני מקומות ובשיטוט פוגשים אנשים® ממש כך® חוץ מזה אני מוחה בתוקף על הרמיזה שאני עלולה להטיל פחד על מישהו¡ אני גור זהוב של גולדן רטריבר! אפרוח בן יומו! (למה דימויים עם תינוקות כל הזמן !!! שמישהו יעצור אותי...)

SiAmmit

New member
מה?????

מה עשיתי??? חוץ מלשלוח כל הודעה פעמיים לא בכוונה............

למעלה