שבוע נפלא לכו-לם

RomiVais

New member
הודעות כפולות.......... ../images/Emo8.gif

נועדו כדי שנוכל להנות מדברי חכמים פעמיים!!!
מה רע???

SiAmmit

New member
לא לחצתי פעמיים...

זה פשוט קורה לי כשאני שולחת הודעה מהעבודה אתה רוצה להחליף כינוי? ממי אנחנו מתחבאים ÷¨ איך שבא לך ואם אתה צריך עזרה בשמות תגיד!!! יש לי מלאן רעיונות....

RomiVais

New member
אהלן אוקספורד... ../images/Emo13.gif

כנראה היתה תקלה ועכשיו זה עובד כמו שצריך... בכל מקרה, אני אשמח אם תספר לנו איך הגעת אלינו... לילה טוב בינתיים רומי

SiAmmit

New member
כבר עשית סדר בארונות ../images/Emo35.gif

אבל אני רואה שאתה מלא מרץ וזה מצויין

זה כל כך פשוט?

סתם ככה לשרוף? עוד יחשבו שאני מחבל... ואני לא סתם מלא מרץ. אני כועס מאוד - על מנהל הפורום ההוא. עכשיו הוא כתב שהחדשים יספרו על עצמם. כדי שאחר-כך המתחזים שלו יחשפו אותם?

SiAmmit

New member
זה לא פשוט

אבל הכרחי אני לא יכולה לעזור לך באף אחד משני הכעסים אבל הכעס ההוא¬ עם הארונות¬ יותר נוגע ללבי אני חייבת להגיד®®® כזו אני¬ טיפוס רגשני ÷¨ קח את הזמן שלך.

אני לא כועס על הארונות

כל העניין הוא שבארונות יש דברים לא שלי, והם תופסים מקום. את יודעת איפה נמצאים הדברים שלי? על הכסאות... אינני יכול לחכות עד ל"ג בעומר (שהוא יום טקסי מתאים). מה אעשה כל החורף? אשב על המזוודות? בעיה. מה היית עושה במקומי עם ערימת בגדים שאינם שייכים לך, וגם אינך מוכנה לתת אותם למישהו אחר?

סיאמית

New member
הייתי עושה אחת מהשתיים

(בעצם שתיים שהם אחד) מאפסנת במקום רחוק עד הרגע שהבגדים האלו לא יגידו לי כלום ואז... שורפת או תורמת בהתאם למידת הריחוק שהשגת מקובץ הטקסטיל

למעלה