שבוע קצר ןנעים שיהיה לנו.

הדסהש1

New member
שבוע קצר ןנעים שיהיה לנו.

מקווה שכך הבעיות על מינוי המפכ"ל יסתיימו מהר ככל האפשר

הסתיים. סוחר הנשק לא יהיה מפכ"ל.....

למרות זאת, שר המשטרה שאין לו מושג במשטרה, מתעקש להביא מפ"כל מחוץ למשטרה, אחד כזה שלא מבין במשטרה, וככה זה ייראה.

כל הגיוסים הללו מאז ומעולם נכשלו, לדוגמא ה-"גר"ש" (גיוס רב שכבתי) שהיתה יוזמה לגייס אנשים בעלי תוארים וכביכול להעלות את איכות השוטרים, בהתייחסות לשוטרים כנחותים, נכשלה, אף אחד מהם לא שרד את המקצוע הקשה הזה שהציבור נוהג לזלזל בו.

גם המפ"כלים שלא עלו מתוך שירות במשטרה, נכשלו כשלון חרוץ.

כולל השר הנוגע, שנראה לי שמה שמניע אותו זו שינאת המשטרה שמלכתחילה הוא לא רצה בתפקיד הזה שנכפה עליו הר כגיגית.

deebeebee

New member
ואלה שכן הבינו במשטרה

עמדו מנגד כשפיהם מלא מים כאשר חבריהם הטרידו מינית, שיתפו פעולה עם רבנים עבריינים, עם פישר, אלון חסן ועוד דמויות מפוקפקות, אלה לא ראויים יותר להבחר למפכלות. המשטרה זקוקה לנקיון כדי להחזיר אליה את אמון הציבור, חלק מהקניון הוא רענון שורותיה, במיוחד בדרג הקצונה הבכירה. הנחתת מפעל מבחוץ בהחלט יכולה לתרום לכך.

deebeebee

New member
ועוד הערה

למבינים במשטרה שהאגו שלהם נפגע מבחירת מפכ״ל מבחוץ- בסך הכל אתם הבאתם את זה על עצמכם, אז כדאי לבלוע את הצפרדע בשקט.

א. אני לא קצין בכיר במשטרה

ב. אני מדבר רק בשם עצמי לכן ה-"למבינים" מיותר לגמרי כאן
ג. לא מומלץ פה לדבר על אגו כי זו איננה התבטאות עניינית, כאשר אני מפרט מה הסיבות שצריך לבחור במי שמבין במשטרה, או שאת חושבת שאפשר למנות כרמט"כל מפ"כל לשעבר ??? אבל למה שתעני ? יותר נחמד להיכנס במי שכותב כאן כי אין לך אומץ להגיב למי שצריך, אז הקל ביותר לתקוף כאנונימית את מי שנמצא בפורום.
ד. מי זה אתם ? בעברית כשפונים למישהו זה "אתה".....
ה. אני מבין שאת יודעת יותר טוב.....

deebeebee

New member
אתה הוא זה שדיברת על המבינים או לא מבינים

איש לא התייחס אליך אלא לדברים עליהם כתבת.
או שלא קראת את דברי, או שלא הבנת או שאתה סתם מעוות אותם.
אני לא אנונימית, הרוב בפורום מכיר אותי אישית.
נראה לי שאין טעם להמשיך להתווכח איתך.

תקראי את מה שכתבת שורה אחת מלאה שינאה וארס....

נכון, אין לך שום מושג בזה, שום מושג, אחרת היית מבינה שמה שאמרת לא קשור למציאות, או שאת רוצה משטרה עם מפ"כל שבא אני לא יודע מהיכן וידרדר את המשטרה באמת, כנראה שכן או שאת לא מבינה על מה את מדברת.
רבים כאן מגיבים בנושא, אבל לא בשינאה כזו.....

כשמדובר בסך הכל בחונטה קטנה שגרמה נזק לתדמית השוטרים כולם, ולא משנה שכל השנה השוטרים נלחמים בפשע ובפח"ע, על חשבון זמן איכות עם המשפחות, הזילזול שלך במשטרה הוא מוחלט, והיחס כאילו כולם "ערוגה נגועה".

את יכולה להעלות ביקורת כמה שאת רוצה, עניינית ולא ארסית, ספציפית ולא כוללנית, אחרת זו עליבות במירבה.

את יכולה לאמר כעת שאת רוצה, כן התכוונת לא התכוונת, האמירה היתה ברורה, ואת פוגעת בי אישית פעם אחרי פעם בלי להפסיק, כי את לא פונה ספציפית לאנשים מסויימים, אלא לכלל השוטרים, ואחרי 30 שנים בשירות עם מעל 400 פרסים,ציונים לשבח, מכתבי הערכה ו-"עיטור השירות של מדינת ישראל", השלכת גם עלי בוץ.
וזה לא יסולח.

deebeebee

New member
אני הייתי עונה, אבל כנראה אין רצון להבין

רק לתקוף, אז מבחינתי הנושא מוצה.

מינהר

New member
בהחלט דבי. זו התחושה.

קשה לחיות בהרגשה, שאין יודעים מי מהשוטרים אדם הגון, ומי קשור לענינים פסולים.

מינהר

New member
מאיר, מה רע בסוחר נשק? זה ענף יצוא חשוב

של ישראל. מה לעשות, שאין ברירה למדינה אלא להתמחות בנושא זה, והיצוא עוזר ליצור להיות כלכלי.

deebeebee

New member
סוחרי הנשק

עסקיהם מפוקפקים ביותר, וזו לשון המעטה. הם מוכרים את הנשק, ולא מדובר כאן על נשק קל בלבד, למדינות וארגונים מהרצחניים ביותר כמו סומליה, ברוני סמים באמריקה הלטינית. הנשק הזה מגיע לארגונים כמו בוקו חרם, ואפילו לאויבינו הגדולים. אז כן, סחר בנשק של אנשים מסוג זה גרוע מאד.

מינהר

New member
דבי, זה לא משנה. אם ישראלים לא ימכרו, אז

רוסים, צרפתים או אמריקאים ימכרו נשק לכל דורש.
החשוב שלא ימכרו לאויבי ישראל.
זה שבעולם כל מיני גורמים נלחמים זה בזה-- זה טבע האדם ואנו לא נשנה אותו.
אולי זה גם רצון האלוהים, לצורך דילול אוכלוסין.
את היהודים דיללו מספיק.

deebeebee

New member
זה שאחרים ימכרו לא מנקה אותנו

אני לא אלך לשדוד בנק משום שאחרים עושים זאת.
ולא פעם אחת נמצא נשק ישראלי אצל ארגונים כמו החיזבאללה (וזה לא בגלל שהוא נפל בשבי כי היו מקרים בהם סוחרי נשק ישראלים מכרו לו ישירות או באמצעות מתווכים).

שימכרו למי שהם רוצים ושיתפרנסו

אבל שלא יסכים להיות מפ"כל שצריך להגיע לתפקיד נקי כפיים.
אין סוחר נשק נקי כפיים, לא קיים דבר כזה.
עסקתי בעבר בחקירות של סוחרי נשק, ואני מכיר את המאטריה.

לכן לפי דבריכן

ברור שמחר אפשר למנות לרמט"כל את דודי גולד ממציא כיפת הברזל ?
או שימנו את המפ"כל שהיה בסדר גמור דודי כהן לרמט"כל ?
או שזה לא ?
כדאי להביט על התמונה מכל הצדדים.

האימרה:"מטאטא חדש מטאטא טוב", לא היתה נכונה פעם ובהחלט לא כעת כאשר המערכות כולן צבאית משטרתית ואזרחית, מחייבות ניהול מקצועני.
ואני מזכיר שיש 71 תתי ניצבים וניצבי משנה, ומי שטוען שכולם בלתי ראויים, אין לו שום קשר למציאות ופוגע בציבור של 30.000 איש שעושים ימים כלילות במאבק נגד הפשע והפח"ע.

חוץ מזה שיהודים אוהבים מאוד לשנוא.
השמחה היהודית הגדולה ביותר היא השמחה לאיד...
למה אתם לא מעלים כל שבוע איזה סיפור הצלחה של המשטרה לפתרון נגע זה או אחר, רק מה שנגד המשטרה מענין אתכם ???
מה זה מעיד עליכם ?

כמי שבא מבפנים אני ביקורתי יותר מכם והביקורת שלי מתבססת על ידע אישי במערכת, הדבר השנוא עלי הוא שומר חוק שמפר את החוק.
אבל ללכלך על כל שוטרי וקציני משטרה בגלל חונטה קטנה שסרחה ועפה ? כן, חונטה קטנה שטוב שעפה.

אני רוצה שתביטו היטב , איך אתם שופכים את המים עם התינוק , כשיגיע מפ"כל חדש שמונה מהסקטור האזרחי וירצה למצוא חן בעיני מעבידיו האמיתיים הפוליטיקאים שמינו אותו.....
והוא יהיה נורא פופוליסטי, וכל הפוליטיקאים מאוד יאהבו אותו, ומתחתיו, לא ממש חשוב מה יקרה למשטרה.....

deebeebee

New member
לפני שאתה מאשים אותנו בעיוורון

ומאמין שאתה מבין טוב מאתנו, כדאי לך לזכור מספר דברים-
גם אנחנו מביטים מכל הצדדים.
״יהודים אוהבים לשנוא״? מי שונא כאן? אולי אתה?
למה נדמה לך שבגלל שאתה בא מבפנים אתה מבין יותר מאחרים?
כל מפכ״ל, מבפנים או מבחוץ, הוא מינוי פוליטי , ולכן כל מפירנצה למצוא חן בעיני מי שמינה אותו.

למעלה