שבוע שלישי של תחרות הקיץ יצא לדרכו!

חבלעז

New member
אבל.....

זו לא הדרך לחפש אקשן. מה שאנחנו עושים לא בתור אקשן זה בתור לעצור תהינתקות...

חבלעז

New member
צודק....

אני מבין שאתה אוהב אקשן. אני אם אוהב. אבל על חשבון אנשים למשל חסימות כבישים וכו`. לעשות בלאגן עם סרטים כתומים ולהתווכח. אתה צודק זה תעסוקה טובה.

בלשאצר

New member
אני ממש חושב שזה לצעירים כמונו יפה

לדעתי אני חושב ממש כמוך על באמת צריך משהו שיעשה קצת רעש בהחלט אני חושב שנצא כולנו לרחובות ונצעק כתום עולה זה אורנג ומי שלא קופץ כחול(פלאפון) למי שלא יודעה וזה מה שקורה בדיוק בהתנתקות אגב חבל שאורנג לא פתחו דוכן בכתל היום בתפילה נגד ההתנתקות. דן רעיון טוב תמשיך כך על זה נאמר עלה והצלח

drotemi2

New member
הרעיון שלי

זה ללכת לסבתא, שהיא חמודה ונהדרת אבל כבר זקנה וקשה לה ללכת, ולסדר לה את הגינה - לזרוק את הזבל, להחליף אדמה, לשתול כמה פרחים, תבלינים, שיח קטן, להכין ממטרה, לשים קצת דשא, ואז יש לסבתא איפה לשבת - להסתכל על השמיים, קצת על הרחוב, והכל צמוד לבית - ממש קרוב.

danoz

New member
סליחה על האנגלית, שלחתי מהפלאפון

ואין לי עברית באינטרנט כנראה...

מחשב כף יד

שלום לכולם, במשך שנים מדענים חוקרים את הקשר שבין מותרות להנאה של הבן אדם...ככל שהמותרות יותר יקרות כך ההנאה וההתלהבות של הבן אדם עוברות כל גבול של תפיסה הגיונית מצידו של המסתכל. כמו שמוסבר בשולחן ערוך: "הדרך הטוב והישר הוא שירגיל האדם את עצמו ללכת בדרך אמצעי. לא יתאוה אלא לדברים שהגוף צריך להן וא"א לחיות זולתן, כענין שנאמר צדיק אוכל לשובע נפשו. וכן לא יהא עמל בעסקיו אלא להשיג דבר שצריך לו לחיי שעה, כענין שנאמר טוב מעט לצדיק. ולא יקפוץ ידיו ביותר, וגם לא יפזר ממונו, אלא יתן צדקה כפי מסת ידו, ומלוה כראוי למי שצריך. ולא יהא מהולל ושוחק, ולא עצב ואונן, אלא שמח כל ימיו בנחת בסבר פנים יפות. וכן בשאר רוב המדות, מי שהולך בדרך האמצעי נקרא חכם" יהי רצון בימים אלה של חורבן הבית שהקב"ה יזכה אותנו ונזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו אמן

הרעיון של danoz

ניסיתי בעצמי למכור חפצים באי-ביי. וזה כסף טוב אם מצליחים. אני חושבת שהרעיון שלך הוא מוצלח אבל צריך להשקיע הרבה זמן על מנת למכור משהו.

הרעיון של danoz

ניסיתי בעצמי למכור חפצים באי-ביי. וזה כסף טוב אם מצליחים. אני חושבת שהרעיון שלך הוא מוצלח אבל צריך להשקיע הרבה זמן על מנת למכור משהו.

למעלה