נראה לי שהייתי הולכת על ניוד חלק או חום
H Happy Goth New member 6/7/15 #45 אני בחצאית!!! מה זה השיפון הסקסי והמחמיא הזה? והחולצה שהכנסת פנימה בחוכמה רבה עם השרשרת פשוט נפלא בעיניי! והלוק של המכנסיים השחורים עם הטופ הכחול זה דוגמא לbell איך שחור + כחול הולך מקסים ביחד
אני בחצאית!!! מה זה השיפון הסקסי והמחמיא הזה? והחולצה שהכנסת פנימה בחוכמה רבה עם השרשרת פשוט נפלא בעיניי! והלוק של המכנסיים השחורים עם הטופ הכחול זה דוגמא לbell איך שחור + כחול הולך מקסים ביחד
H haych New member 5/7/15 #42 משתפת, כי במקרה יצא לי מונו לא התכוונתי להשתתף באתגר כי סגנון הלבוש שלי הוא לא כזה ששווה לספר לחבר'ה, אבל תוך כדי קריאת השרשור שמתי לב שבמקרה יצא לי סוג של מונו. חולצה מרשת של בגדים זולים, ג'ינס מנקסט, סנדלים מאלדו.
משתפת, כי במקרה יצא לי מונו לא התכוונתי להשתתף באתגר כי סגנון הלבוש שלי הוא לא כזה ששווה לספר לחבר'ה, אבל תוך כדי קריאת השרשור שמתי לב שבמקרה יצא לי סוג של מונו. חולצה מרשת של בגדים זולים, ג'ינס מנקסט, סנדלים מאלדו.
S shmickey New member 6/7/15 #43 טוב שהצטרפת!! אחלה קז׳ואל לוק, life IS short הייתי מנסה פה עקבים שירימו את הלוק למעלה אבל גם ככה חמוד. אחלה פיגורה יש לך!
טוב שהצטרפת!! אחלה קז׳ואל לוק, life IS short הייתי מנסה פה עקבים שירימו את הלוק למעלה אבל גם ככה חמוד. אחלה פיגורה יש לך!
H Happy Goth New member 6/7/15 #44 היייייייווווושששששש פה זה שרשור לבוש יומי, לא שרשור שווה או לא לספר לחברה' כל לוק מתקבל בברכה! הג'ינס חתיכי (בואנה את חתיכה) והטי שרט מקסים, אחלה צבע וגזרה.  
היייייייווווושששששש פה זה שרשור לבוש יומי, לא שרשור שווה או לא לספר לחברה' כל לוק מתקבל בברכה! הג'ינס חתיכי (בואנה את חתיכה) והטי שרט מקסים, אחלה צבע וגזרה.  
R Rosie52 New member 6/7/15 #46 יו איך לא ראיתי את זה אתמול או הבוקר? רק עכשיו קפצה לי התראה להודעה של האפי וראיתי (שמיקי, עדיין יש באג בהתרעות). רואים לך ת'גבה והיא מושלמת דווקא הייתי שמחה אם היית באה לספר (ולהראות) לנו יותר. אמרתי לך כבר שאת חתיכה? סחתיקה רוזי
יו איך לא ראיתי את זה אתמול או הבוקר? רק עכשיו קפצה לי התראה להודעה של האפי וראיתי (שמיקי, עדיין יש באג בהתרעות). רואים לך ת'גבה והיא מושלמת דווקא הייתי שמחה אם היית באה לספר (ולהראות) לנו יותר. אמרתי לך כבר שאת חתיכה? סחתיקה רוזי