שבורה ביותר

r304

New member
שבורה ביותר

הבוקר גילתי שבעלי בגד בי והלך עם חבר לנערות ליווי. מהבוקר אני בוכה ומבולבלת , כמובן ששאלתי אותו על זה הוא ישר הכחיש. אך ממשיכים מכאן???? כבר הרבה זמן שהנשואים שלנו תקועים אבל בחיים לא חשבתי שזה יגיע לבגידה

קודם כל, שלא יכחיש

כדאי שתשבו ותדברו בנוחיות על העניין והבעיות ותנסו לפתור אותן ביחד בדרך מבוגרת. חשוב שתראי לו בשיחה שאת רוצה לקבל ממנו אמון ואפשרות לסמוך עליו כדי לשמור על קשר נישואין טוב. נישואין הם מקודשים ע"י החברה, בעיקר כשיש ילדים, ולא רצוי לפרקם. אם בגד, ודאי יש בעיה בקשר וצריך לעבוד עליה. זה ודאי ייקח הרבה זמן ולא יקרה מיד, וצריך בהדרגה לפתח מחדש אמון ואהבה. כדאי גם לעשות דברים מעניינים ביחד ולדבר עליהם, וגם להשקיע בדיבור ובעיקר בהתעניינות רגשית ודאגה כנה.

r304

New member
בגידה

לצערי זה לא מסוג האנשים שאפשר לשבת ולדבר איתו ברוגע , הוא ישר תוקף ומאשים ומכחיש ומנסה להוציא אותי לא שפויה וחשדנית .

תשובה

קודם כל, עלייך לבדוק אם אכן הלך ובגד. אחר כך אם תגלי שכן, ואי אפשר לשבת ולדבר אתו על העניין, עבדי על שיפור הקשר ביניכם. כמו שכתבתי לך, עשו דברים מעניינים ביחד ואחר כך דברו עליהם, התענייני יותר בחייו הרגשיים והראי לו דאגה כנה. נסי ליזום מעשים. אם תשפרו את היחסים, אולי פחות ירגיש צורך לבגוד ואולי גם לא ירגיש מותקף ויוכל יותר בקלות לדון אתך במה שעשה או לא עשה ובלבטיו.
&nbsp

ולפי מה שכתבו לך

שפרו גם את חיי המין ביניכם. עשו יותר סקס, עבדו על הרומנטיקה, עשו יותר משחקים מקדימים כיפיים, צרו מגעים יותר סוערים וצרו את רוב המגע כמחוות רגש. אולי חסר לו קצת סקס ולכן פנה לאחרות. מזל שהלך רק לנערת ליווי ולא בגד עם אישה אחרת, נערת ליווי זה ניטראלי יותר ומרוחק.
&nbsp

בגידה?

זו הבעיה שלך איתו?
בחיים יש קקה ויש קקה, וזה קקה מסוג אחר לגמרי.
אבל לפני זה, אם הוא מכחיש, כדאי שמה שיש לך ביד כידיעה ברורה יהיה יותר מסתם ניחוש או תחושת בטן. את יודעת בוודאות?
דבר שני, ללכת לנהל רומן, או ללכת לרדוף שמלות "בשוק החופשי" זה אמנם לא מכובד ולא יפה, אבל לפחות לבנאדם יש לב, הוא רוצה לחזר ולהיות מחוזר וזה קו המינימום של ההגדרה של בנאדם שפוי.
לפנפם נערת ליווי זו חריטה עמוקה בנפש, שלא לומר בשכל, במדרג של הדברים להיות נשואה למטריד מינית סידרתי זו התקדמות.
אני לא הייתי ממשיכה מכאן לשום מקום. לא בגלל הבגידה, אלא בגלל שהייתי מגלה שאני נשואה למישהו בלי לב ובלי מצפון וכל מה שהוא יגיד או לא יגיד, זה מהלשון לחוץ וזה כשלעצמו מספיק.

r304

New member
בגידה

יש לי הקלטת שיחה שבה הוא מזמין עוד חבר ללכת איתו לדירה דיסקרטית עם נערות ליווי . זה מספיק הוכחה????

התחלה לא רעה

איך הגעת למצב שאת מקליטה אותו?
כמובן שיש תמיד את הפער בין הכוונה לביצוע שאפשר לטעון עליו.
בכל מקרה, זה מישהו שיעשה לך את המוות בגירושים, וגם אחרי הגירושים. אז כל הוכחה שיש לך- תשמרי.

r304

New member
בגידה

יש לו בפלאפון אפליקציה של הקלטת שיחות ופשוט הקשבתי לשיחות שלו עם אותו חבר כי חשדתי שהוא משקר לי

את נשמעת יותר אינטיליגנטית ממנו

לא קשה.
אם חשדת והקשבת ושמעת את מה ששמעת, אז השוק שלך צריך להיות קטן מאד. זה לא שבאמת היית מופתעת, כי חשדת אחרת לא היית עושה את זה, וזה לא שבאמת לא חשבת שתשמעי מה שתשמעי, אחרת לא היית טורחת להקשיב. בדרך כלל לבלוש אחרי בני זוג זה לא דבר מומלץ, במקרה שלך, זה הוכיח את עצמו כבחירה נכונה בדיעבד.
בקיצור, תאספי את עצמך ותקחי עו"ד טוב.
בהצלחה.

כי כמובן שכל אשה רשאית וזכאית להאזין לשיחות פרטיות של בעלה

כי הוא הרי הרכוש שלה.

לא יודע מי משניכם יותר מגעיל אבל אתם לגמרי ראוים אחד לשני.

סנדי120

New member
אתה משווה בגידה לחיטוט בפלאפון? מצטערת הוא אפס והוא ממש לא

ראוי לה.
אישתו מגדלת לו את התינוק לא ישנה בלילות ומה שמעניין אותו זה לזיין...
שיעשה ביד תקופה עד שאישתו תחזור לעצמה לא יקרה לו כלום !

האמת שבעניי זה אפילו יותר גרוע

והיא הייתה יכולה לספק אותו מינית גם בדרכים אחרות.

סנדי120

New member
כן בין לבין שהיא לא עוצמת עין ומניקה היא צריכה גם למצוץ לו

מאוד הגיוני

אוי, חכי שאני אביא טישו לנגב את הדמעות

מה רע בלמצוץ לו ?

עדיף לה שילך לנערת ליווי, יפיופה בת 20 עם עור לבנבן ומבטא זר ?
אם עדיף לה... בבקשה.
&nbsp
אני למשל הייתי מעדיף לרדת לאשתי כדי שלא תבגוד בי. רק שאני רווק.

Cherry Bloom

New member
אז כדאי לך להחביא אותה כי אחרת את בדרך לכלא

בעבירה על חוק הפרטיות.

הקלטה שהושגה באמצעים בלתי חוקיים לא קבילה בבית משפט

ואם הוא יגיש נגדך תלונה במשטרה את יכולה להסתבך רציני מאד.

מעבר לכך שלהאזין לו לשיחות זה לא פחות בגידה מאשר ללכת לנערת ליווי.

v1c2

New member
אין לכם מושג, אז אל תכתבו שטויות

שום עבירה פלילית ושום נעליים, זה לא משטרה ואזרח. באמת שאתם מגוחכים.

למעלה