שבורה ביותר

זה לא סוף העולם

כנראה שבעלך בעל צרכים והוא חייב לממש אותם, איתך או עם אחרת.
זה לא רומן ולא שום דבר דומה לזה.
כנראה שהוא פשוט היה זקוק ליחסי מין נטו.
אני מאוד מבין אותו. מאוד מבין את הצורך ביחסי מין נטו תמורת תשלום בלי חיזורים ובלי כלום. יש לזה המון המון יתרונות (!).
מניסיוני האישי, יחסי מין במכון ליווי הם תמיד עם קונדום. לאחר שנים ארוכות של ביקורים במכוני ליווי אני עדיין נקי לחלוטין מכל מחלה זיהומית.

בעיניי, מה שמצער באמת זה שיש נשים שנדמה להן שהן יכולות לייבש את בן זוגן חודשים ארוכים ואף שנים מבלי שהוא יממש את יצרו המיני בחוץ.
באופן אישי, ומניסיוני הפרטי, אני חש שאין לי ביקורת כלפי בעלך.
אם הוא ממשיך איתך כאילו כלום לא קרה, כנראה שהוא זקוק להשלמת חוסרים מבחוץ כדי לשמור על הקיים, כדי לשמור על שלמות המשפחה, ולא כדי לברוח ממך.

אני מרגיש מן צורך לברך בפומבי על כך שיש מכוני ליווי או דירות דיסקרטיות או איך שלא קוראים לזה.
ביני לבין עצמי אני לא חש שום בושה, מבוכה או חרטה מכך שנעזרתי במכוני ליווי עשרות ואולי מאות פעמים.
זה מאוד מאוד עזר לי בתקופות קשות של יובש מיני מוחלט.

סנדי120

New member
תתפלא ... יש מחלות שעוברות עם קונדום למשל פפילומה ואינך יכול

לדעת אם אתה נשא או לא כי המחלה לא מתפרצת אצל גברים.
יש מצב שגבר שהולך למכון ליווי ידביק את אישתו בפפילומה ובעוד כמה שנים בדרך כלל בין 5 ל10 היא תפתח סרטן הרחם כי בעלה חשב על הז שלו ולא על הבריאות שלה.
אני בספק אם בודקים תדיר (אחרי כל גבר) את הנשים במכון אם נדבקו בפפילומה

מי שמזיין מהצד מסכן את האישה שלו בסרטן בעתיד
אז יפה לכם שאתם כביכול נתלים על זה שזה עוזר להחזיק את הזוגיות כי משלים את החסר אבל המחיר הבריאותי ואף הנפשי של האישה הוא מחיר יקר מדי לשלם!

אני רווק

פפילומה זה וירוס שעובר באוויר, ואיננו מחלת מין.
לא ידוע לי על שום מחלת מין שיש לי, ולמעשה אני כבר לא הולך למכוני ליווי. לא הולך מפני שאני לא מרגיש צורך מספיק חזק בשביל זה ( כנראה עניין של גיל ).
באופן אישי, אף פעם לא היו לי יחסי מין קבועים באף נקודת זמן.

דברייך מעט צורמים ופוגעניים. מעידים על אי הבנה לצרכיו של הגבר או שאת בזה לצרכיו של הגבר.
מדובר על צורך נפשי מאוד חזק להחזיק אישה בידיים, להיות איתה במצב אינטימי. אני מדגיש, צורך נפשי !
המחסור במגע עם אישה מביא גם את הגבר הבריא ביותר למחשבות קשות מאוד. מחשבות על התאבדות הן רק חלק מהמחשבות האלה.
המגע עם אישה מהווה ערך רפואי של ממש לגבר שזקוק למגע כזה.
אני שוב מברך על קיומם של מכוני ליווי. זה דבר נהדר !
רוב הבחורות שהייתי איתן היו חמודות ומקסימות.

alongrin

New member
כולי תקווה...

שיעבירו בהקדם את החוק שמפליל צרכנים של שירותי זנות וככה יצמצמו את היקף התופעה.
בין אם הנשים האלה עוסקות במקצוע הזה מרצונן החופשי ובין אם לא, הן נשים מסכנות.
&nbsp

המקצוע העתיק בעולם....

ולמעשה גם הנישואים הם מסגרת למיסוד הזנות.
יש גם גברים מסכנים ואף אחד לא נותן להם הגנה ולא אמפתיה.
&nbsp
החוק החדש מדבר על קנסות לצרכני מין, ולא על משהו אחר.

alongrin

New member
קנס של

1500 שח על עבירה ראשונה.
3000 שח על עבירה שניה שנעברה תוך 3 שנים
14,400 אם השופט יחליט שלא ירדת לו טוב בגרון.
&nbsp
זו כרגע ההצעה שעל השולחן... לגבי רישום פלילי זה עדיין נמצא בדיונים בועדה.
&nbsp
אני בעד הפיכת הזנות לחוקית תחת פיקוח ממשלתי כמו שיש בגרמניה...

הזנות בארץ חוקית....

אמנם איון פיקוח בריאותי, ויש חוקים עקיפים בתחום הזה, אבל הזנות לכשעצמה לא נאסרה ואיננה אסורה. לכן היא חוקית לגמרי. עדיין.
&nbsp
זה שיש מכוני ליווי שמעלימים הכנסות... זה עניין אחר.
&nbsp

אתה טועה

HPV זה לא וירוס אחד אלא קבוצה גדולה של וירוסים, בתור התחלה. ודרך ההעברה שלו היא במגע, ולא באוויר. יחסי מין הן סוג של מגע. קונדום מוריד את הסיכוי (בכך שחוסם חלק משטח המגע) אבל לא מונע לחלוטין (אם אני זוכר היטב מדובר על הפחתה של 70%).
לפני כמה שנים החלו גם במתן חיסון (לשני זנים עיקריים הגורמים לסרטן צוואר הרחם).
לא רק שמדובר במחלת מין, מדובר בוירוס הפופלרי ביותר המועבר ביחסי מין.
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_papillomavirus_infection#cite_note-Mil2015-4

סנדי120

New member
פפילומה זה וירוס שעובר במגע מיני - ממליצה לקרוא על זה

גברים נשאים בלבד
נשים עלולות לחלות בסרטן

אם אתה רווק זה בסדר ללכת למכון ליווי כי אתה לא מסכן אף אישה שהתחייבת לדאוג לה מתחת לחופה.
אני לא בזה לצורך של הגבר אני בזה לכך שבמקום לדבר עם האישה ולמצוא דברים אחרים ופתרונות יחד האפסים בוחרים לחיות חיים כפולים לרמות ולבגוד
וכן לזיין מהצד זו בגידה.
לי יש צורך עז באוטו של השכן הוא מעלף ...עדיין לא אגנוב אותו כי זה לא מוסרי!
לא עושים דברים לא מוסריים בשם הצורך!
אתה רווק זה אחרת מגבר נשוי שמחוייב להגן לשמור ולדאוג ואם זה לא מתאים לו שיגיד ויתגרש בטח לא ירמה ויסכן את אישתו במחלות ובשברון לב

זהו, בשביל זה אני מברך על רווקותי

כי אני חופשי ללכת לנערות ליווי, חופשי לשאת וירוסים ולא להיות חולה בהם לעולם. חופשי להסתובב עם שתי ביצים ולא להיות חרד מפני בתי דין וערכאות.
זה כיף...
לא מועל באמון של אף אחד.
&nbsp
אבל בסוד, אני כבר לא כ"כ הולך למקומות כאלה. ככה בסוד...
כנראה עניין של הגיל.

גם את לא מדייקת

המחלה בהחלט יכולה להתפרץ אצל גברים, כולל סרטן פין (פחות שכיח באוכלוסיה שלנו), סרטן הפה, וסרטן פי הטבעת (רואים בעיקר בקרב הומוסקסואלים).

מחלות מין מסתובבות בכל הציבור

ולא רק במכוני ליווי.
יש גם מחלות זיהומיות שאינן מחלות מין, וגם הן מחלות מסוכנות...
למה מחלות מין צריכות לקבל תשומת לב גדולה יותר?
גם שפעת עלולה להיות קטלנית.

מה הקשר?

קודם אמרת ש HPV אינה מחלת מין ומועברת באוויר, אני מקווה שאתה מבין שזה לא נכון, וכבר אין לנו ויכוח על זה.
דבר שני - ככל שכמות הפרטנרים עולה, כך עולה ההסתברות להדבק במחלת מין. אז מן הסתם מישהי שעובדת במכון ליווי שייכת לקבוצת סיכון. וגם על זה יש evidence רפואי.
מעבר לכך - כשאנשים נכנסים לקשר מחייב, יש ציפיה לנאמנות (אלא אם נאמר אחרת). אז אותו גבר/אישה לא נזהרים עם הפרטנר שלהם כמו שעשו בתקופת היותם סינגלים, כי הם סומכים עליו שאם כרגע אין לו מחלת מין, הוא כבר לא ידבק (לא משנה כרגע אם מזונה או מישהי אחרת).

ומה שאמרת על שפעת בכלל לא שייך לעניין. סבבה , אז גם מתאונת דרכים אפשר למות. זה לא רלוונטי.

ציפייה לנאמנות חייבת להיות מציאותית

לא רוצה להתווכח על עניינים רפואיים.
&nbsp
ציפייה לנאמנות חייבת להיות נסבה על קבלת יחסי מין באופן קבוע.
מרגע שצד אחד מפר את חובתו לתת יחסי מין באופן קבוע, שלא יתפלא שהצד השני מפר את נאמנותו המינית למונוגמיה.
&nbsp
מכוני ליווי הם מתנה, זה דבר נפלא.
אין לי שום כוונה לטפל בעצמי ולא באף אחד אחר.
אני שמח שבאופן קבוע הלכתי למכוני ליווי. אני מרוצה מכך מאוד.

איפה כתבתי שמכוני ליווי זה דבר טוב או רע?

וגם בכלל לא התייחסתי אליך בהקשר הזה.

בעניינים רפואיים באמת עדיף שלא תתווכח , וגם לא תתיימר להצהיר הצהרות מוחלטות , כי מתקבל הרושם שאתה ממש לא מבין בזה.

גם לא התייחסתי מבחינה אתית לנושא הבגידה.

הדיון איתך לא קוהורנטי, אתה מתפזר לחלוטין . התחלת בכך שפפילומה זו לא מחלת מין, עברת משם לדבר על זה שגם שפעת יכולה להיות מסוכנת, ומשום מקום אתה מוסיף משפט שאין לך כוונה לטפל בעצמך.

אז ברשותך (או שלא) אני סיימתי כאן.

למעלה