מלחמות יורם באיגוד
עזוב איציק , חבל על האנרגיה שאתה מוציא פה , תמיד יהיו כמה אנשים שילכו כנגד הזרם,כנגד ה"ממסד" וה"ארגון" לא משנה איפה ולא חשוב היכן ,אם זה בקהילת האופניים או בכל מקום אחר. וזה בסדר אנחנו גם פתוחים לביקורת ותמיד טוב שתהיה יש אנשים שפשוט רק חושבים על עצמם. הדוגמא הכי טובה נצפתה בכך השבוע ממש פה בפורום כשיורם פתאום גילה את נפלאות הפרסום בזכות האופניים (וואלה ,אפשר לעשות כסף מזה...אולי נשדרג איזה מעביר אחורי...) אבל כשזה מגיע בצורה כל כך טובה בדמות "רוכב ישראל" שבה זוכה קהילת חולי הסרטן לחשיפה עצומה (ומי שעקב אחרי הפירסומים במהלך השבוע של המסע והחודש שאחרי זה ראה זאת) אז במקרה הזה כשיש 350 רוכבים שמשתתפים והארוע נהפך להארוע ב-ה' הידיעה של רוכבי הכביש ,אז הניצוצות שיצאו מהמקלדת היו בסגנון של : על הפנים ,ממש גרוע , ממש זוועה שבכלל חושבים לארגן משהו כזה. לי אישית זה לא ממש משנה , אני מסתכל על המטרה הסופית שבה תתפתח פה תרבות אופניים אמיתית , בה בני או בתי הקטנים (גם זה יגיע) יוכלו לרכב בביטחה לבית הספר על אופניים , בה ייסגרו לפרקי זמן כבישים אך ורק על מנת שרוכבי אופניים יוכלו לרכב בביטחה , ליום בו נראה פה מסע עממי וגדול של מאות רוכבים שרוכבים על פני כל הארץ. כמו שאמרתי תרבות אופניים אמיתית. אני גם מחכה ליום שבו יורם סוף כל סוף יקים את ה"ארגון המתחרה" שהוא כבר הרבה הרבה זמן מדבר עליו ולמרבה הפלא גם ביום שכזה אם ירצה הוא יקבל את התמיכה מאיתנו , העיקר שאנשים יעשו יותר למען התחום . אייל