שבנו הביתה, שיכורים אך מרוצים

ליאן.

New member
שבנו הביתה, שיכורים אך מרוצים ../images/Emo8.gif

מי הגיע ? principeza (הנסיכה הקסומה
), ניבי המגניבי (SENDA), על האש, babe10, בת 23 ומשהו, בחור בודד ועוד חבר.. מאוחר יותר הצטרף אלינו נתן ל. וכמובן שגם אני באתי.. כולנו הגענו באיחור קליל ביותר ולא מורגש בכלל ורק ניבי הגיע בול על הדקה
אכלנו, שתינו
, שמענו קצת מוזיקה, קישקשנו.. והיה ממש אחלה וכולם מקסימיםםםםם..
מי שלא הגיע באמת שפספס כמה רגעים ממש כייפים
, אבל תהיה הזדמנות שתפצה על כך ב 24.8 !! מי שלא מגיע, יצטרך להביא פתק מהרופא !!!!!!!!!

r i p l y

New member
אני חולה רשמית גם עכשיו מצוננת

כאילו עכשיו חורף בחוץ וברד וברקים ורעמים אופפפפפפ הרופא אמר לי שהוא רושם ל אנטיביוטיקה "אבל לקחת רק אם ארגיש יותר נאחסי.. .. נו ברור שלקחתי ואני עוד מצאתי את עצמי מהרהרת אני מרגישה יותר רע ??פחות רע? כדאי לקחתת.. לא לקחת? כן לקחת? בסוף קניתי.....

r i p l y

New member
בקיצור התכוונתי (בהקשר הודעתי)שלא

יכולתי לבוא....
אבל אני אשנס מותניים לקראת ה 24 לחודש (נו בשביל זה אקח אנטיב´ בשביל להיות בריאה ושלמה... אגב איך היו ההופעות? עברי לידר.. וכאלה? (לא שאני אוהבת את המוסיקה שלו) היו הופעות משהו שוה?

SENDA

New member
אוף, היה נחמד בטרוף

ממש נחמד ומעניין לראות את החברה מהפורום. חבל רק שעוד שעתיים אני צריך לקום
בדרך חזרה הייתי כל כך עייף שנרדמתי בדרך ונאלצתי לעשות הפסקה בפז סיירים (נרדמתי על המקום ל 5 דקות ואחר כך הלכתי לשתות קפה שחור עם שוקולד) מצפה לראות אותכם שוב

ליאן.

New member
principeza !!

מה קרה לקפה שהבטחת לבחור?
נו נו נו... ילדה רעה..

SENDA

New member
עזבי את הילדה

היה מאוחר, באלאגן והכל. פעם הבאה
ובוקר טוב דרך אגב

על האש

New member
היה כיףףףףףף ../images/Emo13.gif

ממש נהנתי ובאמת שהיה כיף
פרינצי ובת מקסימות
נהנתי להכיר אותכן. בייב 10 מקסימה אמיתית גם היא (מה עם פישי?
).
סנדה,אחלה בן אדם
(רק מתקמצן בג´וינטים
)
בחור בודד והחבר הבילתי מזוהה נעים היה להכיר
. נתן וליאן אותכם אני כבר מכיר ונתן המטריד המיני הבלתי מעורער
. מחכה למפגש ב24 לראותכם שוב (היה משגע
). רק חבל שאני מסטול מת מעייפות והולך להרדם בעבודה (לפתוח ת´עיניין על הכסא ולראות בן אדם עומד מולך פתאום עם תיק מחכה שתבדוק אותו
). יום טוב לכולם
.

כתבתי לכם קודם

שכשתחזרו שיכורים ומרוצים תזכרו שיש מי שחושב עליכם... פתאום בערב גיליתי שבא לי גם להגיע, אבל אתם יודעים... רחחחחחווווקקקק... אולי אני אפתיע במפגש הצפוי בסופ"ש הבא. ראו הוזהרתם

principeza

New member
בוקר טוב.....

היה אחלה!!!!! כל פעם אני מגלה פה אנשים מקסימים!!! ליאת , אייל ונעמה כרגיל אחלה (והיה לנו את רוני) מירי מקסימה עופר ונתי אתם אחלה!! (ועופר אל תדאג הכל יהיה בסדר) וניב !!! ניבוש מקסים! המון תודה ניבי ו-sorry על ה-
(מבטיחות פיצוי הולם) אתם אחלה.. רק חבל שלקח שנים למצוא שם אחד את השני........

babe10

New member
היה כיף! ../images/Emo24.gif

היה ממש כיף לראות את כל מי שבא. האווירה היתה מקסימה. המון המון תודה לליאן שבלעדיה לא הייתי מגיעה הביתה, ובעצם גם לא למפגש.. (מחכה עכשיו לגרר....
) ועם הנהיגה שלה כמעט לא הגעתי..
מקווה לראות אתכם שוב בקרוב. בערב הגבינות או אפילו קודם. אתם פשוט מקסימים! ושיהיה לכם יום נפלא!

principeza

New member
שלא תגידי שלא אמרנו לך...

יש לנו פה עסק עם נהגת שודים ומרוצים..

babe10

New member
זה אנדרסטייטמנט..

אמאל´ה. השחלות שלי נצמדו לסרעפת, הטחול הגיע לשקדים... המתקנים בגני יהושע נראים כמו לונה פארק ליד הנהיגה שלה..
כל הדרך אני יושבת עם שאריות המח שלא נדבקו לשמשה הקדמית, חושבת לי על כל יקיריי, על כל מי שאהבתי אי פעם ועוד יכולתי לאהוב, על כל מי שלא אראה שוב... חיי רצים להם אל מול עיניי בהבזקים ורק מחשבה אחת עולה לי בראש: הביתה, למיטה שלי, לישון. וזהו. עוד יום.

ליאן.

New member
לרגע האמנתי לכן בנות.. ../images/Emo6.gif

אני נוהגת מעולה ואתן מקנאות!
(כן...זה מה שקורה פה..
) וכמו שאני תמיד אומרת - אם אין שוטר בסביבה, הכל מותר. (אם תצטטו אותי, אכחיש כל קשר!)

נתן.ל

New member
אני ישנתי גמור והלום שיכר ../images/Emo132.gif

ושקמתי בבוקר גיליתי שמישהו גנב את הקיץ
הלכתי לישון בקיץ(אני נשבע) וקמתי בחורף
מיד חשבתי לעצמי: מה??? ישנתי כל כך הרבה
אוי לא.
הגעתי לעבודה, שום דבר, אפאחד לא מגיב. מה? הם לא גילו שלא הייתי כאן לפחות חודשיים
משהו כאן לא בסדר. מה שמתם לי בבירה אתמול (אני יודע שאני זה שחילק את הבירות, אז מה, אולי שמתי לעצמי משהו?)

שכחתי...בוקר טוף לכככככולם!!!!!!|שמ

אתמול היה פצצה - שמחתי להכיר את האנשים שמאחורי המקלדת - למרות שלא הספקתי לעמוד על קוצו/ה של כל אחד/ת מהם/ן אבל היה סבבה - חוץ מהעובדה שהיינו צריכים להיות שם ב2100 והגענו ב2300 ונפגשנו ב000 הכל היה פצצה - אההה עוד דבר קטן (אני אוהב להתלונן) - מי נתן לי לשתות שתן???? המשקה הדוחה הזה איכסססססס מגעיל - בת 23 תודה שסימת אותו בשבילי למרות שאת לא שותה כלום - "רק טועמת" 20 ליטר בירה - פרינציפצה כל הכבוד - אני לא עומד בקצב שלך!!!! והכוונה לא לבירות... בייב 10 - היה נעים מאוד להכיר - את חוויה אינטלגנטית... ובנים... סנדה ,נתן,על האש, - אני בדרך כלל לא מחמיא לגברים אז נגיד שהיה נחמד להכיר .... והכחולה -ליאן - אין לי קומבינה?? אולי בכל זאת? בקיצור - היה סבבה נחמד ופצצות לגבות - רוני - החבר - נהנה מאוד נקווה לראותכם גם היום

ידעתי!

זה נקרא - להכיר יותר טוף.... וכמובן שלא תרתי משמע!
למרות ש... איזה קוץ יש לבנות?????

למעלה