שבנו הביתה, שיכורים אך מרוצים

נתן.ל

New member
זהו בדיוק - הן להן קוץ

רק את האליה שבא
אז אולי אתה לא מעוניין בבנות
על האש ישמח לעשות לך היכרות

לא לא לא לא ---- זוהי היתה ההבהרה..

שלי!!!!! אני ממש לא הומו!!! "הומו! אתה הומו!" לקוח משידורי המהפכה
ודרך אגב לבנות יש כמה קוצים .... 1 הקטן וחמוד שעושה אותן מאושרות 2 אנחנו - קוץ בתחת...

על האש

New member
אני ישמח לעשות הכרות עם עלייה*

וקוץ בה?! אני?!
חשתי שמשהו בולט שנפרדנו (לא זכור לי שאתה נושא נשק
).

ברק013

New member
התנצלות לנסיכה הקסומה וכל השאר

ערב טוב לכולם, רציתי לנצל את הרגע שהתרופות מאפשרות לי לצאת מהמיטה להתנצל בפנייך , הנסיכה הקסומה, על הבירה שהבטחתי ולא יצא לי לקיים וכמובן על המפגש שהפסדתי והבנתי כבר שהיה גדול. בכל מקרה אני חולה עם חום (38.2 ) ושאר ירקות נילווים. אתמול אחרי שסיימתי לדבר איתך בטלפון (סימניה הראשונים של המחלה כבר החלו להשבית את כל המערכות הפחות חיוניות), אז כמובן שמייד התערבו שני הגורמים הראשיים (הם תמיד מתערבים). הלב המאוהב שלי , תפס אותי ביד אחת וגרר אותי לכיוון הרכב, באמצע הדרך התעורר השכל הישר והחל למשוך לכיוון השני. כשהשכל הישר ראה שככה הוא לא יחזיר אותי למיטה אז הוא בעט קלות בחתלתול עובר אורח ובשעה שהלב התכופף לראות מה קרה לחתול, השכל הישר נתן ללב זאפטה אדירה. אז הוא הרים אותי מהאוזניים , כמו שסוחבים שפנים, וזרק אותי למיטה. הוא גם נשאר לשמור עלי כל הלילה למקרה שהלב המאוהב שלי יתעורר שוב. בכל אופן, זאת ההיתנצלות שלי, ואת הבירה אני חושב להביא למפגש הבא, כלומר... אם את עדיין מעונינת?

principeza

New member
ברק

העיקר שתרגיש טוב זה הכי חשוב.. אחלה לך שאתה מאוהב תמשיך ככה.זה פשוט אחלה לך ושיהיה לך טוב... נקווה שתגיע למפגש הבא.. תרגיש טוב.

babe10

New member
אני מעוניינת

לתת בעיטה עם מגפי בוקרים לראש של מי שבועט בחתולים... מקווה שזה היה סוג של הומור..

על האש

New member
ואני מעוניין לתת לכלב לאכול חתול

שאכל עכבר מגניב לא?!
אם תבנה את זה,זה יבוא, YHHHHHHH RIGHT!!!

r i p l y

New member
אצלי החתולים

לא אוכלים עכברים. רק פעם אחת החתול שלי שיחק עם עכבר צעצוע ואחכ נימאס לו יצא החוצה וחזר עם עכבר\עכברוש אמיתי בפה. (כאילו אמר לי "מה את עושה צחוק??אני רוצה את הדבר האמיתי.!!) והועף לפח.(העכברוש...) אני גם ניתקלתי בכלב ש נשרט בעין מחתול מסכן....הכלב יש הפתעות בחיים. YHHHHHHH RIGHT

למעלה