שבעת החטאים

Lonly badger

New member
תבנית

שאיפת האידאל - אמת. הכוונה - טובה. שימוש באמונה באהבה - יש. עד כאן - נגיד, הי זה נשמע כמו כל ילד וילדה. תשומת לב - אין. פרופגנדה - יש. שימוש בצבע שחור - יש. שיטות ודרכים לעשות את הדבר הנכון - יש, איסורים - יש. שיטת הפרס או עונש - בטח שיש. כל מה שלא צריך - יש. מה שמוזר, זה נשמע כמו כל מערכת של שליטה ולאו דוקא של הנצרות או דת מסויימת. נוצרים - כן נאצים - כן יהודים -כן מערכת משפט - כן נ.ב אני לא רציני או ציני.

MetalSinagouge

New member
טוב הנה זה שוב:

בהרבה תוכניות דתיות נוצריות (במיוחד כאלה שפונות לאתאיסטים) יש את הטענה שאם לא הייתה דת, אז כל העולם היה רוצח אונס וגונב. ז"א האחריות לזה שהעולם הוא כה מסודר היא על הדת בלבד, ואם להם (חס וחלילה) לא הייתה דת, אז הם כנראה היו עושים אותו דבר. אבל אני אוהב גרגוילים וגרוטסקים. אני רוצה לבנות בית כזה בשביל עצמי. וגם אני אוהב זמר אורתודוקסי. וגם היה את החלום ההוא שנרצחתי ואז ישוע בא והקים אותי לתחייה. טוב. אני נוצרי ואתה הולך לגהנום נה נה בננה!

Lonly badger

New member
בוא נסדר משהו אחד

הסמל של ישו - הצלב הוא סמל בן זונה. זה מגיע קרדיט. חלמתי לפני הרבה זמן שנפלתי בשדה קרב במלחמת סוף העולם -הייתה פלישה, ושנפלתי נפלתי בתנוחת ישו ובשתי הידיים שלי החזקתי רימונים.

סליידר

New member
אכן העצלנות שלך הרגיזה אותי... :-\

"לדברי הבן של ההוא, 'אנחנו דור מז...' " ?? קשה לכתוב: "לדברי אביב גפן, הבן של יהונתן גפן: 'אנחנו דור מזוין' (אני מרשה להגיד מזוין בפורום)" ? למעשה השמטת 2 אנשים שהם מהגדולים באמני ישראל - גם הורדת מגדולתם כשלא כתבת את שמם בציטוט, וגם לא השלמת את הציטוט. אני מאוד אוהב אותם והיה לי קשה לראות זה...

סליידר

New member
אני שמח שהגבת על מה שכתבתי ולא על

איזשהי הערת שוליים שהייתה בסוגריים שספק אם לא הייתי ציני בה, כמו בהודעה הנוכחית הזו.

AnnabeI Lee

New member
לא היה לי מה להגיד על התוכן המרכזי.

(אם רבים אז בא נסכים שלא כאן...)

MetalSinagouge

New member
תן לה באן, היא יותר מדי חכמה בשבילנ

אני אגיב על מה שאמרת: הימני אומר: אביב גפן הוא משתמט מניאק. הבור אומר: הכבש השישה עשר? מה אני ילד קטן? המדקדק אומר: זו בכלל לא ההודעה הזו.

JustThomas

New member
מתנצל

אם לא הבנת זה היה בצחוק נטו. מצטער אם נגעתי בנקודה רגישה.

למעלה