שבעת השערים (בקצרה)

franse

New member
יופי של נאום תמים ונרגש.

1. אני גבר.

2. אם הניו-אייג' הוא אופיום, סיינטולוגיה היא קראק.
אנשים רבים שהתעסקו איתה התאבדו, כולל המייסד רון הווארד.

3. "הם פשוט רוצים שיקבלו אותם."
אתה יודע מי הם? מה הם רוצים? אתה מכניס הביתה כל אחד?
אתה חושב שמישהו טורח להגיע הנה מעולמות אחרים רק כדי לשלוח אהבה?
כדאי לצפות בהרצאה של דוקטור Karla Turner על היכולת הטכנולוגית, המניפולציות, והפשעים של החוצנים.
Dr. Karla Turner speaking in 1995

Apotheosis

New member

1. מזל שלא עשני אישה.

2. אם רוחניות עבורך היא ניו אייג' או סיינטולוגיה - אתה מוזמן גם לקחת Freebase, מאחר וזה לא רוחניות.

3. כן.כן.
לא מכניס כל אחד הבייתה - אבל אם הוא ראוי להיכנס לביתי - הוא ייכנס.

4.

5. "כדאי לצפות בהרצאה של דוקטור Karla Turner על היכולת הטכנולוגית, המניפולציות, והפשעים של החוצנים"
עוד חשבון מתווסף לו לBlogspot ע"י השיטה התורנית - מה שעוזר לד"ר להתפרסם - לא הופך את ספרה לשיטה פרקית להבנת "תעלומות נסתרות" כמו רוחניות או ניו אייג' או חוצנים - מאחר ויש לך תיאוריות שלמות בנושא - וקוראיה אוכלים את ספריה ללא רוטב בכל השנה - כל שנה (במיוחד שיוצא חלק חדש במחקר - עוד ספר.. וכולך מלוכלך למרות שנגמר הרוטב.

בעיקרון זה הכל מתבסס על זה.

Apotheosis

New member
אנא ממך, אם תוכל..

גם לתת לי את האתר הרשמי של "Karla Turner" - וספר לי במה שונה הרושם שלה על חוצנים ושליטתם המסוכנת - תוך כדי שאתה קורא את השליטה המסוכנת ואת הפירוש הניו אייג'י שלה לחוצנים ושליטתם - וחכה לכרך הבא.

franse

New member
הדוקטור לא רוצה להתפרסם. הדוקטור מתה ב- 1996.

אבל יופי של רצח אופי אתה עושה לה.

רוחניות עבורי היא אמת.
ניו-אייג' וסיינטולוגיה אינם כאלה.

NISTA01

New member
יופי!!!

אתה רוצה שקל?
אתה רוצה בלון?
אתה רוצה שאני יביא לך את השקל ושאתה תקנה את הבלון?

רותי 11

New member
כפי שציינתי לא אחת הם די אחראים

לירידת המודעות או יותר נכון התודעה שלנו
עם הבאת ההגיון והמלחמה שהם יצרו בין
למוריה לאטלנטיס -אומרים שהם השתנו
לא מאמינה לזה. הם טוענים שיש להם שיתוף
פעולה עם סיריוס זה לא משהו שהיה מה
קרה היום שהם משתפי פעולה לא ברור
סומכת על סריוס ולא על הפליאדים

אתה סותר את עצמך כל פעם מחדש

אם היא לא רצתה להתפרסם מה הסרטון שהבאת לנו עושה ביוטיוב? וגם אם הנך יודע שהיא לא רצתה להתפרסם מדוע אתה מפרסם אותה? מי שאינו רוצה להתפרסם לא הולך להרצות ובטח לא מככב ביוטיוב ובעוד מי יודע איפה.
דבריך נגד הפליאדים חסרי כל ביסוס אי אפשר להכליל גזע שלם בתור גזע רע ביחוד שאתה בעצמך אמרת שחלקם נצפו עם רפטיליאנים..וכו' וחלקם הולוגרמות.. מה שאומר שישנו חלק שלא ידוע לך מה תכליתו טוב או רע. אנחנו לא משאירים את דלתנו פתוחה לאף אחד מה שכן אנחנו מוכנים להאזין לכל אחד "מעבר לדלת", כל הסימנים דווקא מוציאים את הנורדים\פליאדים באור חיובי זה לא משהו שנחת עלינו אתמול בלילה זה דברים שנלעסים במוחנו עשרות שנים של לימוד והצלבת מידע.

franse

New member
אתה משלה את עצמך שאתה יודע משהו על הפליאדים.

אתה יודע עליהם בדיוק את מה שהם רוצים שתדע.
החבר'ה האלה הם קונטרול פריקס.
לא מאפשרים לאף בן אדם ליצור איתם קשר במצב תודעה רגיל.
כבר שבעים שנה (הכוונה לעידן המודרני) שהם מבצעים את מופע הקסמים הטכנולוגי שלהם מבלי שהתקבל מידע אמיתי כלשהו לגבי מי הם ומה הכוונות שלהם.
אני מניח שאחרי שהם ישבו אצלך בסלון כל העסק הזה יתבהר.

האם טרחת לצפות בראיון של קרלה טרנר?
הוא מיועד בדיוק לאנשים כמוך שנפלו בשבי לשון החלקלקות שלהם.

טוב שכתבת את הדברים האלה

כך שתוכל לקרוא אותם לעצמך. מעבר לסיסמאות סרק הייתי מעוניין לדעת מה הממצאים שבידיך לגבי הפליאדים? שאלתי אותך פעמיים ולא ענית. מה שכן אני בהחלט מוכן להזדהות עם המשפט שלך שלנו בני האדם יש רק האחד את השני השאלה מה עושים בנידון?

franse

New member
המידע לגבי הפליאדים הוא שהם משתפים פעולה

עם האג'נדה של הרפטיליאנים והאפורים.
הם בתפקיד "השוטר הטוב".
מופקדים על סימום ההמונים במיתולוגיות על תהליך ההתעלות, מעבר למימד החמישי וגן עדן עלי אדמות.
מי שנלכד פעם אחת לא יכול להיגמל (לרוב).
נראה אותך משיג אינסטלטור בשבת.

למעלה