פרפה , לבינתיים
אם תכיני עם ריץ' קצפת יהיה פרווה וזה לפרפה בסיסי לבן יש לבשל 3/4 כוס מים עם 1/4 כוס סוכר ומקל וניל לטעם, 5 דקות ולקרר מעט להקציף 4 חלמונים עם הסירופ עד לקבלת קציפה תפוחה להקציף 1 ריץ' עם כף סוכר לערבב את 2 הקציפות כאן המקום להוסיף טעמים: ליקר אהוב, שוקולד מגורר וקפה נמס, שוקולד וליקר תפוז, קרמל עם אגוזים מרוסק לחתיכות גסות, ממרח תמרים, קינמון וסילאן וכו'
אם תכיני עם ריץ' קצפת יהיה פרווה וזה לפרפה בסיסי לבן יש לבשל 3/4 כוס מים עם 1/4 כוס סוכר ומקל וניל לטעם, 5 דקות ולקרר מעט להקציף 4 חלמונים עם הסירופ עד לקבלת קציפה תפוחה להקציף 1 ריץ' עם כף סוכר לערבב את 2 הקציפות כאן המקום להוסיף טעמים: ליקר אהוב, שוקולד מגורר וקפה נמס, שוקולד וליקר תפוז, קרמל עם אגוזים מרוסק לחתיכות גסות, ממרח תמרים, קינמון וסילאן וכו'