שבתי ממסעותיי אל דודתי. גורו לכם, כל המשתוללים! ~ולפעמים החגיגה נגמרת~
ה הדודה המתוקה New member 1/6/04 #3 ועכשיו ברצינות. קחו אותה ממני!! יאללה.. רק כאב ראש עשתה לי.. סת-ם היה נפלא! היה תענוג.. והיא עשתה לי גם המון דברים נחמדים אחרים (כלים .. פאנלים .. חלונות... ובעיקר מצב רוח נפלא. ושלא אשמע כאילו שהיא עשתה הכל.. אני תרמתי את מזג האוויר המדהים נשארה עוגת גבינה עם תותים.. מי בא?
ועכשיו ברצינות. קחו אותה ממני!! יאללה.. רק כאב ראש עשתה לי.. סת-ם היה נפלא! היה תענוג.. והיא עשתה לי גם המון דברים נחמדים אחרים (כלים .. פאנלים .. חלונות... ובעיקר מצב רוח נפלא. ושלא אשמע כאילו שהיא עשתה הכל.. אני תרמתי את מזג האוויר המדהים נשארה עוגת גבינה עם תותים.. מי בא?
ג גנגי New member 1/6/04 #8 בליל כל הקדושים גילפתי מדלעת אחת חתולה-את. באה תולעת, אכלה מהדלעת, עכשיו פמפקין צולעת.
ג גנגי New member 2/6/04 #11 לא מודה באשמה ולא בעובדות. סמכוני באשישות, רפדוני בתפוחים, כי חולת ג'ינגועים* אני. ~חתולים כחולים יורדים ועולים~ *געגועיי לקיגינג'ר.
לא מודה באשמה ולא בעובדות. סמכוני באשישות, רפדוני בתפוחים, כי חולת ג'ינגועים* אני. ~חתולים כחולים יורדים ועולים~ *געגועיי לקיגינג'ר.
מ מוּסקט New member 2/6/04 #17 תאמיני לי - יותר טוב מגדי קטן, גדי לבן, בתרי זוזי שאחר כך עוד עושים ממנו שישליק.
ג גנגי New member 2/6/04 #19 אני רואה שאינך בקיאה במקורות: לא מנגל ולא נעליים: הגדי הלבן נאכל בדיוק ע"י החתול הקטן ההוא שאבא הביא. קשה, קשה.
אני רואה שאינך בקיאה במקורות: לא מנגל ולא נעליים: הגדי הלבן נאכל בדיוק ע"י החתול הקטן ההוא שאבא הביא. קשה, קשה.
G giba70 New member 2/6/04 #13 גנגורים../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo85.gif../images/Emo110.gif בוקר טוב, צוהל הרחוב, לאן? לאן? לגן!
גנגורים../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo85.gif../images/Emo110.gif בוקר טוב, צוהל הרחוב, לאן? לאן? לגן!