לא שילמתי כלום ללילה ישנו באוהלים. הוצאות אוכל, צלילה, שתיה, בירות (והרבה) היו בסה"כ כ 400 ש"ח. Ez
E ezaton New member 13/3/02 #21 לא שילמתי כלום ללילה ישנו באוהלים. הוצאות אוכל, צלילה, שתיה, בירות (והרבה) היו בסה"כ כ 400 ש"ח. Ez
M matam haifa New member 13/3/02 #22 יש אכסניה בכיוון הדרומי ביותר של אי אילת. משולשים כאלה. כולל מצנן, מקלחות וכו´ ממש לא יקר (90 ש"ח ליחיד) אם זוג, יותר זול.
יש אכסניה בכיוון הדרומי ביותר של אי אילת. משולשים כאלה. כולל מצנן, מקלחות וכו´ ממש לא יקר (90 ש"ח ליחיד) אם זוג, יותר זול.
G gilad_no New member 13/3/02 #23 לא בפסח עברתי על כל האכסניות והמלונות. בסוף קיבלתי "מציאה" ב200 ש"ח לזוג
G gilad_no New member 13/3/02 #27 "אכסניית נווה מדבר" 08-6335027 כל המקומות האחרים רוצים לפחות 250, ותאמין לי, עברתי על כולם קשה לצאת לנופש בפסח ...
"אכסניית נווה מדבר" 08-6335027 כל המקומות האחרים רוצים לפחות 250, ותאמין לי, עברתי על כולם קשה לצאת לנופש בפסח ...
V voguemaster New member 13/3/02 #24 כן, איך ידעת.. ../images/Emo13.gif אני לומד פיסיקה וגיאופיסיקה, במסלול מדעים פלנטריים בכל מקרה, ממש מעיק עליי לצאת למיפוי סלעים באילת. יש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות שם.. אלי
כן, איך ידעת.. ../images/Emo13.gif אני לומד פיסיקה וגיאופיסיקה, במסלול מדעים פלנטריים בכל מקרה, ממש מעיק עליי לצאת למיפוי סלעים באילת. יש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות שם.. אלי