מפלג דאבל קרוס
ממש מתחת לגשר כביש 60.
מפלג דאבל קרוסחלק ב' - מתחם תחזוקה.
אפתח בתרשים התמצאות כללי.
ממש מתחת לגשר כביש 60.
מפלג דאבל קרוסחלק ב' - מתחם תחזוקה.
שלוחת מטענים ישנהמפלג דאבל קרוס
ממש מתחת לגשר כביש 60.
נקווה שנחזור לשם במהרה בימינו.שלוחת מטענים ישנה
שימו לב לקיר המעוגל של המגרש שאחרי הבניין הצהוב - זכר לשלוחה ששירתה מתחמי תעשייה סמוכים בתקופה שהיו עדיין מובילים משא ברכבת.
שווה בדיקה.חלק ב' - מתחם תחזוקה.
חלק מפרוייקט המבואה המזרחיתשווה בדיקה.
עושה רושם שמוקם במקום זה מעבר כביש נוסף מתחת לכביש 60. בינתיים, איני יודע לומר אם הדבר נכלל במסגרת פרויקט הרכבת.
תודה רבה!חלק מפרוייקט המבואה המזרחית
פחות או יותר מתחת למקום שבו נממצא המסוק מתוכנן לקום קניון ופארק שעשועים. אם אני זוכר נכון, היזם הגיש תביעה נגד רמ"י/העיריה על זה שהשטח אינו נגיש ולכן אינם יכולים להתחיל בעבודות. אחרי שיסיימו את המעבר מתחת לכביש 60 השטח יהיה נגיש והפרוייקט אמור לצאת לדרך.
הקניון הזה בוטל בגלל ריבוי הקניונים בעירחלק מפרוייקט המבואה המזרחית
פחות או יותר מתחת למקום שבו נממצא המסוק מתוכנן לקום קניון ופארק שעשועים. אם אני זוכר נכון, היזם הגיש תביעה נגד רמ"י/העיריה על זה שהשטח אינו נגיש ולכן אינם יכולים להתחיל בעבודות. אחרי שיסיימו את המעבר מתחת לכביש 60 השטח יהיה נגיש והפרוייקט אמור לצאת לדרך.
קיבלו שכל...הקניון הזה בוטל בגלל ריבוי הקניונים בעיר
במקום זאת מתכוונים לבנות 2000 יחידות דיור בשטח הזה.
זה נראה כמו כביש גישה חדש לפארק ההייטקשווה בדיקה.
עושה רושם שמוקם במקום זה מעבר כביש נוסף מתחת לכביש 60. בינתיים, איני יודע לומר אם הדבר נכלל במסגרת פרויקט הרכבת.
בשביל זה מגדלים מסוקים.חלק ב' - מתחם תחזוקה.
יש שטח.חלק ב' - מתחם תחזוקה.
שימו לב ל-IC3 לדימונה ברציף.יש שטח.
אם הדברים היו תלויים רק בי, הייתי מאריך את חניון המכוניות דרומה, מקים מסוף אוטובוסים בכניסה לתחנה ושוקל כניסה נוספת ודרומית יותר לתחנה. על הדרך, הייתי מאריך את רציפי התחנה דרומה ובא לציון גואל. פשוט, לא?
אה-כן: עוד דבר שנשכח - מוזאון הטילטינג הבינלאומי ע"ש פרופ' מלינג יוקם על שטח הרציף הישן של התחנה...
אה, זה לדימונה!שימו לב ל-IC3 לדימונה ברציף.
רק חדי עין יכולים להבחין במגה רכבת הזו.
שש מסילות הדיור הצפוני.חלק ב' - מתחם תחזוקה.
ים של מסילות, מפלגים ומבנהחלק ב' - מתחם תחזוקה.
עזוב מבנה!ים של מסילות, מפלגים ומבנה
שכבר הספקתי לשכוח את תפקידו בכוח. אאל"ט, מדובר במבנה מערכות חשמל.
לסיום: תודותחלק ב' - מתחם תחזוקה.
שעה שלמה בלולאה? אחרי רבע שעה כבר חטפתי עללסיום: תודות
תודה גדולה לאגף הביצוע של רכבת ישראל על אספקת ה"חשיש" המשובח של שבתשתיות. תודה ל"אלבטרוס" על מאות תצלומי האוויר שהועלו כאן במשך השנים האחרונות. אני סבור שמגיעה להם מחווה קטנה ממני ומפיטר גרין הנפלא, מהעידן האיכותי והבלוזי של פליטווד מק.
אדיוס אמיגוס.
שעה שלמה בלולאה? אחרי רבע שעה כבר חטפתי על
הראש שאשתיק את הלפטופ... אבל פ' מק הם בהחלט תענוג.
תודה רבה על שבתשתיות נוסף עם צילומים מרהיבים של בירת הדרום. אני גם שותף לתכנית שלך לחניון, מסוף ומוזיאון טילטינג...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.