שבת בבוקר, יום יפה

../images/Emo32.gif יש לי שאלה שלא קשורה

אתם יודעים אולי אם אפשר להעלות קובץ כלשהו ל"צייר"? כי אני מעדיפה לשים תמונה ולהוסיף עליה דברים מאשר לנסות בעצמי לצייר דברים... ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי, אבל אולי בכל זאת יש אפשרות לעשות את זה..

את יכולה להעלות לצייר....

מה הכוונה? אני קצת מבולבל תתארי את מה שרצית לעשות ואת מה שעשית....

התכוונתי לצייר (paint)

זאת התכנה הזאת שמגיעים אליה דרך : התחל תכניות עזרים צייר אז אני רוצה להשתמש בתכנה הזאת ולהעלות אליה תמונה אבל לא הצלחתי. אז השאלה שלי היא אם בכלל זה אפשרי ?

סיי נוו מור....

אני הגיבור!!! איזה סוג קובץ את רוצה לפתוח בצייר? (מה הסיומת שלו?) בכל מקרה, את יכולה לנסות את הצעדים הבאים: להכנס לצייר, ללחוץ על קובץ ---> פתיחה... ---> תעברי לתייקיה ממנה את רוצה לפתוח את הקובץ... ---> אם את לא רואה את הקובץ שאת מחפשת, במקום שרשום "קבצים מסוג", תלחצי על החץ הקטן ותבחרי ב"כל הקבצים"... ואז יפתח לך הקובץ בצייר אח שלי נודניק!!! הוא שר לי פה (אמרתי שר? רציתי להגיד - צועק!!!) את דרך ארוכה של גלי עטרי! בעעעע

חחח... איי הטיפשות. הטיפשות

זה מה שעשיתי בהתחלה, פשוט האופציה של "פתיחה" הייתה באפור, אז מיד הנחתי שב"צייר" אי אפשר להעלות קבצים... מסתבר שאני קוקו:) תודה לכל העוזרים... ועכשיו שאלה נוספת באותו אזור: נניח וצרפתי קובץ לצייר, אז איך אפשר להקטין ולהזיז אותו? התמונות שאני מעלה תופסות את כל השטח ודבר כזה אני לא רוצה...

...

לחצי על הצירוף CTRL + A ואז תווצר לך מסגרת מקוקוות... העבירי את הלחצן לאחת הפינות (בדקי שקיבלת חץ דו כיווני אלכסוני) לחצי לחיצה ממושכת והקטיני במידה שאת רוצה.... כדי להזיז את התמונה לחצי את הצירוף שכתבתי למעלה... ולחצי לחיצה ממושכת על כל מקום בתוך המסגרת המקווקות... ברור? אני יכול להוסיף ציורים אם לא... (שיעורי הבעה גרמו לי לדבר ככה?)

בטח שאפשרי...

לכי ל-קובץ-->פתיחה ואז תשני למטה בתיבה איפה שכתוב: "קבצים מסוג"... אז תשני את זה מ-BMP ל-JPG ותבחרי תמונת JPG .... אם את רוצה סוג קובץ אחר את מדפדפת בין האפשרויות... הבנת

כמובן שאת גם יכולה לבחור באפרות:

All Files שבו את יכולה לדפדף בין כל הקבצים מכל הסוגים!

זה משהו כמו...

ERA או משהו אני מכיר את השיר הזה אימא שלי לא מפסיקה לשמוע את זה (בזמן האחרון היא לא שומעת הרבה את זה)

וווואלה!

Anigman - ____ True שכחתי מה...!
זה ה-THEME נראה לי במאטריקס... אבל לא בטוח... זה מסתיים ב-truth או ב-true

למעלה