שבת בבוקר, יום יפה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה אכן לא חדש.
לא ערכתי קניות בערבית ב 98, אבל היה נחמד 8לערוך קניות בעברית ב ,98 אצל אחד שזכר קצת עברית מימיו כ מתנדב בקיבוץ.
אני חושבת שאז הערבית עדיין לא היתה השפה המדוברת בעיר.
לא יודע אם היא הייתה אז השפה המדוברת אבל היא בהחלט הייתה כבר אז מדוברת מאד שם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
קריסמס בלונדון, מפגש פורום
מי מצטרף?
את לא צריכה למהר, המפגש הבא יהיה הרי במימון מלא שלי.

אגב יש לי עוד בשורה משמחת. כזכור לפני מספר חודשים העליתי לכאן הודעה שקיבלתי בדבר זכייה בסכום לא מבוטל והזמנתי את כולכם למפגש פורום בדובאי על חשבוני.
בנתיים לא שמעתי מהם שוב אבל אני מעריך שזה רק בגלל הקורונה ותוך זמן קצר אני אקבל את כל סכום הזכייה ונוכל לקיים את המפגש.

היום הייתה התפתחות חשובה מאד. קיבלתי הביתה מכתב ואני מתכוון למכתב ממש, לא על ידי שרף ולא על ידי מלאך וכמובן לא על ידי אי מייל אלא מכתב פיזי שהוכנס לתיבת הדואר שלי ובו בשורה כי קרוב רחוק שלא הכרתי נפטר בפורטוגל ומוריש לי סוכום של כמה מליוני יורו.
אני יודע שחלקכם קטני אמונה אז סרקתי את המכתב ואני מעלה אותו כאן כדי שכולכם תוכלו לקרוא ולהתרשם. טישטשתי כמובן כמה פרטים מזהים כדי שמחר בבוקר לא יצבאו רבבות על פתחי.

בכל מקרה מדובר במכתב רשמי מעו"ד מוכר שמצרף גם את מספר הרשיון שלו כך שלא מדובר חלילה בנסיון עוקץ כפי שכמה קנאים כבר ניסו לרמוז לי.

מצ"ב נוסח המכתב שקיבלתי

ירושה- 111.jpg

סופהו 1

Well-known member
תגיד, בישראל ריבוי נשים עדיין אסור?
אולי סתם להיות חברה שלך.
או אולי להחליף את השם לצדקה.
20% לצדקה נראה טוב.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תגיד, בישראל ריבוי נשים עדיין אסור?
התשובה הכי מדוייקת היא תלוי כי במדינת ישראל יש חוק האוסר על ריבוי נשים שהוא אחד החוקים הכי מטומטמים שאני מכיר במדינה ואסביר למה.

תושב ישראל רשאי לחיות עם כמה נשים שהוא רוצה, להוליד מהן צאצאים שכולם רשומים על שמו במשרד הפנים וזכאים בגינם לכל ההטבות המוקנות על פי חוק ובלבד שרק לאחת מהנשים מותר לו להיות נשוי באופן רשמי.
ברגע שאחת הנשים רשומה כנשואה לו והוא ינשא רשמית לאחת נוספת אצל רב,כומר או קאדי שמוכר כרשם נישואין על פי חוקי המדינה או לחלופי חלופין אצל ראש עיריית לרנקה הוא יוכרז מייד כעבריין פלילי ויוכנס לכלא.

סופהו 1

Well-known member
התשובה הכי מדוייקת היא תלוי כי במדינת ישראל יש חוק האוסר על ריבוי נשים שהוא אחד החוקים הכי מטומטמים שאני מכיר במדינה ואסביר למה.

תושב ישראל רשאי לחיות עם כמה נשים שהוא רוצה, להוליד מהן צאצאים שכולם רשומים על שמו במשרד הפנים וזכאים בגינם לכל ההטבות המוקנות על פי חוק ובלבד שרק לאחת מהנשים מותר לו להיות נשוי באופן רשמי.
ברגע שאחת הנשים רשומה כנשואה לו והוא ינשא רשמית לאחת נוספת אצל רב,כומר או קאדי שמוכר כרשם נישואין על פי חוקי המדינה או לחלופי חלופין אצל ראש עיריית לרנקה הוא יוכרז מייד כעבריין פלילי ויוכנס לכלא.
אולי יש פה עניין של הגנה על הגבר?
תאר לעצמך שכולן מחליטות להתגרש באותה עת וכולן תובעות מזונות (מתוך ידיעה שמגיע להן).

למעלה