שבת גדולה

שבת גדולה ../images/Emo178.gif

הבוקר נפתח מוקדם ביקיצה (מאד לא טבעית) בשעה 5:30 בריצת 20 ק"מ (ממחר מתחילים לרדת, חידוד לקראת ברלין), מקלחת, ארוחת בוקר ומעבר חד לחד"כ בהרצליה קיפוח, 25 דקות של אימון לפלג גוף עליון... תרגילים גריאטריים אותם נתן הפיזיוטרפיסט עם טיפ טיפה חריגות כמו לחיצת חזה אבל רק במכונה ייעודית ועם עומס קל עד בינוני, כדי לא להעמיק את הקרע. 90 דקות של ספינינג (תוכננו שעתיים, אבל הרגליים כבר לא סחבו). היה כיף, מוי כיף. ואתן, איך עברה לכן השבת? רכיבה? ריצה?

תקופה לא טובה ../images/Emo4.gif

הרבה תאונות, פציעות (ראי ע"ע טל ג'רבי, חברתנו המשותפת
) אולי החום הכבד, אולי מצב הרוח הכללי, אולי הילדים בחופשה או מי יודע מה... אבל אין ספק אחרי כל תקופה שפל תבוא הפריחה

אאוץ'...

חייבת לציין שמאז שאני בפורום אני מרגישה הרבה פחות רע עם כל הנפילות הביזאריות שלי. צרת רבים... מי שלא מתאמן, לא נופל!

shiri 80

New member
אמרתי לך לא לרכוב בשטח

זה מסוכן ! פכככככככ אני מבקשת , נא לחכות עם ההפכות והניסיונות התחמקות מהכביסות , אחת בפועל כבר יש לנו עוד אחת מצטרפת אליהוטים טרול פותחים סניף משקמים &quot

shiri 80

New member
החלטתי ?

חחח עכשיו אני מתפנה קצת יותר לכל מיני דברים מסביב חוצמזה את יודעת שכשיש לי מה להגיד אני אכתוב אותו , זה לא ממש משנה איפה אחותנו ? איזה מהם ? המשותפת? שבוע טוב (נטול נודניקים מהתקשורת &quot
)

אכן נרשמתי להיום

אבל א. לקחו לי את רכב החברה ונשארתי עם רכב ילדים עם בובות והלו קיטי... ואז הדלק גם על חשבוני ואני לא רגילה... ב. מפוצצת מכאבים הבוקר... אבל יש עדיין כמה שעות ונראה בהמשך. בכל מקרה מחר אגיע ומכיון שגמני מרוקנת לגמרי, אולי אספיק לעבור באוניברסיטה..
כרגיל מעורב?

shiri 80

New member
תבואי עם הבובות

יהיה טוב ! אבל תראי מה קורה עם הכאבים אחרת אל תבואי .... יאפ. כרגיל מעורב (ואם אפשר אז מעורב שיוויוני &quot
) תודה !

תרגישי טוב../images/Emo70.gif

מקווה שהכחולים והשחורים לא יפריעו לך בשבוע הבא. שוב מסתכנת בשטחיות זוועתית אבל חייבת להגיד שגם כשאת שוכבת על האדמה כאובה, רואים שיש לך יופי של רגליים... מקווה שבימים הקרובים תשתמשי בהן לדיווש לא כאוב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראיתי רק עכשיו!!! תודה!!! בצבא, (פעם פעם לפני המון המון שנים...) , היה קצין אחד שהיה צועק לי מהקצה השני של הגדוד :"רגליים"...איפה את? הכחולים/שחורים מקבלים גוון חדשני ומעניין - ירוק זרחני.משהו רדיורקטיבי כזה...ואני ? ממש סבבה.

התחיל אחלה ואח"כ חוויה מטלטלת

כנ"ל יקיצה לא טבעית.... 05:30. יצאתי לרכיבת כביש - אזור מודיעין, לאחר שעה, יצאתי לריצה... הגעתי הביתה - קפה קר עם הבן זוג בערסל בגינה. נשמע טוב, לא?
ואז התארגנו לבריכה, אני נוהגת, חגי לידי. הבנות מאחורה ואיתן האחיין. מתחילים לצאת ממודיעין בכביש לכיוון לטרון. מפטפטים וצוהלים. אני בכביש דו סיטרי (נתיב אחד לכל כיוון) ופתאום - כמו בסרט בהילוך איטי, אני רואה רכב מגיע מולי, בנתיב שלי, בורח שמאלה, מאבד שליטה, ומתחיל להסתובב סיבובים מלאים, במהירות ימינה ושמאלה לרוחב הכביש!!!! אני כבר בראש (שוב ממש כמו בסרט בהילוך איטי) מדמיינת את השלב הבא, איך הוא פוגע בנו ובשנייה האחרונה אני שוברת שמאלה (לנתיב הנגדי שבמזל היה ריק) ובורחת מפגיעה. התחמקתי מפגיעה ועצרתי בצדי הכביש. הרכב השני המשיך להסתובב עד שפגע בשולי הכביש (בצד שלי) ונעצר לרוחב הכביש!!!!!!!!! בן זוגי שיחיה, יצא לעזור לאישה ברכב, הביא לה מים, והיא אמרה לו - לא ידעתי שזה דו סיטרי (בסך הכל יש במקטע זה 5
שלטים ענקיים צהובים שאומרים את זה), חברות, החוויה הזו טלטלה אותי. אני לא יכולתי להפסיק להריץ מה היה קורה אם.... אם היא היתה פוגעת בנו אם היה רכב בצד השני, זו היתה תאונה חזיתית מטורפת בציר הזה יש לא מעט רוכבי אופניים, היא יכלה פשוט למחוק שם מישהו לקח לי זמן להירגע. אין לי מושג מה גרם לי להגיב כמו שהגבתי, רק אני יודעת שאם לא, ההמשך לא היה גלידה בבריכה וצחוקים, אלא משהו אחר לחלוטין...

כל כך מפחיד ומלחיץ. איזה מזל היה לה ולכם

מכירה היטב את הכביש הזה וקשה לי להבין איך אפשר לטעות ככה. מזל שאתם שמרתם על קור רוח. מקווה שהטראומה תעבור מהר ותהנו מהפעם הבאה בבריכה.

למעלה