אז ככה.....
כל שבת החבר'ה נפגשים לארוכה ב-7. הם בדרך כלל מהירים ממני אבל אנחנו מתחילים יחד ונפגשים בסיום. לפעמים כשנחה עליהם הרוח אז הם מחכים לי בתחנות מים וגם זה לא תמיד...... מצד שני, בחורה קשוחה כמוני לא צריכה וגם לא ממש רוצה, רחמנות וויתורים. בקיצור, אני נמצאת עכשיו בתקופת בניית בסיס לקראת תוכנית האימונים למרתון טבריה ובתקופה הזאת אני בארוכות של 24-25 ק"מ. מפאת החום, אמרתי לעצמי שאני ארוץ קצת לפני המפגש. ככה יצא לי חימום ואהיה פחות נעולה על הקילומטרז' כשיתחיל להתחמם. בעודי חושבת כך, כיוונתי שעון ל-6. למעשה, כיוונתי אחד ל-6 ואת השני ל-6.05 כי זאת השיטה שלי שמבטיחה שאני אקום. מבטיחה? כנראה שמדי פעם היא גם משקרת. השעון צלצל ב-6, אני זוכרת בבירור. אני גם זוכרת בבירור שכשכיביתי את השעון השני אמרתי לעצמי: לא נורא, אני לא אתחיל לפני כולם. אני ארוץ עם כולם ויעשה את כל ה-25 בלי שום קשר לכמה הם רוצים לעשות. אני גם זוכרת שבין היקיצה הראשונה לשניה חלמתי שאני מאחרת לזינוק בחצי מרתון בית שאן. איחור לזינוק ואי-יכולת למצוא את קו הזינוק זה חלום שחוזר אצלי פעם בחודש בערך. הפעם זה לא היה רק חלום. התעוררתי בבהלה ב-6.57. קפצתי מהמיטה, עשיתי פיפי, זרקתי על עצמי מכנסי ריצה וגופיה, לקחתי גרביים ואת נעלי הריצה ביד ורצתי לאוטו. לאוטו נכנסתי ב-6.59. ידעתי שאני לא אספיק למפגש אבל גם ידעתי שהם עומדים ומדסקסים מה יהיה המסלול להיום כ-ל ש-ב-ת מ-ח-ד-ש. גברים. ידעתי שאני אתפוס אותם ביציאה מהאצטדיון ואשאל לאן הם רצים ואמצא דרך להדביק אותם. וכך היה. אחרי שהם צעקו לי מה המסלול שהחליטו עליו נכנסתי לחניה, גרבתי את הגרביים, נעלתי את הנעליים וגיליתי את מה שכחתי - א. ללבוש תחתונים. בכלל. ודווקא לקחתי את מכנסי הריצה הכי קצרות שלי, שהן די קצרות. טוב, נו, כשאתכופף לשתות מהברזיה אצטרך לדאוג שאין מאחוריי אף אחד. ב. קוקיה. השיער שלי, שגם לא הספקתי להבריש הוא גם ככה קצת ארוך וממש פרוע ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. לרוץ בשיער פזור ממש לא בא בחשבון כי זה מאד מפריע לי. חפרתי באוטו ומצאתי סרט להזדהות עם איזושהי מטרה. השתמשתי בו לקשור את השיער. זה דווקא החזיק ממש טוב. ג. בודיגלייד. אוי וויי. למרות אלפי הקילומטרים שרצתי לאורך השנים, החלק העליון של הירכיים שלי עדיין מאוהבות אחת בשניה והן חייבות להתנשק ולהתחכך זו בזו לאורך כל הריצה. בקיץ זה ממש קטסטרופה אבל לא היה לי איך לפתור את הבעיה וסיימתי את הריצה משופשפת. ד. קרם הגנה. אני לא ממש בהירה אבל סיימתי את הריצה הזאת כאילו ביליתי שבוע באילת. יצאתי לדרך. פגשתי את החבר'ה. הבוקר המוטרף משהו גרם לגוף שלי להרגיש נסחב. נוסיף לזה את העובדה ש(תסלחו לי על הבוטות אבל...) לא הספקתי להתפנות לפני היציאה מהבית שזה מאסט אצלי וזה הפריע לי כל הריצה. גיחה לשיחים אף פעם לא מצליחה אצלי. אז רצתי די לאט. הצלחתי להחזיק עם החבר'ה הנחמדים מעמד בערך 5 ק"מ ואז הם דהרו קדימה. בסוף הם גם רצו רק 14 ק"מ ריצת קצב ואני רצתי 24 ק"מ ריצת נפח כך שרצתי בעצם לבד כי לא רק שהם היו בערך ק"מ לפניי, הם גם פנו חזרה כשאני הייתי רק בק"מ ה-9 ואני המשכתי לטיזלנאבי ורק אז חזרתי לאטצדיון שכשסיימתי את הריצה ממילא הם כבר מזמן פרשו הביתה אבל לפחות הם השאירו לי הודעה בסלולרי שהם גם לא השאירו לי בירה..... איזה מזל שמיהרתי כ"כ להדביק אותם הא?! הגעתי הביתה עייפה אך רצוצה וביליתי את יתר היום בגניחות עייפות.......