|שבת גשומה

• פותח הנושא dndi
  • פורסם בתאריך

Lonely In Blue

New member
עונג שבת

ביל ומארלה גרו בדירה קטנה ולא ידעו מה לעשות עם בנם בן העשר כשרצו לקיים יחסי מין מהירים בשבת. בסוף החליטו להעמיד אותו על המרפסת ולבקש ממנו לדווח להם מה קורה בשכונה. זה יעסיק אותו לשעה בערך, חשבו שניהם, והוא לא ישתעמם. ההורים נכנסו למיטה והחלו להתפשט, והילד נעמד על המרפסת והתחיל לדווח. "אמבולנס הגיע לשכנים מימין, ג´וני עובר על אופניים חדשים, האנדרסונים עושים כביסה, ונראה שהג´ונסונים שוב מזדיינים". "מה, איך אתה יודע?", הזדעזעו ההורים. עונה הילד: "כי הילד שלהם עומד במרפסת וצופה על השכונה"

חחחחחח קטנה קטנה אבל רואים אותי

נו טוב הייתי עסוקה קצת ולא יזיק לתת לכם מנוחה ממני לפעמים..

Lonely In Blue

New member
רבנים...

כומר נכנס למספרה ומסתפר. לאחר התספורת שואל את הספר: "כמה אני צריך לשלם לך?". עונה לו הספר: "זה חינם, הרי אתה כומר". למחרת מצא הספר 100 מטבעות זהב במספרה. אחרי שבוע מגיע למספרה שייח ערבי עשיר ומסתפר. לאחר התספורת שואל השייח את הספר: "כמה אני צריך לשלם לך?". עונה לו הספר: "זה חינם, הרי אתה שיח מכובד". למחרת מצא הספר 100 מטבעות זהב במספרה. אחרי שבוע מגיע למספרה רב יהודי ומסתפר. לאחר התספורת שואל הרב את הספר: "כמה אני צריך לשלם לך?". עונה לו הספר: "זה חינם, הרי אתה רבי". למחרת מוצא הספר 100 רבנים במספרה שלו.

Lonely In Blue

New member
חכם אחד...

סדאם ערפאת ובין לאדן נתקעו על גג גורד שחקים בוער. הכבאים האמריקנים הצילו כמעט את כל מי שהיה בבניין למעט מי שנשאר על הגג. הרמקול מלמטה קרא: "חברים על הגג, תקפצו למטה ואנחנו נתפוס אתכם עם השמיכה שנפרוס". בן-לאדן זינק, הכבאים זיהו שמדובר בבן-לאדן, וההוראה מבוש לא איחרה לבוא; "תוזיזו ת´שמיכה". וכן - בן-לאדן נמרח על הכביש. סדאם צעק מלמעלה לכבאים; "למה היזזתם את השמיכה?" "האיש הזה הוריד לנו את התאומים" ענו לו. "אבל אתה יכול לקפוץ"-הורו לו. סדאם קפץ, אבל הכבאים שוב זיהו במי מדובר וההוראה לא איחרה לבא - "תזיזו". סדאם נמרח על הכביש. ערפאת, שראה את כל ההתרחשות, צעק לכבאים; "הבנתי את הטריק שלכם, גם לי אתם תזיזו את השמיכה - עכשיו תניחו את השמיכה על הריצפה ותזוזו שני צעדים אחורה..."

Lonely In Blue

New member
אותו חכם...

הרשות הפלסטינאית הוציאה את הבול הראשון שלה, שעליו התמונה של ערפאת. לאחר זמן מה דיווחה הרשות כי יש בעיה עם הבול והוא כל הזמן נופל מהמעטפות. ערפאת פנה לאבו עלא שיבדוק את העניין לעומקו. אחרי יומיים חזר אבו עלא ואמר לערפאת: "ראיס... מצאתי את הבעיה! האנשים יורקים על הצד הלא נכון של הבול!!!"

Lonely In Blue

New member
בטלפון....

איש אחד צלצל הביתה באמצע יום בעבודה שלו כדי לשאול את אישתו מה היא מכינה לארוחת הערב. "הלו", נשמע קול עדין של ילדה קטנה. "שלום מותק, זה אבא", הוא אמר, "אמא נמצאת קרוב לטלפון?" "לא, אבאל´ה. היא למעלה, בחדר השינה, עם הדוד פרנק." אחרי רגע קצר של מחשבה האב אמר לילדה, "אבל מותק, אין לך דוד בשם פרנק." "בטח שיש לי, והוא למעלה, בחדר השינה, עם אמא." "בסדר, אז הנה מה שאני רוצה ממך שתעשי. תניחי את השפופרת, רוצי למעלה, תדפקי על הדלת שלהם, ותצעקי לאמא ולדוד פרנק שהמכונית שלי כרגע נעצרה מחוץ לבית." "בסדר, אבאל´ה!" כמה דקות לאחר מכן, חזרה הילדה הקטנה לטלפון. "עשיתי מה שביקשת ממני, אבאל´ה." "ומה קרה?" "אמא קפצה מהמיטה בלי בגדים, ורצה במעגלים כשהיא צורחת לכל עבר, ואז היא התחלקה על השטיח וריסקה את הראש שלה על הרצפה. הייתי אומרת שהיא מתה." "אלוהים! ומה עם דוד פרנק?" "הוא זינק מהמיטה בלי בגדים כשכולו מפוחד, וקפץ מהחלון אל תוך הבריכה. הוא בטח שכח שבשבוע שעבר אתה הוצאת את כל המים מהבריכה כדי להכניס מים נקיים. הוא נפל עם הראש על תחתית הבריכה, והייתי אומרת שגם הוא מת." הייתה הפסקה גדולה, בזמן שהוא עיכל את כל הסיפור ואז הוא אמר לילדה, "רגע אחד, אין לנו בריכת שחיה... לאיזה מספר הגעתי???"

spidi2

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת.....

לונלי יקירי, אין ספק... יצאת גדול

Lonely In Blue

New member
../images/Emo12.gif הגדר, פרש והסבר....

ללקק לעצמך את ה... ? ................. ( הצחקת אותי. איזה כיף לכלבים
) ללקק ( להתחנף
) לעצמך ? .......... כן, דבר חשוב ביותר. בלי זה אנה אנו באים
ללקק לעצמך ( את הפצעים
) ? ....... זהו פריט הכרחי בערכת ההישרדות

old friend

New member
רק הפיסקה הראשונה שלך...

ואם היינו יכולים , מי היה צריך את הנשים ואגב נשים, נא לקרוא ולשנן

גבר כזה...

אם יהיה לו אומץ להפנות לי את הגב... ימצא את עצמו עם סכין קצבים בין הצלע השלישית לרביעית, משמאל.

old friend

New member
גיברת ..למה מה הוא עשה ?

תראי כמה נחמד הוא, ר רוצה שיהיה טוב בעולם עולם טוב יותר

אין שום בעיה...

והוא באמת יהיה בעולם טוב יותר... למעשה, הוא יהיה בעולם "שכולו טוב"....

למעלה