שבת: טיול למעינות עמק בית שאן של RS

Sigal Yaron

New member
שבת: טיול למעינות עמק בית שאן של RS

הי לכולם, מצ"ב מידע על טיול יום שבת למעינות עמק בית שאן: שעת מפגש: 10:00 בבוקר רמת קושי: בינוני אורך המסלול: 20 ק"מ מוביל המסלול: אריאל דקל מקום המפגש: קיבוץ רשפים תאור המסלול: יוצאים מקבוץ רשפים וממשיכים דרך מאגרי רשפים בטיפוס של כ-3.5 ק"מ. בגמר הטיפוס נגיע לבריכת אגירה מבטון ומכון שאיבה ובגלישה כיפית נגיע אל הגדר החיצונית של ה"סחנה", רכיבה המשקיפה על קיבוץ ניר דוד עד למקום המדהים ביופיו "ג'וסק" הנקרא גם עין שוקק. למי שיהיה מספיק אומץ יוכל לטבול במים. נעבור בין שני מאגרים שבסופם נפנה ימינה על דרך חומה שתוביל אותנו למעין השני ה"מדוע" או עין מודע, נקודת חן לראות ואם יש עוד כח אז לחזור על הפעולות מהג'וסק
. מהמדוע נצא אל הדרך שהביאה אותנו לשם ונמשיך עליה באותה מגמה [ימינה] ואם נביט מזרחה מהמעין נראה את בתי קיבוץ רשפים אליו נחזור ושם גם יחכו הרכבים. איך להגיע מתל אביב? נוסעים על איילון לכיוון צפון עד מחלף קיסריה. יוצאים במחלף קיסריה ימינה לכיוון כביש 65, נוסעים ישר עד צומת הסרגל ושם פונים ימינה לכיוון כביש 675. עוברים את צומת יזרעאל (הצומת היחיד המרומזר) ויורדים בירידה תלולה עד צומת נבות. בצומת נבות פונים ימינה וממשיכים עד צומת השיטה שם פונים ימינה לכביש 669 ונוסעים ישר עד הצומת הראשון ופונים שמאלה לכביש 667 ואז בהמשך הכביש מגיעים לרשפים. איך להגיע מחיפה? מצומת הקריות נוסעים ישר על כביש 70. עוברים את צומת יגור, ממשיכים ישר עד צומת העמקים. בצומת העמקים פונים שמאלה לכביש 75 בצומת השומרים ממשיכים ישר ופונים ימינה בצומת נהלל לכביש 73 עד צומת עדשים. בצומת עדשים פונים ימינה לכביש 60. נכנסים לעפולה ויוצאים לכביש 71 ימינה וממשיכים עד צומת נבות וממשיכים ישר עד צומת השיטה ופונים ימינה לכביש 669 ונוסעים ישר עד הצומת הראשון ופונים שמאלה לכביש 667 ואז בהמשך הכביש מגיעים לרשפים. סיגל לפרטים נוספים: אר.אס ספורט 9584174-09

טיראן מ

New member
וואלה, המדינה הזו מתפתחת....../images/Emo3.gif

רק אתמול איילון נגמר לי בהרצליה וכבר היום הוא מגיע עד קיסריה ?? כל הכבוד. יש לנו ארץ נהדרת.

timon1

New member
בו'נה רשף, ויקטור צודק

אם באמת שניהם מתפתחים באותו קצב, אני מניח שזה עניין של ימים עד שהוא יוצא לך מהת_ת
...

timon1

New member
אלוהים ישמור אישה../images/Emo2.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo122.gif

בזה הרגע חצו כל משתתפי הטיול את הגבול לירדן
!!! הנה תיאור ההגעה כפי שנשלח לסיגל בדואר, מצא את ההבדלים: הוראות הגעה למתקשים וכאלה שלא יצאו את גבולות גוש דן: בצומת מגידו פונים שמאלה [מחיפה] או ממשיכים ישר [מת"א] לכביש הסרגל=65, ממשיכים בו עד הצומת המרומזר הראשון=צומת הסרגל ובו פונים ימינה לכביש התענך=675, ממשיכים עם הכביש, חוצים את צומת יזרעאל=הרמזור היחיד לאורך הכביש ויורדים לצומת T=נבות. בנבות פונים ימינה על כביש 71 עד צומת השיטה [2-3 ק"מ אחרי כלא שאטה שנמצא על הכביש מימין] בו פונים ימינה על כביש 669 עליו חולפים על פני [לפי הסדר]:חפציבה/בית אלפא [בשום אופן לא יורדים מהכביש!!!], סחנה, ניר דוד ונחל הקיבוצים [הכביש חוצה אותו מעליו איך שעוברים את ניר דוד], כ50 מ' אחרי הנחל יש צומת T מואר ובו פונים ימינה על כביש 6667 [זהירות בכביש, לא לחינם הוא קיבל את המספר הזה] עליו אחרי כ2.5 ק"מ נכנסים לקיבוץ רשפים=חניית רכבים ותחילת מסלול. ולך סיגל יש לי רק שתי מילים: COPY ו-PASTE...

timon1

New member
חשבתי שאתה רוכב עם גברת מני בשבת

על כביש וממילא לא יעניין אותך טיול לנחל יצפור תחתון אבל אני מתנצל ומזמין אותך לרכיבה.

SCHWINN שי

New member
מני,יש אופניים???

ואריאל,למה המסלול כ"כ קצר? יש מצב שאני יבוא אם אני לא אישן(וסליחה שאני ממזמין את עצמי)

timon1

New member
תבוא, אני לא אחראי על הטיול

אלא רק מוביל אותו, תגיד בכניסה שאתה מכיר אותי

Sigal Yaron

New member
מר טימון היקר..אם תבדוק טוב טוב..

תסתכל שוב....תראה שלא טעיתי בכלום... נכון שלא עשיתי קופי ופייסט מהתאור שנתת לי, אבל נעזרתי בתוכנה, בהא הידיעה TURBO CD שנותנת את הדרך הקצרה ביותר להגעה - עוד לא הבנתי מה הבעיה וגם ההערה הדי שובניסיטית ומעצבנת "אישה" ממש..אבל ממש לא במקום.. תודה ויום טוב

ido mazor

New member
אל תיעלבי ממנו

כזה הוא, טימון שלנו. עדין הוא לא היה וכנראה אף פעם לא יהיה. טיפה שוביניסט, נכון. אבל אוהבים אותו למרות הכל....

timon1

New member
המזל הוא שיש לי חברים תומכים

שגם טורחים להבין את ההומור שלי. לגבי השוביניזם, אני הראשון להניף את דגל הפמיניזם, לא רק שאני מוצא את מקומי במטבח, אני אפילו מוכן להתחלף עם כל אחת מאחיותיי למאבק הצודק לשוויון בין המינים במילואים הבאים עליי לרעה, מישהי מרימה את הכפפה? [כדאי לכן, יש לי אחלה חבר'ה בפלוגה].

ido mazor

New member
חכם גדול, אתה מוכן גם ללדת?

לסחוב חבילה 9 חודשים, אחר כך להאכיל אותה, ובכלל, בוא לא נרחיב על המחזור החודשי ועוד ועוד. אני מעדיף מילואים.

timon1

New member
לך יא שוביניסט../images/Emo3.gif

מי אמר שחייבים ללדת את כל הילדים, אפשר להתחלק חצי חצי, לגבי הלאכיל אנחנו בבעיה, היה כבר מי שאמר שאם לגברים היו ציצים לא ממש היינו צריכים נשים... לגבי האכלה, לי אישית זה נראה עדיף על החתלה אבל שיהיה.

למעלה