אז זהו, שבדקתי... לא טעיתי.....
איך להגיע מתל אביב? נוסעים על איילון לכיוון צפון עד מחלף קיסריה. יוצאים במחלף קיסריה ימינה לכיוון כביש 65, נוסעים ישר עד צומת הסרגל ושם פונים ימינה לכיוון כביש 675. עוברים את צומת יזרעאל (הצומת היחיד המרומזר) ויורדים בירידה תלולה עד צומת נבות. בצומת נבות פונים ימינה וממשיכים עד צומת השיטה שם פונים ימינה לכביש 669 ונוסעים ישר עד הצומת הראשון ופונים
שמאלה לכביש 667 ואז בהמשך הכביש מגיעים לרשפים. איך להגיע מחיפה? מצומת הקריות נוסעים ישר על כביש 70. עוברים את צומת יגור, ממשיכים ישר עד צומת העמקים. בצומת העמקים פונים שמאלה לכביש 75 בצומת השומרים ממשיכים ישר ופונים ימינה בצומת נהלל לכביש 73 עד צומת עדשים. בצומת עדשים פונים ימינה לכביש 60. נכנסים לעפולה ויוצאים לכביש 71 ימינה וממשיכים עד צומת נבות וממשיכים ישר עד צומת השיטה ופונים ימינה לכביש 669 ונוסעים ישר עד הצומת הראשון ופונים
שמאלה לכביש 667 ואז בהמשך הכביש מגיעים לרשפים. אני מפנה אותך לשורות המודגשות, שמאלה=ימינה ו667=6667, זה דבר אחד. שנית, אל תגידי לי שנעלבת מהקטע ה"שוביניסטי" שלי אבל אם תגידי אז אני מתנצל בדיעבד, רק לא לשרוף חזיות בבקשה
...