שבת מערד למצדה (סינגלים) קור מקפיא עצמות כיאה לערד התחלנו מסלול מהמם
A akivab New member 28/12/03 #17 בנוסף,גרישה הכין לנו את העוגה../images/Emo21.gif העוגה שזכתה במקום הראשון ! גם טיול וגם אוכל טוב והרבה נוף , נו , מה צריך יותר?!
בנוסף,גרישה הכין לנו את העוגה../images/Emo21.gif העוגה שזכתה במקום הראשון ! גם טיול וגם אוכל טוב והרבה נוף , נו , מה צריך יותר?!
G Greg jinji New member 28/12/03 #27 ../images/Emo9.gifתודה רבה../images/Emo113.gif תודה רבה על הטיול מהנה. עקיבה !? איתן שלח לי תמונות של רוכבת עם תות אבל אני היתי מרוכז כל-כך בסינגל שלא שמתי לב אליה.בפעם הבא תנייר אותי !!!!
../images/Emo9.gifתודה רבה../images/Emo113.gif תודה רבה על הטיול מהנה. עקיבה !? איתן שלח לי תמונות של רוכבת עם תות אבל אני היתי מרוכז כל-כך בסינגל שלא שמתי לב אליה.בפעם הבא תנייר אותי !!!!
S sdanpo New member 28/12/03 #18 הנשרים חזרו לקנן!!! באיזור בקעת צין. מי שהשקיע וטרח בשבת לפני שבועיים להוציא את מיטב ריאותיו במעלה זיק , זכה למחזה מרהיב , של להקה אדירה (לפחות 30 פרטים) של נשרים היישר מעל לראשו. בברכת עלה ורכב. דן פורת
הנשרים חזרו לקנן!!! באיזור בקעת צין. מי שהשקיע וטרח בשבת לפני שבועיים להוציא את מיטב ריאותיו במעלה זיק , זכה למחזה מרהיב , של להקה אדירה (לפחות 30 פרטים) של נשרים היישר מעל לראשו. בברכת עלה ורכב. דן פורת
D dgeller New member 28/12/03 #10 תודה תודה רבה לעקיבא על ההובלה. היה כיף גדול למרות הקור והעלייה חזרה לערד. תודה, דרור גלר