אודי - אני לא המאמן שלו, רק צופה מהצד ששמע את דבריו...
בקשר לחצי הראשון של השאלה:
אם אביע כאן דעה, כתשובה לשאלתך, זה יהיה זלזול במאמן של גרבובסקי ובגרבובסקי עצמו.
דיברתי עם גרבובסקי, לפני שהתחרה לראשונה בישראמן וכשזינק לראשונה לטריאתלון והוא אמר לי שהמטרה שלו היא לנצח בישראמן, אחרי זה הוא ישקול לגבי ההמשך.
כששאלתי אותו על אפשרות חזרה למרוצי כביש הוא ביקש שלא אצטט אותו ובכל 25 שנות עבודתי כעיתונאי לא הפרתי בקשה של ספורטאי וכל בעל תפקיד על דברים שנאמרו לא לציטוט.
אם אתה באמת רוצה תשובה לשאלתך, כנראה שהכתובת לה היא המאמן של גרבובסקי, אולי הוא עצמו, לא אני.
בקשר להשתתפות במרוצי כביש, כחלק משגרת אימונים והכנה לתחרויות טריאתלון, אז דעתי האישית שטריאתלט ישראלי שלא מקיים את השגרה (מזנק לתחרויות כביש רבות ככל האפשר) לא מנצל את תנאי הפתיחה הקיימים.
כשאמנתי זו הייתה שגרת ספורטאי טריאתלון, להשתתף בתחרויות כביש.
כשאמרתי (למי ששאל) שכל ספורטאי המגיע לקבוצה שלי יתחיל כספורטאי טריאתלון ולאחר תקופה (לפי התאמה אישית) נחליט (יחד עם הספורטאי) אם הוא מתחרה טריאתלון, אופניים, או אפילו ריצות ארוכות, גלגלו עליי עיניים כאילו אני מדבר לא ברור והשאלה הנפוצה (בזלזוןל מופגן) הייתה:
"מה זה הפינה לשיפטוכם?"
בשלל הטיות וגרסאות.
מצידי קיבלתי הוכחה לשיטה, כמצליחה ונכונה קודם כל בשורת ספורטאים המאמנים היום, בעלי קבוצות וגם אלו שהמשיכו לשגרת ספורט פנאי.
היו גם הישגים, שהוכיחו את השיטה כלא רעה לכל הפחות, אבל במילא מעטים הגיעו לשורה הזו ובחירתי כרגע היא לדבוק ב"אין הנחתום מעיד על עסתו".
שבוע טוב וברכות לבוברידג', קריסטי, דניס ובאווין על תארי האליפויות של אוסטרליה וניו זילנד וגם לאינהורן הצעיר על הניצחון במרוץ פתיחת העונה