שבת- מתוקה לכולם- ואהבה -יש לי המשך

איך לשאול והאם אני צריכה הוראות?

היי וחג-שמח רציתי לדעת האם אני צריכה לעשות פריסת קלפים כדי שתפרשי לי או לשאול ואת עושה פריסה? רציתי לברר לגבי עבודה לי ולבעלי , תחום עבודה ומתי זה מגיע??? האם צריך פרטים נוספים?
אור

שאלה חשובה לי מאוד!!!!!!!../images/Emo24.gif|כל

היי קראתי את תשובתתך לגבי בעלי הוא מאוד רוצה לעבוד אך כנראה הוא התייאש מהתשובות השליליות שהיו לו בראיונות במהלך של תקופה ארוכה - שנה וחצי.......... אך מאחר ויש פגישות חדשות בפתח והיה ראיון לפני כחודש , יש לי שאלה- פתיחה בריידר מה הפוטנציאל של בעלי יצחק להתחיל עבודה חדשה בעקבות ראיונות ב- 3 חודשים קרובים? קלף 1 - qeen of cups קלף 2 - ace of swords קלף 3 - 9 חרבות קלף 4 - 4 מטבעות קלף 5 - page of pentacles קלף 6- 5 מוטות סיכום -6 חרבות תדות אור וברכה אור

נסיון לשאלה...

ההאם יצחק ימצא עבודה כשכיר בקרוב לפרנסת המשפחה בכבוד? תודה אור

צ ל י ל 8

New member
אודה ליה

אני מאוד מבקשת ממל לשרשר את הודעותיך למקומות הנכונים ולא לפתוח בכל פעם הודעה חדשה
הודעות חדשות שלך שלא ישורשרו להבא, תימחקנה.

בוקר נפלא........../images/Emo52.gif

צליל 8 שלום לך אני חדשה כאן אז לא מכירה את הכללים ולקח קצת זמן עד שלמדתי לשאול אז אני מקווה שהפעם מספר הקלפים נכונים - מחכה לתשובתך תודות וברכות אור

batgalim

New member
הי אודה ליה../images/Emo39.gif

מה - מלכת הגביעים הפוטנציאל - אס החרבות של בעלי יצחק - 9 חרבות להתחיל עבודה חדשה - 4 מטבעות בעקבות ראיונות - נער המטבעות ב- 3 חודשים הקרובים - 5 מטות סיכום -6 חרבות בשלושת החודשים הקרובים לא נראה שתהיה תשובה חיובית. בתקופה הנוכחית בעלך יתמודד על תפקיד או תפקידים. בראיונות בעלך משאיר רושם של אדם קפדן ודייקן אך גם מאד ביקורתי. הוא אדם השואף למסגרת ונראה שיהיה מוכן לוותר על עבודה שהוא אוהב ולהתפשר על כל סוג של עבודה למען הבטחון הכלכלי. 6 חרבות בסיכום נותן את האופטימיות לפריסה זו ע"י ההבטחה שבעלך יגיע לבסוף לסופה של הדרך הארוכה אותה הוא עובר ויתקבל למקום עבודה. קלף זה רומז גם כי יש סיכוי שיקבל סיוע או "פרוטקציה".

אודליה יקרה

את יכולה לשאול כך: מה הפותנציאל שבעלי יצחק ימצא עבודה ב x זמן? 6 קלפים + סיכום. תגשי לפתיחה האוטומטית באתר של אורי רז וחזרי אלינו, בהצלחה ,

פריסת הקלפים......לפי הנחית הפורום

ברשותכם פתחתי קלפי ריידר טארות שיש לי בבית אך לא יודעת לפרשם: מה הפוטנציאל שבעלי יצחק ימצא -עבודה ב- x חודשים- הפריסה יצאה קלף 1. קלף הצדק קלף 2. מלך המטבעות . קלף 3. קלף- 3 חרבות . קלף 4. קלף הכוח strenggh קלף 5. קלף 6 מטבעות קלף 6 .קלף 4 גביעים קלף סיכום: אביר הגביעים אודה על תשובתה לפריסה אור .

בהמשך לבקשתך............

היי אני מצטערת שאולי אני לא מוצאת את ההוראות של מנהל האתר אך אני מבינה שצריך שם ותאריך לידה? טוב הרקע הוא שבעלי יצחק מחפש עבודה מעל שנה הוא יליד 19.12.1949 ואני רציתי לדעת אם ימצא עבודה חדשה בתקופה הקרובה - חודשים קרובים ואז יצאה לי הפריסה סליחה על אי הבנתי תודה אור

../images/Emo24.gifפריסה עבורי...........

שאלתי היא לפי ההנחיות - האם אני מצליחה להתפרנס מתחום הרפואה המשלימה? קלף 1 .page of pentacles קלף 2 . 8 מטות קלף 3 the lovers קלף 4 4 מטות קלף 5 - king of wonds קלף 6- 7 מטות סיכום: 9 מטבעות תודה שלימדתם אותי על מסירותכם ואהבתכם לתשובה מצפה אור

blackcat2

New member
מצליחה או אצליח?../images/Emo9.gif

הי אם את מצליחה, בהווה, להתפרנס, את זה רק את יכולה לדעת. אם את מבקשת לדעת אם תוכלי להתפרנס בכבוד הייתי שואלת: מה הפוטנציאל שלי להתפרנס בכבוד מעיסוק ברפואה משלימה ב- X (זמן הקרוב)- (את צריכה להחליט). סה"כ 6 קלפים- 5 קלפים+ קלף סיכום. נא לדייק במספר קלפי הפריסה. בי

לפי הנחיות- פריסה חדשה....

שלום וברכה כל החיים לומדים אז אני בת מזל דלי ילידת שנת 1960 אז לשאלתי: מה הפוטנציאל שלי להתפרנס בכבוד מעיסוק ברפואה משלימה ב6- חודשים קרובים?פתיחה בטארוט ריידר- קלף 1- the high priesters קלף 2 - 6 חרבות קלף 3- knught of wands קלף4 - 9 מטבעות קלף 5 king of wands- סיכום- 2 חרבות...... תודות אור

batgalim

New member
הי אודה ליה

מה - הכהנת הגדולה הפוטנציאל - 6 חרבות שלי - אביר המטות להתפרנס בכבוד מעיסוק ברפואה משלימה - 9 מטבעות ב-6 החודשים הקרובים - מלך המטות סיכום- 2 חרבות...... הפוטנציאל דווקא טוב, אך נראה שאת עדיין לא רואה את הדרך, עוד לא הגעת להחלטה מה עליך לעשות על מנת לצאת לדרך. האם את עדיין לומדת את התחום?

צ ל י ל 8

New member
תשובה לגבי בעלך יצחק ../images/Emo13.gif

מה הפוטנציאל שבעלי יצחק ימצא -עבודה ב- x חודשים- מה - הצדק הפוטנציאל - מלך המטבעות שבעלי יצחק - 3 חרבות ימצא - הכוח עבודה - 6 מטבעות בחודשיים הקרובים - 4 גביעים סיכום - אביר הגביעים האם בעלך מאוד סקטפי לגבי מציאת עבודה ולגבי עבודות בכלל המוצעות לו? אני חושבת שכל עבודה הוא בוחן במבחן של כדאיות עצמית. דווקא יש לו פוטנציאל של גבר שמצליח בעבודתו ואפילו בעל משכורת נאה. אבל נראה שהוא ניגש לחיפוש עבודה מנקודה של אכזבה מראש. על מנת למצוא עבודה הוא צריך פשוט לחפש! לא נראה שהוא מחפש באמת, אחרת שי סיכוי שהוא היה כבר מוצא. לדעתי הוא צרי לעסוק בעבודה של נתינת שירות לציבור. בחודשיים הקרובים למען האמת, לא נראה שהולך להשתנות משהו. שוב אולי בגלל האדישות שלו. הוא צריך ללכת לעבוד מתוך אהבה למה שהוא עומד לעשות. מה דעתך?

צ ל י ל 8

New member
תשובה לגבי רפואה משלימה שלך ../images/Emo53.gif

מה הפוטנציאל שלי להתפרנס בכבוד מעיסוק ברפואה משלימה ב... החודשים הקרובים (תגדירי חודשים לפי שיקולך ואמרי לנו) אנא פירסי שוב פריסת שאלה של 6 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטי. חסר לך קלף בפריסה הקודמת.

למעלה