שבת- מתוקה לכולם- ואהבה -יש לי המשך

פריסה חדשה , לפי הנחיותיך - צליל 7

היי צליל , מישהו בפורום בילבל אותי וכתב לי להוציא 6 קלפים אז מחדש 6 קלפים וסיכום בקלפי ריידר- מה הפוטנציאל שלי להתפרנס בכבוד מעיסוק ברפואה משלימה ב-3 חודשים קרובים? קלף 1- 3 מטות קלף 2 - 2 חרבות קלף 3 - king of swords קלף 4 -- - the star קלף 5 king of pentakels קלף 6 - 2 גביעים קלף סיכום 4 גביעים תודה אור

התייחסות לפריסה לגבי העיסוק שלי |כת

שלום וערב קסום תודה על תגובתכם לגבי בעלי- עזרתם לי ואני מנסה גם לעודד אותו תודות וברכות יש פריסה לגבי העיסוק שלי ברפואה משלימה למעלה אני לומדת חמש שנים נושים שונים- רייקי , עיסוי ארומתי , רפלקסולוגיה בכירה ( בנוסף לזה שעסקתי בתור הנדסאית תעשיה וניהול 13 שנים )............ השקעתי הרבה בלימודים ואני גם אוהבת את העזרה בריפוי אולי אף בלימוד הנושאים הנ"ל כאשר נושא הצימרים העממיים התחיל להיות לא כל כך כלכלי החלטתי להסב את עצמי לרפואה משלימה לכן מבקשת תשובה לגבי פריסת הרפואה השלמה וגם הפריסה של הצימרים בהמשך !! בנוסף ואם אפשרי לדעת- יש לנו צימרים עממיים - לא בתי עץ וג'אקוזי וכל הזמן אומרים לנו לשקיע ולשדרג אותם , דהיינו להקיף אותם בעץ וזאקוזי , ואני חושבת שמאחר וכל העולם עושה צימרים כאלה צריך להשאיר אותם עממיים כי זו אמורה להיות פרנסה משלימה ולא עיקרית ועלות השידרוג היא השקעה גדולה וכרגע המצב לא קל כלכלית- אז שאלה: האם פוטנציאל הצימרים יהיה גדול יותר אם נשדרגם בחצי השנה הקרובה ? קלף 1- 4 מטבעות קלף 2 - ase of cups קלף 3- 2 חרבות קלף 4 8 גביעים קלף 5- kink of wands קלף 6 -5 גביעים קלף סיכום - 3 חרבות תודה וברכה אור

batgalim

New member
אודליה - לגבי הצימרים-

האם - 4 מטבעות פוטנציאל - ase of cups הצימרים - 2 חרבות יהיה גדול יותר - 8 גביעים באם נשדרגם- kink of wands בחצי שנה הקרובה -5 גביעים קלף סיכום - 3 חרבות הקלפים ממליצים לך לחשוב שוב, והפעם לא מתוך הרגש אלא מתוך ההגיון - נראה שאתם תתאכזבו ולא תהיו מרוצים מהשדרוג. האם בדקתם קבלנים ולקחתם הצעות מחיר? נראה לי שהבעיה תגיע מכיון בלתי צפוי, משהו שאתם לא מצליחים כרגע לראות יפריע למהלך - וכל זאת משום שתפעלו ללא מחשבה תחילה! לדעתי עליכם כרגע להשאר עם הצימרים כפי שהם ולא להוציא כסף על השיפוץ. בכל אופן - לא בתקופה של החצי שנה הקרובה. ואם בכל זאת תחליטו לעשות זאת - בידקו היטב את האנשים עמם אתם עובדים.

batgalim

New member
לגבי רפואה משלימה../images/Emo26.gif

מה - הכהנת הגדולה הפוטנציאל - 6 חרבות שלי - אביר המטות להתפרנס בכבוד מעיסוק ברפואה משלימה - 9 מטבעות ב-6 החודשים הקרובים - מלך המטות סיכום- 2 חרבות...... הפוטנציאל שלך לעסוק בתחום הינו חיובי ביותר, את כבר בשלה, נלהבת ומלאת אנרגיה להתחיל ולעסוק בתחום אותו את אוהבת. יש לך בסיס יציב לעיסוק זה ולמרות שאת מרגישה שאת עדיין בתהליך למידה, את מלאת התלהבות להתחיל לממש. הסיכוי להתפרנס מהתחום בו צברת ידע רב הוא טוב ביותר. הבעיה היא שיש לך שיקולים נוספים, חששות ואולי אף משהו שעוצר אותך מלנקוט בפעולה, יתכן שהחששות שלך נובעים מהשיקול הכלכלי בלבד, אך נראה גם שבעלך אינו תומך ברעיון, גם אם התנגדות פסיבית, ואת חשה בהתנגדות זו מצידו שמונעת ממך להתחיל ולפעול למען מימוש היעד. עפ"י הפריסה נראה לי שאת צריכה לשים בצד את החששות ולהתחיל לנקוט בפעולות הדרושות על מנת לעסוק בתחום הרפואה המשלימה. בהצלחה.

לילה-טוב וחלומות פז- אור ואהבה-תודה

המון תודות בהצלחה לכולכם אני איתכן אור

שבת-קסומה לכן - נחמד להיות כאן אז..

שלום רב ושבת- מתוקה
ביינתיים בעלי יצחק היה כבר ב -2 ראיונות לעבודה- תודה לאל- באחד ביקשתי עזרה מ"בעל סמכות " לאחר שעדיין לא החליטו ולא הגיבו מאז הפגישה , 3 שבועות-כשהם מחפשים כבר זמן רב מנכ"ל לקניונית והאדון בשם :בני ,התחיל לטפל בקידום בעלי להחלטת 2 השותפים בתפקיד מנכ"ל ,שם התנאים טובים מאוד . והשניה גם באה מיוזמה של ידיד מלפני 17 שנה בערך, שבמקרה הגיע למישהו שמכיר אותי-ומיזמתו החליט לעזור, ובעלי היה בראיון אצל יבואן גדול למוצרי חשמל - עסק משפחתי,שלא העסיקו עד עכשיו עובדים בכירים מבחוץ והם לא רגילים לתת תנאים טובים לעובדים - אולי ישתכנעו?! אז פתחתי בקשר ל - 2 האפשרויות כדלקמן: השאלה : האם יצחק בעלי יעבוד כמנכ"ל בעקבות עזרתו של בני- (האיש הבחיר) או בתפקיד כלשהו - מחשבים ומחסנים בחברת היבואן : הפריסה : קלף 1: the emperor קלף 2: knight of cups קלף 3: 7 מטבעות קלף 4: qeen of wands קלף 5: 3 מטות קלף 6 : the fool סיכום:judgement אור אהבה בריאות ושמחה
אור

צ ל י ל 8

New member
הפריסה שעשית אינה נכונה

אין אנו עונים על שאלות של כן/לא כמו "האם יצחק בעלי יעבוד כמנכ"ל בעקבות עזרתו של בני". מקסימום את יכולה לעשות פריסה כזו: (ודרך אגב, היא תהיה האחרונה. יש מגבלות בפורום. להמשך פריסות, את מוזמנת לייעוץ אישי
) מה על יצחק לדעת לגבי עזרתו של בני וקבלתו של יתחק לעבודה במקום X 6 קלפים+סיכום

../images/Emo24.gifשבת-שלום-חיבוק -אני איתך...

היי צליל טוב, אני מסכימה איתך!!!! הרי@ניסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיעותיו@ יום אחד ניפגש ונחליף אנרגיות בינתיים שולחת לך המון אור למה שליבך מבקש עם המון אהבה אמיתית..... אז מה על יצחק לדעת לגבי עזרתו של בני וקבלתו לעבודה כמנכ"ל הקניונית? קלף 1: 5 מוטות קלף 2: השמש קלף 3 :the high priesters קלף 4 : 9 גביעים קלף 5 : 6 חרבות קלף 6: weel of fortune קלף סיכום : the hange man אז תודה הפעם וניתראה בשמחות אור

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo96.gif ובכן

מה - 5 מטות על יצחק - השמש לדעת - הכהנת הגדולה לגבי עזרתו של בני - 9 גביעים וקבלתו של יצחק לעבודה - 6 חרבות כמנכ"ל הקניונית - גלגל המזל סיכום - התלוי יצחק מרגיש שיש לו עוד מתחרים לעבודה זו, אבל הוא דיי אופטימי ביחס אליה. הבעיה היא שיש כנראה כל מני דברים סמויים שיצחק עדיין לא יודע אותם. עזרתו של בני באה מתוך רצון אמיתי וכוונה אמיתית לעזור. אין ספק שאם יתחק יתקבל לעבודה זו, זה יהיה בגלל עזרתו של בני. הפריסה לא ממש נותנת תשובה וודאית לגבי הקבלה לעבודה. נראה שיצחק יהיה צריך לוותר על משהו תמורת הקבלה לעבודה ועבודתו כמנכ"ל יהיה עם הרבה עליות ומורדות. למרות האופטימיות, לא נראית כאן תשובה וודאית. מצטערת.

יגאלרון

New member
לשואלים את הקלפים,,,../images/Emo42.gif

שבת שלום לכם אנשים רגישים. לעניות דעתי,הדרך בה אנו שואלים ללא הפסק את הקלפים בענייני חיינו מראים לנו כיצד אנו לא מקבלים את הקורה לנו בגלגול הנוכחי. יש מקום לגעת באמת שלנו ולראות הכיצד אנו מתמודדים מול הדברים הקורים בחיינו,כי הקלפים מושפעים מהאנרגיות הקיימות בנו והם [הקלפים ] מראים לנו בחזרה את הקיים בנו לטוב ולרע. החשוב ביותר להתחבר לגופנו ולנפשנו ולהיות מודעים באחריות שאנו מחוייבים לקחת על עצמנו וחיינו. החשיבה הראשונית ברעיון כלשהו שצץ לנו נוגעת בצ'אקרה הראשונה שהיא "הקונדליני" ומשם אנו יוצאים לתוך תהליך שמשפיע על כל גופנו נפשנו,ואכן הקלפים סופגים אנרגיות אלו ומנחים אותנו בהמשך תהליך חיינו. תפקידו של קורא הקלפים [לעניות דעתי ] זה רק להנחות ולהסביר למבקש לדעת מה הקלפים משקפים לו בחזרה דרך האנרגיות הקיימות בו לגבי אותה השאלה. יש לציין שרצונו של המבקש לדעת תשובת הקלפים מחוייבת להיות בקבלה מוחלטת של הנקרא והמונחה בקלפים [לא מחוייב לבצע זאת ] ולא רצון השואל לכפות את תשובתו על הקלפים,,,,,הקלפים אינם מקבלים את תשובת השואל,,,,,לקלפים יש את "החיים" שלהם מתוך האנרגיות של השואל,וכך אנו מקבלים את הנחיית הקלפים. שבת שלום ומבורך. יגאל רון.

batgalim

New member
שבת שלום יגאל../images/Emo42.gif

אתה צודק באמרך שתפקידנו הוא להנחות ולהסביר לשואל, ובכך לכוון אותו לדרך בה הקלפים מייעצים לו ללכת, איך אין אנו יכולים להכריח את השואל לפעול כך או אחרת, או לקבל את שיקוף הקלפים לשאלתו. אני מבינה את דבריך ומאמינה בהחלטות שנעשו ברמת הנשמה ושמשפיעות על הגלגול הנוכחי, אך לא כל אחד יכול להתחבר למציאות זו. רוב בני האדם טרודים בקשיים של חיי היום יום, ומתקשים לראות את הדברים מנקודת המבט אותה הצגת. לא כל אחד יכול להגיע למודעות עצמית גבוהה ולאמת הפנימית הקיימת בו, לא כל אחד יכול להתבונן פנימה אל תוך נשמתו ולראות את האנרגיות הקיימות בה, לטוב או לרע. בשביל זה אנחנו פה... לכוון את אותם תועים, כשהשאיפה המרכזית היא לכוון אותם לדרך המלך, בה יוכלו להגיע למצב האידאלי עבורם - בתוך הגורל הנתון, בתוך האמת שלהם. שבת שלום ומבורכת

יגאלרון

New member
שבת של רוגע ,,,,,../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אמת בדברייך,,,,,בת גלים ולכן אנו מנחים בלבד ולא מנבאים עתידות ובנוסף נוכל תמיד ,בחמלתנו להסביר את הצורך האמיתי של האדם להתחבר לאמת שבו ולקבלה. ונוסיף לבקש את השואל ,לשאול בנחת בפעם הראשונה שעולה השאלה ללא צורך לדחוק בקלפים שוב ושוב,,,"היכן אני נמצא",,"מה יהיה וכד'",, אני מבין את צורך האדם הלא מודע לקבל מאחרים ומהקלפים פתרון לבעיותיו ,אבל יש לדעת להנחות [כפי שאמרת ואני מקבל זאת]את השואל להביט לתוכו ולהוביל אותו דרך שאלות שאנו נשאל אותו עד הגיעו לתשובה המבוקשת לו. [כמובן בעזרת הקלפים המנחים את השאלות]. בשורש נשמתו של האדם נמצאות כל התשובות בתהליך חייו והוא האדם שיגיע ויקבל את ההנחיה כיצד להגיע לתוכו בנגיעתו באמת המוחלטת שלו בלבד בעזרת הקלפים במקרה שלנו ,הקוראים בקלפים. בעצם באומרי את דברי אני מבקש לא לדחוק בקלפים בקוצר רוח,,,,,כי אז מתבצע תהליך של נסיגה באמת המדוברת בשאלה. אוהב אתכם.
יגאל רון

batgalim

New member
שבת של שלווה ובטחון

מוזר שההערה שלך שהובאה כאן הגיעה ממך היום... בפורום הראשי של הטארוט החל דיון לגבי ניבוי וכדאי אולי שתכנס לקרוא ואולי אף להגיב - התחיל מדבריו של קפוצינו "חדש בעסק"... אתה צודק בהחלט שאין לדחוק בקלפים ע"מ לקבל את התשובה שהשואל מבקש לשמוע, ואכן כאן בפורום אנחנו מנחים את השואלים המבקשים שוב ושוב לשאול את אותה שאלה להמתין ולראות כיצד יתפתחו הדברים. עד כה השתדלתי שלא לפרש את הקלפים ברמה הנשמתית אלא לתת את ההסבר וההנחיה עפ"י הנראה ברמה הארצית בלבד. כשמגיע אלי ליעוץ אדם שאני מודעת לרוחניות שבו, אחד שמתחבר לידע העליון ויודע להביט פנימה - אני אכן מנחה ונותנת לו את הזוית הקרמתית, אך לפי מיטב הבנתי לא כל אחד נמצא ברמה כזו של ידע, ופירוש "גבוה" מידי רק יכול לבלבל .... האם אתה ממליץ לתת לשואלים הנחייה ברמת התבוננות לשורש הנשמה? האם אתה חושב שזה נכון לעשות עם כל אחד ואחד? אשמח לשמוע את דעתך.

matal girl

New member
שמחה להצטרף

לדיון ולאשר את מה שאת בת גלים מרגישה. יש אנשים שמאוד ארציים מאוד אדמתיים וסקפטים ובמהלך הקריאה שואלים שאלות לא ענייניות או מספרים סיפור סביבמה שנאמר ואז אתה כבר שחוק לגמרי כי הם מעכבים את הטבעיות את הרוחנית של הקלפים. זה ממש קרה לי אתמול התעייפתי ברמות שחבל על הזמן וזה רק עם אדם אחד ואילו עכשיו אני אחרי מסרים להרבה אנשים וחשה רעננה כאילו שאני אחרי שינה טובה וארוכה . כשאנשים מקרינים רוחניות קשה לי להסביר את התחושה יש שם מעין הפתחות של הנשמה ואז רק אז אני מבצעת את הקריאה מתוך תובנה ותבונה אחרת. יש מימד כפול בקריאה הדו משמעי הרבה יותר עוצמת. תת ההכרה היא ששולטת ומנחה ובעצם למה לא? אם הצד השואל מוכן לכך והאנרגיות כבר שם למה לדחות לשנות לסרבל. צריך ללכת עם מה שאתה מרגיש הכי טבעי ונוח. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

יגאלרון

New member
לא ברור מעליו,,,,,../images/Emo188.gif

שלום ילדה מטאלית אמיתית. ,,,,,לי לא ברור שכל אדם הבא לשאול בקלפים מחוייב לקבל הנחיית הקלפים. לאדם שאינו מאמין וארצי יש דרך אחרת לצאת ולגעת באמת שלו,,אין צורך לבדוק או לנסות את הקלפים כי זה בפרוש לא עובד. מדוע שהקלפים יתנו לשואל הלא מאמין והמשדר אנרגיות גרועות תשובה בכלל ועוד תשובה נכונה לו,לא קיים דבר שכזה לפי הבנתי. הרי הוא לא מאמין ואין מתפקידי לשכנעו באמינות הקלפים. כל אדם חי באמונתו. ובא לציון גואל. יגאל רון.

יגאלרון

New member
מהות נשמתו של האדם,,,,,,,

ההערה שלי מגיעה מתוך קריאתו של קפוצ'ינו ולדעתי צריכים להביע זאת "בשואלים את הקלפים" ולכן כתבתי זאת כאן. אני חש צורך להוביל את כל מי שבא לשאול אותי בקלפים ,דרך שורש נשמתו כי השואל את הקלפים מחוייב לדעת שבתוכו נמצאים כל תשובותיו ולא בקלפים,הרי הקלפים הם רק "קרטונים" שמשקפים את תוכו של השואל באנרגיות שלו. שורש נשמתו של האדם מגיעה מרחם אמו ושם כבר מיוצר תמצית הזרע של האדם לכל חייו. בכל גלגול אנו מקושרים לשורש שלנו ובו אנו מייעדים את עצמנו או מתקנים אותו מתוכנו. לעניות דעתי ,נפלאות קורא בקלפים ובתבונת הקורא לפרוס לאדם דרך שמו ושורשו בעזרת הקלפים. אני חושב בזהירות רבה לעשות לשואל את הקלפים, מן הובלה לנגיעה בתוכו דרך הפריסה שפרס השואל. כי בשואל ובשורשו יש מהות אישית ופוטנציאל שגלום בו והוא זה שצריך לפרוץ. ובנוסף יש בו השפעות מודעות ותת מודע ואנחנו כקוראים חייבים להביא את השואל למודעות מסויימת לעומקו הרחב יותר של מהותו ודרכי פעולתו של האדם מול הקורה לו או המתבקש ממנו. שבת של רוגע לך ,לי,ולנו. יגאל רון.

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום יגאל ../images/Emo24.gif

איזה כיף שאתה כאן. אני יותר מאשמח אם תשתף אותנו במחשבותיך ותהיה לנו לעזר בפורום זה, במקום לתעות בשדות זרים....
אוהבת

שבת- מתוקה לכולם- ואהבה -יש לי המשך

לשאלה בעמוד 2 האם זה בסדר לקבל שם תשובה לומדים ולומדים כל הזמן תודה
אור

למעלה