שבת נהדרת לכולםםםםםםםםם

קלייר11

New member
שבת נהדרת לכולםםםםםםםםם../images/Emo20.gif

בשעות הקטנות של הלילה שהעיניים מסרבות להעצם מחשבות עולות במוחי הקודח האם שכחתי לתבל הדג או אולי המרק חסר ברק הקניידלך ,,,,, וחכמים כתבו שיצאנו מעבדות לחרות שכחו לציין באיזו מדינה חחחחחחחחחה מחוסר שינה שבת נהדרת לכולםםםם אולי אספור כבשים

HAVA159

New member
בוקר טוב שבת שלום וחג שמח../images/Emo155.gif

בוקר טוב קלייר וכולם, היום זה היום, מארחים מתארחים. אנו מתארחים כך שאוכל יותר לנוח. בכל מיקרה מאחלת לכם חברים יקרים חג שמח, בריאות טובה, הרבה שמחה, והמון, המון, אהבה בין איש לרעו. ושולחת לכם
חזק והמון, המון, אהבה. בוקר טוב חברים יום נפלא וחג שמח, אוהבת
חוה.

dani 123

New member
בוקר טוב לכל המארחים ומתארחים

זהו, סדר הבישולים, הניקיונות והאבק נגמרו? מאחל שיהיה לכולם פסח קל

yuli139

New member
בוקר טוב למתעוררים ולכלהמאריכים

בשנתם,חג שמח וכשר.

yuli139

New member
האפיפיור והרבה>הרב והאפיפיור

>הרב והאפיפיור >הרב הראשי לישראל והאפיפיור מקיימים פגישה ברומא. הרב מבחין בטלפון מפואר, >שמונח על שולחנו הפרטי של האפיפיור. >"בשביל מה הטלפון הזה?" הוא שואל את האפיפיור. >"זה הקו הישיר שלי לאלוהים!" >הרב סקפטי, והאפיפיור מבחין בכך. האב הקדוש מתעקש שהרב ינסה את הטלפון, ואכן, >הוא קושר עם אלוהים. >הרב שוחח עם אלוהים באריכות. אחרי שניתק את השיחה הוא אמר: "תודה רבה לך! זה >נהדר! אני רוצה לשלם את החשבון עבור השיחה שניהלתי." >האפיפיור, כמובן, מסרב. הרב מתעקש ולבסוף האפיפיור נכנע. הוא מסתכל על המונה >שעל הטלפון ואומר: "בסדר. החיוב הוא על סך 100,000 לירות." >הרב הראשי מושיט בשמחה חבילה של שטרות. >לאחר כמה חודשים מגיע האפיפיור לירושלים לביקור ממלכתי. בלשכתו של הרב הראשי >הוא רואה טלפון זהה לשלו, ולומד שגם זה קו ישיר לאלוהים. האפיפיור נזכר שיש לו >עניין דחוף להתייעצות עם אלוהים, ושואל את הרב אם הוא יכול להתקשר. >הרבי מסכים בשמחה, מעביר לאפיפיור את הטלפון, וזה האחרון מקיים את השיחה. >לאחר שניתק מציע האפיפיור לשלם עבור השיחה. הרבי מסתכל על המונה של הטלפון, >ואומר: "זה יעלה לך שקל." >האפיפיור מסתכל מופתע ושואל: "למה כ"כ זול?" >מחייך הרב: "שיחה מקומית." > > > >

boaz31

New member
yuli139 האפיפיור החדש לא יבקר

אותנו בארץ כל כך מהר ואולי בכלל לא

bimbo.

New member
יולי, יופי של בדיחה../images/Emo6.gif

תמיד היהודים הם הצוחקים אחרונים...

קלייר11 - זה מה שגורם לך "דודי

שינה"? ואם חסר תיבול או ברק? אז מה? מתבלים, ממרקים את המרק......

boaz31

New member
אוף איזה מייל קבלתי כנסו בפנים בבקש

שני עובדי היי-טק שעבדו באחת מחברות ההיי-טק המתקדמות בארץ, "נקרעו" בעבודה עד שעות מטורפות, ולא הצליחו אף פעם לקחת חופש בגלל העומס בעבודה. יום אחד, אחד מהם פתאום הרים את הראש מהמחשב, ואמר: "הי, יש לי רעיון איך אפשר לארגן קצת חופש מהעבודה". "איך?", שאל אותו העובד השני. במקום לענות לו, העובד הראשון הסתכל סביב, לבדוק שאין סימן למנהל באופק. כשהוא ראה שהשטח פנוי, קפץ על השולחן שלו, בעט באחד מהריבועים בתקרה, ונתלה הפוך עם הראש למטה על צינור שעבר שם. תוך שניות הגיע מנהל מישיבה סמוכה לחדרם של שני העובדים. הוא ראה את העובד תלוי מהתקרה, ושאל אותו מה נראה לו בדיוק שהוא עושה. "אני מנורה", ענה העובד. "נראה לי שאתה צריך קצת חופש", נבח המנהל. "לך הביתה עכשיו, ואני לא רוצה לראות אותך כאן במשרד לפחות ביומיים הקרובים, הבנת?". "כן, אדוני", ענה העובד, קפץ מהצינור, כיבה את המחשב ויצא. העובד השני מיד קם אחריו והתחיל לארוז. "ולאן נראה לך שאתה הולך?", שאל אותו המנהל. "הביתה. אני לא יכול לעבוד בחושך".

emmy5

New member
בועז ,תודה ..יפה מאוד ../images/Emo24.gif|חיבוק

חג שמח!!!!

pazi66

New member
בוקר טוב,ליל הסדר בפתח../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

מה יותר טוב ממוזיקה להכניס אותנו לאוירת החג המיוחדת, חג האביב, חג החרות...החג שכל המשפחה מתלכדת, חוגגת ושמחה ביחד.... מעל 90 דקות של מוזיקה מיוחדת לפסח חסידי לפסח עיברי לפסח חג שמח

קלייר11

New member
בוקר נפלא לכולםםםםםםם../images/Emo24.gif

בוקר קסום לכולםםםם,היכן הגשם שהבטיחו נעלם בועזזזזזזז נפלא אהבתי תם ונשלם הכל לאורחים מוכן גם אם הכל לא מושלם העיקר נהיה כולנו יחדיו מסובין נספר ביציאת מצרים ונכדים יתרוצצו לחפש האפיקומן מה צריך יותר מזה שעמדה לאבותינו במדבר יעמוד גם לנו כאן חחחחחחחה חג נפלא לכולם

בוקר טוב קלייר

אהבתי במיוחד את הבית האחרון,חה חה חה !!!!1 הכל כבר מוכן ומזומן, שבת שלום וחג שמח, בידידות

קלייר11

New member
תודה מתוקה שבת נהדרת../images/Emo140.gif

תודה מתוקה המוסיקה מדהימהההההההה נפלא מוסיף לאוירת החג

למעלה