שבת נהדרת לכולםםםםםםםםם

boaz31

New member
המקוריתmisu007 הנה חלק ממה ששלחת

כסף או שכל ? מורה שואל תלמיד אם היה לך אפשרות לבחור או כסף או שכל מה היית בוחר תלמיד:אני, אני הייתי בוחר כסף מורה:אני בימקומך היית בוחר שכל תלמיד:אני מבין אותך כל אחד בוחר במה שחסר לו

emmy5

New member
אמי היחיד ,חג שמח לאורח...חשבתי

שהלכתה לברחה ושחכת את הדרך אלינו ..
חג שמח .

emmy5

New member
מה הרעש הזה? לא נותנים לישון ?

עבדנו מספיק ...עוד מעט האורחים באים
אצלי רק הלכו
...כולם היו אצלי .. אמרו: - אולי תתני כבר את הדגים
ואת הקניידלך
אני גרה על יד ההסטדיון ...יש עוד סמל לקניידלך?, נעשה ליל סדר עכשיו) השולחן פתוח בפינת האוכל .(חבל היה לסגור ולפתוח ,מחדש) ואני נחה ...
הכנתי מתנה
יפה לנינה שלי ..האפיקומן
...מה
תינוק גדול
,ממש אמיתי ..כל כך רציתי לראות אותה כשאני אתן לה אותו
.. אם כבר, אני לא ישנה ...אז "בוקר טוב " ידידי,חג שמח לכולם!!!! יש לי שני דברים שעושים לי טוב בנשימה... המשפחה הקטנה שלי והפורום 60+ ...יש עוד כמה דברים חה חה חה .. הפריגידר לא רחוק ממני , יש עוד כמה ...ב]פעם הבא אספר לכם ..חג שמח ..אחרת אני אגיע לליל סדר ולא אשלך את הכתוב ..
טעויות זה בתוספת לצחוק

בוקר טוב לכל המשכימות/ים

חשבתי שרק אני על הרגליים מהבוקר, אבל אני רואה שיש עוד חרוצות כמוני, גם אצלינו השולחן כבר ערוך, לפי המסורת של חג, עם קישוטי אומנות,וכלים יפים. יש לי פסל של טבח שבו הוא מכריז על התפריט של ערב החג, כדי להתרענן מהעבודות אלך לשחות, ואחזור רעננה, ככה עושים חיים, ועבודות בהנאה. שבת שלום וחג שמח!!!!

קלייר11

New member
חחחחחחחחה

תמיד אמרתי שהאל במרומים ידע מה עשה שיצר את האישה אחרת עד היום היה הגבר מתהלך בגן העדן עירום ורעב חחחחחחחחחה
חג שמח

שבת שלום לכם וחג שמח נראה../images/Emo155.gif

לי שיהיה לנו ערב נעים עם מזג אויר נהדר,, לשתות הרבה יין והכי חשוב לצחוק המון היום,לפי מחקרים נאמר שאם תצחקו הרבה הערב כל הארוחה תעלם מחר חחחחחחחחח

קלייר11

New member
../images/Emo6.gifמי קם עכשו?

מעלות השחר רצה בין החדר למטבח ושולחן האוכל מי צריך מכון כושר חחחחחחחחה בוקר טוב דני וחג שמח

דרדרית

New member
|ייןצהריים טובים וחגשמח לכולנו../images/Emo155.gif

זהו- מתחיל מניין הספירה לאחור עד ל-"סדר".נשב כמו בכל שנה מכונסים במסגרת משפחתיתרחבה או מצומצמת ונקרא ב"הגדה" עד תומה או עד שהקניידעלאך יהיו מוכנים... השנה אחגוג ללא ילדיי (שיהיו עם אבאל'ה שלהם. בימים כתיקונן- במצב זה- נהגנו (אריק ואני) לחגוג בקרב בני משפחתי שאיתם אני חוגגת כל שנה בשנים האחרונות. השנה- אריק יצר קשר עם בנות הדודה שלו ונחוג עם בני משפחתו המורחבת. לצורך האירוע- הוכןע"י המארחת- "עץ משפחה" ו... חבר'ה... אני בעץ
זהו! הכרה רשמית של בני משפחתו המורחבת
מצפה בכליון עיניים לערב הצופן בחובו עבורי סקרנות ולא נודע. חג שמח לכולם

bimbo.

New member
חגיתוש, אני מבטיחה לך שאריק כבר

מזמן תלה אותך על עץ המשפחה
מברוק על ההכרה הרשמית מצד יתר המשפחה

dani 123

New member
האם ניתן לרצות אותה???

איש אחד התחתן עם פולניה. ביום הראשון של ירח הדבש הוא מנסה לרצות את אשתו הטרייה. הוא מכין לה ארוחת בוקר על מגש ומביא לה אותה למיטה. "ביצת עין ?", מתלוננת הפולנייה, "אני רציתי דווקא מבולבלת!". למחרת מחליט הבחור שהוא בכל זאת יצליח לרצות אותה . הוא מכין מבולבלת למופת ומגיש אותה לאשתו למיטה. "מבולבלת?!" מקטרת הפולנייה, "היום התחשק לי דווקא ביצה עין!". למחרת, כדי להיות בטוח שהפעם הוא יצליח, מכין הבעל שתי ביצים בצלחת, אחת מבולבלת ואחת עין ומביא אותן לאשתו הפולנייה. האישה מסתכלת לרגע בצלחת ואומרת : "בלבלת את הביצה הלא נכונה!!!".

emmy5

New member
דנוש , חג שמח ..בפסח יש הרבה ביצים

הוא יכול לנסות עוד פעם .חה חה חה..אהבתי

HAVA159

New member
חברים יקרים, כותבת לכם מעיר הקודש

אני נמצאת עכשיו אצל הבת בירושלים. מתכוננים לליל הסדר, יש לי יום נהדר ראיתי את הנכדים, ואת הנינים ממש כף, כולם בריאים תודה לאל, מה עוד צריך הבן אדם. שוב חג שמח שלוחה לכם מירושלים, בתוספת חיבוק חם, כי כאן מעט קריר, ומעונן אוהבת
חוה.

למעלה