שבת - ספורטאים ישראלים

BentzWatchJudo

New member
ממש מעצבן (פירוט בפנים). הם בטוח מצלמים הכל.

הם מצלמים הכל אבל אין מקום מסודר (לפחות לא מצאתי) שמשדר הכל ושניתן לבחור מה אני רוצה לראות.
עכשיו כשטומי סיים נראה לי שבטח לא יהיה ג'ודו בערוץ 1 היום.
אם אתם מכירים ערוץ שמשדר רק ג'ודו עם פרשנות באנגלית או בעברית אני אשמח לקישור.

goldy

New member
לדעתי הם משדרים רק ארה"ב

אנחנו יכולים לבחור מתוך בחירה לצפות בארה"ב זוכה או לא לצפות באולימפיאדה בכלל.

BentzWatchJudo

New member
ניצן אל תתפס לדקויות

הבעיה שמי שרוצה לראות ענף מסוים עם פרשנות נגיד באנגלית ובלי קפיצה בין הענפים לפי רצון הבמאי פשוט לא יכול.
אפילו בלי פרשנות אין לינק אחד נגיד לג'ודו, כל פעם משנים את הערוץ, אין אפשרות לבחור מזרן דבר בסיסי בכל תחרות בינונית.
חבל!

nitsansh

New member
בתחרות בינונית אין 26 ענפים

כדי להראות את הכל בשידור חי היו צריכים יותר מ-100 ערוצים.

BentzWatchJudo

New member
ניצן שמעת על האינטרנט? למה להמציא את הגלגל?

למה צריך להמציא את הגלגל לכבוד המשחקים האולימפים?
כל השנה משדרים תחרויות ג'ודו באיכות מעולה באיפון T.V. באולימפיאדה הם לא משדרים בגלל נושא של זכויות שידור. הם בשמחה היו משדרים אם היו מאפשרים להם.
אני מניח שמצב דומה קיים גם בענפים אחרים.

nitsansh

New member
כל אחד היה שמח לשדר את האולימפיאדה, אבל בעל

העסק נותן ר ק למי שמשלם הרבה כסף...
השיטה בנויה על זכיין אחד בכל טריטוריה, ובעלי הזכויות יכולים לשדר רק בטריטוריה שלהם, כולל באינטרנט..

את כל הטענות צריך להפנות לבעל העסק, קרי הוועד האולימפי הבינלאומי.

BentzWatchJudo

New member
מה חשבת שאני מפנה את התלונות אליך?

זה חלק מהפקיציה שנקראת אולימפיאדה וחלק מהשיטה של הוועד האולימפי לשמר את הכוח המוניפלסטי שלו.
עוד זוית לצד המכוער של האולימפיאדה ובסופו של דבר מי שנפגע זה תרבות הספורט והספורטאים.

BentzWatchJudo

New member
דרך אגב איפון T.V זה לא ערוץ מסחרי

הוא מתחוזק ע"י איגוד הג'ודו העולמי וכל מטרתו לפי הבנתי להגדיל את החשיפה של ענף הג'ודו.

nitsansh

New member
לפדרציית הג'ודו, כמו ליתר הענפים, אין זכויות

שידור באולימפיאדה. אבל באולימפיאדה הם מקבלים חשיפה לקהל הרחב שלא צופה בערוצי ג'ודו ייעודיים.

BentzWatchJudo

New member
מה שנקרא מלכוד 24

אני בתמימות הייתי רוצה שהאולימפיאדה תבוא כדי לעודד את הקהל לצפות בספורט לא רק פעם ב- 4 שנים.
שמי שמתלהב למשל מג'ודו (או מכל ענף אחר) יקבל מודעות שיש אפשרות לראות ימי קרבות מלהיבים כמה וכמה פעמים במהלך השנה (כל שנה, לא רק בשנה אולימפית).
אם מהאתר הרשמי היה לינק לאיפון T.V שהיה משדר בפורמט הרגיל שהוא משדר (אולי בתוספת חסויות בין הקרבות כדי שתהיה הכנסה) אז קהל רב היה נחשף לזה מכיר את הלינקים והממשק הנוח ושב לראות גם את הגרנד סלמים ואת אליפויות העולם.

אני לא מדבר על האוהדים שעוקבים במשך כל 4 השנים ודווקא באולמפיאדה מקבלים שירות גרוע. לי כישראלי אין דרך לראות את תחרויות הג'ודו כמו שאני רגיל ולמעשה כנראה גם בשום מקום אחר בעולם.

nitsansh

New member
הייחודיות של האולימפיאדה היא המגוון של הענפים

האינטרס של הוועד האולימפי הבי"ל הוא להגיע לחשיפה גדולה ככל האפשר והוא מכוון בעיקר לאלה שאינם צופי ספורט מושבעים.
לכן הם מוכרים את זכויות השידור לערוצי שידור כלליים ולא ערוצי ספורט ייעודיים.
יש בידול של הזכויות מבחינה גיאוגרפית וכל זכיין הוא בלעדי בשטח שלו, ומכוון לצופים מאותה מדינה שמעוניינים בעיקר לראות את הנציגים שלהם.
לעומת זאת, קהל היעד של פדרציות הספורט הבי"ל הוא אוהדי הענף הספציפי בלי הבדל לאומי וגיאוגרפי.
מכאן נובע כל ההבדל.

BentzWatchJudo

New member
תקשיב (או בעצם תקרא)

כל מה שאני אומר זה שאפשר גם אחרת.
זה שיהיה שידור לפי ענף של הפדרציות השונות (לא חייב להיות באיכות הכי גבוהה, אפשר גם באיכות הרגילה מתחרויות אחרות) לא צריך למנוע מערוץ 1 בישראל לקנות את זכויות השידור.
כמו שאתה אומר זה ממש לא אותם צרכנים וזה סגנון שידור שונה לגמרי: באנגלית ולא בשפה המקומית, מתמקד בענף אחד ולא חגיגה של ענפים וכו' וכו'
כמו שאני רואה את זה יש לזה רק יתרונות ואין חסרונות.

nitsansh

New member
מה שאתה מציע זה שינוי מהפכני בקונספציה של

IOC.
גם אם יחליטו על שינוי במדיניות, זה יקרה בעוד הרבה שנים כי זכויות השידור לאולימפיאדות הבאות כבר נמכרו בתנאים הנוכחיים.
ההכנסות ממכירת הזכויות הם מקור ההכנסה העיקרי של IOC, ומבחינתם המוצר הנוכחי טוב והשיטה עובדת אז למה לשנות...

BentzWatchJudo

New member
אם יש רצון ולמעדן קידום הספורט ההישגי

אני בטוח שניתן לעשות שינוי כזה. הכל שאלה של רצון.
לצערי הרצון היחיד של ה- IOC זה לשמר את הכוח העצום שלו ולא קידום הספורט ההישגי והספורטאים.

goldy

New member
אז איך זה שמשדרים כמעט רק ארה"ב

איך זה שלא משנה מה הענף, משנה שארה"ב משתתפת בו בכלל ומנצחת בפרט?

היום רציתי לראות התעמלות אבל שידרו רק ארה"ב ויפן למרות שאלכס שטילוב התחרה בוזמנית!
מכאן נובע חששי הגדול ששחר צוברי ולי קורזיץ לא ישודרו רק כי בשייט אין ייצוג (מנצח) למתוחכמים

למעלה