שבת - ספורטאים ישראלים

alonshin

New member
החל מ-17:30 שעון ישראל, סבב 2

בתוך סבב 2 שמתחיל ב-17.30 שטילוב הוא השלישי ברוטציה 3 (סה"כ 36 מתחרים בכל סבב, מחולקים ל-6 רוטציות של 6 מתחרים)

nitsansh

New member
סדר המכשירים של הישראלים

מתחילים במקבילים, אח"כ מתח, קרקע, סוס, טבעות, קפיצות.

בכל המכשירים חוץ מאחד שטילוב מתחרה אחרי ארונוביץ'.

galking78

New member
הוא צריך לעלות לגמר הקרקע דרך הקרב רב?

ואם כן, אז הוא תלוי גם באלה שמתחרים גם בבוקר בקרב רב?

galking78

New member
אבל ציון קרקע בתוך הקרב רב, לא?

או שיש מוקדמות במיוחד לקרקע?

nitsansh

New member
מוקדמות יש פעם אחת לכל הגמרים

לפי התוצאות היום ייקבעו המשתתפים בגמר הקבוצתי, בגמר קרב רב ובגמרים על כל מכשיר.
אין קשר בין התוצאות בגמרים השונים. כלומר: אם שטילוב יעלה לגמרים בקרב רב ובקרקע, התוצאה שלו בתרגיל הקרקע בקרב רב לא תשפיע בכלל על גמר הקרקע שיתקיים כמה ימים אחר כך.

nitsansh

New member
המצב אחרי הסבב הראשון

בריטניה, די במפתיע, מובילה את הדירוג הקבוצתי, ושני בריטים, תומס ופרביס, מובילים את הדירוג בקרב רב.
סין במקום השני וצרפת בשלישי.
בדירוג האישי, אחרי 2 הבריטים מדורגים צרפתי, שוייצרי, קוריאני וסיני. התוצאות לא גבוהות ואם שטילוב ישיג את הצפי שקבעה לו היחידה לספורט הישגי, הוא היה מדורג רביעי בסבב הזה.
במכשיר הקרקע, מוביל כצפוי ז'ו הסיני עם תוצאה של 15.833, שזו רמה של מדליה. הרחק אחריו דה סילבה מצרפת 15.400, ותומס 15.366. תרגיל טוב של שטילוב צריך לתת לו ציון של 15.5 ויותר.

אין ספק שזה יספיק לגמר

בואו נאחל נפילה וברזילאי הילופיטו שעוד מעט יעלה לתרגיל ואז זה בכלל יהיה מושלם מבחינת אלכס

אני המנחוס הרשמי של לונדון 2012

אז מה? עכשיו מחכים לפציעה של זולניר

herouth

New member
אם כן אז אני מבקשת להעביר את המנחוס למקום אחר

או בואו נתפשר: מנחוס ליפנים בקרקע, אבל תעזבו אותם ביתר המכשירים. אין לי לב לראות את אוצ'ימורה בדמעות

BentzWatchJudo

New member
אליס יכולה לנצח את זולניר גם ללא פציעה ובנוסף

אליס יכולה לנצח את זולניר גם ללא פציעה ובנוסף לא בטוח בכלל שהגרמניה שמול זולניר בסיבוב הראשון יריבה נוחה יותר בשביל אליס.

למעלה