שבת קודש בפתח...
איך הפעם נקבל אותה?

סקרמנטה

New member
שבת קודש בפתח... ../images/Emo99.gif איך הפעם נקבל אותה?

אתמול, סוף סוף, קניתי את 299 של שיק. יווו כמה שאני גאה בעצמי! 3 שבועות התאפקתי ולא קניתי שום לק... איזו גבורה! אבל שלשום נשברתי אחרי שרשור ההתחדשויות שלכן. חחח טוב, בלי נדר אלבש אותו אחרי המקלחת. מקווה שאספיק לצלם אותו. ומה אתן לובשות או מתכוונות ללבוש לכבוד שבת? שבת שלום ומבורך

מ ס ט י ק

New member
אני עכשיו עם הרובי פאמאס

הוא טיפה התקלף כי התעסקתי עם הטבעות האלו של המפתחות, באצבע אחת בקצה יש קילוף מעצבן כזה. אני אוריד אותו בקרוב ואני אשים את miss socialite של color club. ניראה לי צבע מתאים למזג אוויר הסתווי\קיצי שיש עכשיו.

מ ס ט י ק

New member
החלפתי, אני יעלה תמונה מחר ביום אבל...

בינתיים אני אגיד שהמריחה שלו נוראית לדעתי! הוא נורא סמיך ומשאיר פסים כאלו בשכבה ראשונה, לא ברמות של לק ניאון, אבל ברמות שזה כן יכול להציק לי.

מ ס ט י ק

New member
והנה תמונה שלו

תסלחו לי על המריחה כן, אני אל אוהבת לנקות מסביב, נותנת לזה לרדת במקלחת, אבל הפעם מרחתי אחרי המקלחת...

mayane21

New member
yyy איזה חשק עשית לי עכשיו../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

אני בתקופת מבחנים לחוצה.... והבטחתי לעצמי שאני לא קונה כלום עד אחרי שהם יסתיימו ואז אצא למסע שופינג אחר הלקים! יש לי למה לצפות.....
תהני מה- 299 אשמח לתמונה

angell4

New member
פרנץ

בבסיס שלו שמתי את 40 של שיק שהוא ורוד שקוף בהיר את הפס הלבן מהערכת פרנץ הקטנה של ביוטיקר . אגב הוא ממש לא נוח אני צריכה לקנות לבן חדש ומעל לק שקוף של ביוטיקר מספר 2

mayane21

New member
פרנץ אצלי זה רק עם ביוטיקר

מרוצה עד הגג !
כבר שנים קונה אחד אחרי השני את ה- 35 בשביל הפס הלבן וממליצה על- 37 כשכבה מעל [שקוף עם גוון ורוד מנצנץ]

4LeafClover

New member
../images/Emo13.gif יואו,

אני כרגע עושה לעצמי פרנץ' וגם אצלי כבסיס שמתי 40 של שיק :)

Come Alive

New member
חח טוב, כל היום חשבתי מה לשים, מה לשים..

עכשיו חשבתי על זה שמחר אני (סופסוף!!!) הולכת לAVATAR, אז אני אמרח לק כחול
איזו מושפעת. אני חושבת שאני אמרח כחול רויאל של WOW. שהוא כזה מוגזם ושמים לב אליו.. וזה קצת שונה לי מהרבה דברים, אבל יאללה..

למעלה