שבת קודש בפתח...
איך הפעם נקבל אותה?

InbarChanX3

New member
אני צריכה תמיכה נפשית

ביום חמישי בערב במקום ללכת לישון, הלכתי למיון. עם הלק הורוד פוקסיה שלי שהתקלף בצורה זוועתית ביומיים האחרונים שהייתי מאושפזת בבית חולים. להתחיל לדמם מהגרון בבית... ועוד הייתי אמורה לצאת עם החבר החדש שלי ביום שבת מזל נאחס. תגובות תמיכה ייתקבלו בברכה
נ.ב. חזרתי הבייתה היום בבוקר המאוחר, ועכשיו גם אסור לי לצאת שבוע מהבית ואסור לי להיות בשמש ודברים כאלה... פורים מבאס הנה אני באה

Witchcrafts

New member
אוי, לדמם מהגרון?! איך זה קורה?

ואל תדאגי לגבי פורים, המסיבות של החג בד"כ מתפרסות על פני שני סופ"שים. מה גם שאת תמיד יכולה לארגן מפגש באווירת החג אצלך בבית. החלמה מהנה ומהירה! |זר פרחים|

InbarChanX3

New member
זה קורה

אחרי ניתוח הסרת שקדים בגרון שעשיתי לפני שבועיים בערך, הלכתי פעם ראשונה לבצפר ביום חמישי והייתי פשוט כנראה יותר מידי בשמש. כל הסופ"ש הלך לזבל. :(

Simply Blonde

New member
אוי! גם אני הוצאתי את השקדים שלי לפני חודש

ו10 ימים בדיוק! איך את מרגישה?? באיזה בי"ח עשית? תרגישי טוב! ותאמיני לי כשהכל יעבור את תרגישי שזה היה שווה את זה..

InbarChanX3

New member
../images/Emo24.gif

חברתי להרגשה ! O: חח אני מרגישה בסדר גמור, רק קצת עם בחילה מהכדורים. עשיתי לפני שבועיים בערך והיו לי דימום שהגיע ממש מאוחר משום מה... עשיתי את זה בבי"ח אסותא בת"א חח תודה לך

Simply Blonde

New member
גם אני עשיתי שם!

מותר לשאול מי הרופא שלך?
את לא מסטולה לגמרי מכל הכדורים? אני הרגשתי מעופפת שבועיים בערך

InbarChanX3

New member
חחח את האמת שכן

אבל עכשיו אני כבר לא לוקחת איזה כדור ... אני רק על אנטיביוטיקה ועל התרופה נגד הדימום
חח הרופא שלי זה הרופא אף אוזן גרון שלי.. מרטין לנדר. רופא מצוין

Simply Blonde

New member
דיייי! הרופא שלי

אני חולה עליו. טוב זה נשמע ממש גרוע אבל הוא הרגיע אותי בטירוף לפני הניתוח.. חחח כמעט ברחתי מפחד

InbarChanX3

New member
../images/Emo6.gifאינמצב

חח איזה קטע ! אני דווקא לפני הניתוח הייתי בסדר גמור, רק הייתי עצבנית רצח בגלל הצום הזה. גם אמרו לי לבוא ב6 כי הניתוח לי ב8 ובסוף הוא היה ב11 וחצי וגם עייפות וגם רעב תקפו אותי מכל הצדדים... את גם מטופלת אצלו בדרך כלל ? יכול להיות שאנחנו מאותה עיר?

תולי01

New member
אוי, מקווה שתרגישי יותר טוב כמה שיותר מהר

שולחת לך הרבה
מקווה שזה מעלה חיוך על פנייך

Witchcrafts

New member
האמת שהוא כבר מאמצע השבוע עליי.

עד כה הייתי עושה סוג של פרנץ' (כלומר, לק צבעוני כלשהו בחלק הלבן, ובחלק התחתון, הוורוד, לק מנצנץ ושקוף בעל גוון מתאים ללק הראשון). אבל התעצלתי, אז זו פעם ראשונה שאני מורחת אותו (או כל לק אחר) בצורה מלאה. אגב, הנחתי שעל ציפורניים ארוכות לק אחיד לא יהיה אסתטי במיוחד, ודווקא זה לא נוראי כפי שחזיתי. מס' 29 של אנדראה (מצטערת על האיכות של התמונה, היא דרך הפלא').

למעלה