שבת שלום אנשים

oshiko

New member
שבת שלום אנשים

מקווה שהכל טוב איתכם. הבן שלי מגיע היום עד לאחרי שבועות - יום שלישי. התחיל השבוע ניווטים, אם כי הוא אומר שזה עדיין היה דומה יותר לטיולים ... נראה מה יהיה בניווטי לילה ... אליה וקוץ בה - לשבת הוא נוגע בבית, אחר-כך עולה עם חברים לצפון. אני מזדהה כאן עם "רוקדת עם זאבים" שהבן שלה עושה את זה בכל חופשה. תותחנים - מזמן לא שמעתי. מקווה שהכל בסדר אצלכם. שבת שלום.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם

גם אמיר חזר הביתה עד לאחר שבועות. מחר הוא ישתתף בתחרות אופני כביש שתתקיים בבית גוברין וביום א' בתחרות אופני הרים בכוכב יאיר לזכר עילי דגן שנהרג בפיגוע בבית ליד.

oshiko

New member
נחמד המעבר מטנק לאופניים ...

שבת שלום ובהצלחה בתותחנות ובכל דבר

תהנו ממנו...

תהנו מהבן כמה שיותר... הבן שלי לא מגיע השבת, אני מקווה שהוא יגיע לפחות לחג... קצת קשה לו, הוא כמעט ונשבר... אני מעודדת אותו כל הזמן. העניין הוא - שהוא לא היה חייב ללכת לקרבי מאחר והוא בן יחיד... אך הוא רצה ללכת להנדסה קרבית. הוא מתאמץ ומשתדל נורא, כואב לי... אני יכולה להוציא אותו משם אם אני רוצה כאם חד הורית לבן יחיד... אך הוא לא רוצה. מקווה שהוא יתמודד עם זה... שבת שלום וחג שבועות שמח לכולם..

oshiko

New member
**רוקדת**רצה

בטעות קראתי לך בהודעה שלי "רוקדת עם זאבים". אני כל הזמן מתבלבל עם זה ... מה הסיבה לקשיים - יחס וטירטורים, או קושי פיזי? כדאי לטפל בכל מקרה. אולי נוכל ייעץ לפי אופי הבעיה. סתם שאלה - בן יחיד זו סיבה מספקת בפני עצמה לא ללכת לקרבי - והיא מצריכה חתימת הורים. האם גם הורה יחיד נותן פטור דומה? האם אצלך היה צירוף של 2 הסיבות? כמו שציינתי, השבת אני במצב דומה לשלך - הבחור הגיע, נגע בבית, ומייד יצא לצפון. הבטיח שהוא חוזר במוצאי.

אושיקו...

זה בסדר בקשר לבלבול... זה לא טרטורים... זה קושי פיזי... יש לו בעיה עם הרגליים והוא צריך מדרסים. נתנו לו הפניה לרופא ועדיין לא נותנים לו יום חופש לגשת לטפל בזה. האמת היא שמשתדלים ללכת לקראתו (יאמר לזכותם..) אבל בינתיים זה קשה. הוא לא מוכן לפספס מסעות וכאלה...והוא עושה זאת עם כל הקושי ברגליים. אני מקווה שיתנו לו בקרוב ללכת ולסדר את זה. ו..כן.. אצלי זה צרוף של 2 הסיבות גם יחד. אם חד הורית לבן יחיד. וחתמתי לו אצל ק. העיר. הבנתי שאם אני רוצה אני יכולה לשחרר אותו משרות קרבי גם אחרי חתימה. (אבל הוא כמובן לא רוצה...) זה קשה כשהם מגיעים הביתה ומיד רוצים לנסוע... אבל אין לי הרבה ברירות, אלא למצות כל רגע שהוא נשאר בבית. ולא להתעמת איתו.

מדרסים

הי! גם בני [תותחנים] זקוק למדרסים, וגם הוא הגיע רק כאשר החנויות נסגרו[טירונות תותחנים בשבטה...]. התברר שניתן לקחת בחנות ערכת הטבעה הביתה, הבן עשה את ההטבעה באחת השבתות כשהגיע, מסרתי חזרה וכעבור מספר ימים המדרסים הגיעו אלי הביתה עם שליח. לפי הדיווח של הבן המדרסים עשו הבדל עצום לטובה! כך שאין צורך לחכות - חבל על הרגליים של בנך... בהצלחה!

הצצתי...

תודה לך על האינפורמציה... השאלה היא באיזה חנויות...אך הוא צריך קודם כל בדיקת רופא, לא? הרופא בבסיס בדק אותו ונתן לו הפניה... כנראה לב"ש. וכנראה אחרי הבדיקה אפשר יהיה ליישם את מה שכתבת.. בכל אופן ..שוב תודה לך. שבת שלום...

חנויות

השאלה היא האם הפניה שבידיו לרופא בב"ש או לחנויות מדרסים בב"ש? אם לרופא - אז כמובן קודם כל צריך לגשת אליו, הוא יצייד את הבן בהפניה שבה מפורטת רשימת חנויות איתן הצבא עובד - ואז תוכלי לגשת ולקחת את הערכה הביתה. הרופא קובע לאחר בדיקה אם המדרסים שהצבא יממןיהיו בהתאמה אישית או סטנדרטיים. המלצתי - וכך נהגנו אנחנו - גם אם המימון הוא לסטנדרטיים בלבד, להוסיף את ההפרש מכיסך ולעשות בהתאמה אישית. זה חשוב במיוחד אם יש הבדל בין שתי הרגליים [למשל בדרגת הפלטפוס או כל בעיה אחרת]. אגב, אצלנו גם היה שיפור גדול בכל הקשור לכאבי גב לאחר תחילת השימוש במדרסים

שוב תודה...

אני חושבת שההפניה שהוא קיבל זה קודם לרופא...ואם זה יעזור לגב זה יהיה נהדר.. אנחנו גרים באילת, אני מקווה שיש פה חנויות שמתמחות בזה..

רוני61

New member
בנושא מדרסים........

אני קניתי לבני מדרסים ללא הטבעה אלא מותאמים לנעלי צבא בפק"ל הדיווח שלו שהם מאוד עוזרים, אז עד שתוכלו להשיג מדרסים מותאמים ממליצה לקנות את המוכנים בחנויות (בצבע ירוק עם בולמי זעזועים).

ערב טוב..

אושיקו תהנה קצת מהילד בשבת. אצלינו (תותחנים) הילד סיים אתמול רגילה, חזר לשיבטה לשבת וחג של תורנות מטבח ושמירה. מקווה ישעבור קל. שבת שלום

oshiko

New member
../images/Emo51.gif אני פורש עד מוצ"ש

זאת הנדנדה הרגילה שלנו - זה יוצא, זה סוגר, ולהיפך. אני כרגיל נוטש את הפורום עד מוצ"ש. תשמרו עליו ... שבת שלום לכולם.

The Blue Fairy

New member
התותחנים לא סיימו כבר טירונות?

הקשר"גים סיימו ויצאו לרגילה של 12 ימים

תותחנים סיימו חודשיים ראשונים,עכשיו

עוד חודשיים שהם בעצם קורס תותחן שבסופו מסע כומתה. איזה כיף רגילה של 12 יום.

The Blue Fairy

New member
אווו נחמד ../images/Emo9.gif והם עדיין בשיבטה?

חחח כן, אבל עכשיו היא נגמרה :(

למעלה