שבת שלום אנשים

poli55

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gifחג שמח../images/Emo173.gif

חג שמח הבן הגיע לחופשה ואני מקווה שיבלה איתנו את החג אבל יש יום גיבוש לצוות ביום שני (יותר חשוב ) אני גם מזדהה עם "אושיקו" "ורוקדת עם זאבים " אנחנו מנסים לגבש החלטה שבה יש הקדשה קצת למשפחה לאחים להורים לסבים והסבתות לא פשוט לא תמיד מצליח לנו (יש ויכוחים ) הבן אומר שגם כך קשה לו והוא צריך להתחלק עם המשפחה חברים מהבית חברים מהצוות חברות ושלא נלחיץ אותו מי אמר שהחיים הם פיקניק אז חג שמח לכולם פולי 55 אמא של צנחן

oshiko

New member
שוב אנחנו מרקידים אותה ../images/Emo6.gif

והיא בסך הכל רוצה לרוץ עם זאבים, לא לרקוד איתם ... בכל אופן - ברור שצריך לאזן. הבן שלי חזר וימשיך את החופש איתנו עד יום שלישי. יש לו קצת זמן סוף סוף והוא הרבה יותר רגוע. כיף לשמוע אותו חוזר לנגן.

poli55

New member
../images/Emo4.gifמתנצלת על הטעות

ושוב חג שמח

oshiko

New member
גם אני טועה בזה כל הזמן. בכל אופן

לגבי הויכוח שלכם - צריך להסכים על איזון סביר. בחופשה ארוכה במו זו אפשר להבין שיום אחד מוקדש לצוות. זה טוב שהם מגובשים. הבן שלי ברגילה בילה חלק גדול מהזמן במסיבות עם הצוות, המחלקה, הפלוגה. אבל בחופשות קצרות שמתחילות בלחץ ביום ששי ונגמרות בראשון מוקדם בבוקר, בהפרשים של שבועיים, זה ברור שאי-אפשר להזניח את המשפחה. אני חושב שהחבר'ה מספיק בוגרים כדי להבין את זה.

פולי...

שיהיה לכם חג שמח עם הבן. שלי לא יצא לחג... ולפי מה שהבנתי ממנו גם בשבועיים הבאים הם כנראה לא ייצאו. יש להם איזה ביקורת - לא ממש הבנתי. וגם סדרת חינוך מה שהבנתי ממנו זה שמקצרים להם את הטירונות וכנראה שהם יהיו בהנתקות. שזה לא ממש מוצא חן בעיני.. נקווה שהכל יהיה בסדר.. חג שמח לכולכם...

למעלה