שבת שלום וחג שמח לכולם

bimbo.

New member
שבת שלום וחג שמח לכולם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

נצלו יפה את ימי החג ותעשו חיים לשרה ולבאיה, נראה לי שהדרך מחולון למנחמיה התקצרה מאוד. תהנו ביחד ותספרו לנו איך בעמק הירדן בימים אלה

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ושיר קטן ממני../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שלום לכולנו,

אופסססי שכחתי לומר לכם חקשמייח

ושבת שלום גם..... ולספר שאתמול היינו אושפיזין בסוכה ענקית אצל חברים שחגגו עם החג את[ הולדת נכדתם השניה, חגגנו במיטב המסורת עם אוכל מסורתי,קידוש (לא מברכים על 4 המינים בשבת) ושירי ארץ ישראל היה נ-פ-ל-א!!!

ועוד משו אחורי שקראתי אתכם...

כיף לבאיה ושרה על בילוי החג המשותף, באיה מקווה ששרה החמודה עזרה לך להתגבר על הגעגועים לבן ולנכד, אין מה לעשות- הגוזלים שלנו למדו לעוף
וללייצי' מזל טוב עם העכבר, יש לי עכבר אופטי של "מייקרוסופט" ואני נהנית ממני מיוד מאוד (
ושלומות ליעלי הגברת המנהלת, ולאמי ולבימבו, ולדני שובבני, לסבא אורי ולארתור החדש ולפרינסס ליס ולמקסימה ולבאה רק לפעמים ולרד רד הדי ג' הכי מוכשר ברשת... ואם שכחתי מישו - אז אתכן הסליחה זה הגיל... (ולמי שמתעניין התרגיל דפקא בסיידר (
)

חונה....תודה על המיצג החמוד

נהניתי וכבר שלחתי לחברי. חג שמייצ לך יקירתי, זה לא יפה שאת אושפזין לבד ולא מביאה אותנו איתך. אמרת שהסוכה גדולה, אז מה הבייה???

yaely2

New member
מנהל
חונה, את יודעת על מה חשבתי?../images/Emo35.gif

אני חשבתי, על הברגת בורג בקיר ח ח ח יעלי

maxima

New member
בוקר טוב וחג שמח. כולם....יעלי.../images/Emo140.gif

שיר נפלא מלעה אופטימיות אהבתי.

maxima

New member
משיבה לך יעלי היר משלי........

אולי הבאתי אותו כבר פעם אז עימכם הסליחה מעולם לא הבטיחו לי גן של ורדים. אך גם לא אמרו לי שהחיים הם שדה קוצים, יער סבוך ללא שביל אשר לשום מקום מוביל, אוקינוס סוער גבה נחשולים שהשוחים בו בסערות מיטלטלים. מעולם לא הבטיחו לי גן של ורדים עם שמש זורחת ושמים תכולים. אך תאמינו או לא כשהעצבות הולכת כששמח לי בלב ואני מחייכת אז,השמש זורחת, השמים תכולים, האוקינוס שוקט מנחשולים, ביער ניפתחים שבילים ושדה הקוצים הופך לגן ורדים. מעולם לא הבטיחו לי גן של ורדים.

emmy5

New member
מקסימה אני מאחלת לך ,שתמשיחי ...

ושתהיי בגן של ורדים ,שתחייכי ותיהני מהחיים

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gifאת מקסימה, מקסימה

לייציק

New member
|4| יעלי ומקסימה, אתן שתיכם מקסימות

ממש משוררות. יופי של שירים, מלאי רגש ואופטימיות
אני גאה שיש לי חברים חברות עם כשרונות כאלה ...
והכוונה לכולכם, הציירים והפסלים היוצרים והמשוררים ...
חג-שמח לכם ידידי
הילדים בדרך עם הנכדים לכן לא אוכל לכתוב לכם... המחשב יהיה בשליטתם כמובן... ועוד עם העכבר החדש ...
מזל שעוד הספקתי לקרוא את ההודעות שמרנינות לי את הלב והנשמה...
להתראות בהקדם ממני

לייציק

New member
וכמובן גם הצלמים ומגלי ארצות ../images/Emo140.gif

שמביאים לנו תמונות נהדרות מטיולים שעשו ומהאינטרנט ...
גדול גם לכם ... אני רצה מהמטבח למחשב ובחזרה - ממש התעמלות בוקר ...
אגב, עשיתי מרקחת (קונפיטורה) במיקרוממנגו, ממש מעדן... חבל על הזמן... לפני כן עשיתי גם מתאנים כשעוד היו יפות... להתעלף מתענוג... מי שרוצה לדעת איך, שיגיד ... וזה מה זה פשוט @ ממש קלי-קלות ...

dani 123

New member
לייציק,

החוכמה לתת להם את העכבר הישן ואז משחררים לך את המחשב מייד

לייציק

New member
זה אמנם רעיון כדי להיפטר מטרדנים...

אבל אני לא מסוגלת לעשות את זה לנכדים שלי...
חוץ מזה, אני נהנית כשאני רואה אותם נהנים מהתמונות והמשחקים שבמחשב... בכל פעם הם מתלהבים ממשחק חדש... ממילא אני עסוקה עם הילדים הגדולים באותו זמן... ומי יכין את האוכל....?
החבר'ה הלכו, הספקנו גם ללכת ל אייס ולקנות סוף סוף נברשת לחדר אורחים (שהוא גם חדר המחשב+טלוויזיה שלי
) יש להם עכשיו מבצע ממש בחצי מחיר ... נברשת שבני קנה לפני כחודש ב-300 ש"ח למשל עולה היום 149 ש"ח... ונברשת יפה מאד שעלתה מקודם 400 ש"ח, קנינו עכשיו ב-200 ש"ח... והנה אני כאן אתכם... אתם יכולים להצטרף אלי עכשיו, בשקט ובנחת לכוס קפה עם עוגה ... כל אחד יכול לבחור את העוגה שהוא אוהב ...

ליייציק....מה את עושה לי ../images/Emo8.gif

איך אדע איזו עוגה לבחור? טוףףףףףףףף רצה למטבח להכין לי משו לנשנש....... אגב, גם לי יש עכבר אופטי של לוגיטק, ולא יודעת לגיד לך אם הוא 300 או 500 קניתי אותו בניו יורק לפני כשלוש שנים ואז אמרו לי שהאחריות היא לכל החיים. נהנית ממנו מאד מאד. אגב, היכן זה הקניון הגדול? ששם קנית את העכבר שלך??? בכל אופן.....תתחדשי ותהני.

לייציק

New member
../images/Emo13.gif קודם כל, כאשרלי קשה לבחור בין

שתיים או שלוש עוגות אני קונה את שלושתם, או יותר נכון, כשאנחנו שניים או יותר, מזמינים כל אחד עוגה אחרת ועושים חינגה ביחד
וזה מזכיר לי, כרגיל... את הטיול שלנו לאירופה... היינו בוינה וטיילנו במדרחוב וכמובן שחוש הריח הוביל אותנו הישר לקונדיטוריה "אאידה" המפורסמת ... כמו ששיכור מוצא את היין
היה כזה מבחר של עוגות שלא ידענו מה לבחור ... אז קנינו 4 סוגי עוגות עם כוס קפה טוב, כמו שאפשר להשיג רק באוסטריה... והחלטנו שזה יהיה במקום ארוחת צהריים ...!!! אכלנו, נהנינו, אבל לא יכולנו להחליט איזו עוגה היתה הכי טובה ואז קנינו עוגה חמישית לקינוח...
והגענו למסקנה שכולן היו הכי טובות ...
אין, אין עליהן... העוגות של וינה ובמיוחד של "אאידה" - אומרים שמייקל ג'קסון מזמין שם עוגות שמטיסים אליו במיוחד ... את העכבר שלי קניתי ב "עתיד מחשבים" ויש להם סניפים בכל הארץ ... אני לא מאמינה שבארץ יתנו למשהו, אחריות לכל החיים ... WOW תקראי את תיאור העכבר שנתתי בהתחלה ותדעי איזה דגם שלך ... אני, מה זה נהנית...
מה? לא מרגישים את זה ...? תמיד שמחה לראותך בינינו ...

למעלה