שבת שלום וחג שמח לכולם

סבאאורי

New member
לייציק ערב טוב לך ולכולם

חוץ מהעוגות... סחר טורטה וכד' בגרינצינג הייתם? בוינרוואלד רסטורנט אכלתם? בפראטר ביקרתם? אם כן אז ראיתם חתיכה של וינה.... ברכות

לייציק

New member
זה היה במסגרת טיול מאורגן... ../images/Emo63.gif

באוסטריה ביקרנו רק בוינה ובזלצבורג ... אחחחחח איזה ערים יפות... וזלצבורג ממש מקסימה וכל כך רומנטית ...

emmy5

New member
יעלי חג שמח../images/Emo39.gif

תמונה במילים היפה ביותר ...אני אוהבת את השירים האלה ,הלוואי שתציירי רק בורוד עם חיוך רחב לנו וכל ישראל . חג שמח !!!!!

לייציק

New member
תודה יעלי ../images/Emo25.gif ככה זה אצלי תמיד

כך חינכו אותי מהבית, להינות מהדברים הקטנים בחיים, לא פחות מאשר מהדברים הגדולים...

באיה

New member
תודה בימבו, תודה חונה

ותודה לכל היתר. אכן שרה משכיחה ממני קצת את העצב. היום על הבוקר לקחה אותי להליכה איזו שעה. אח, אח, האויר פה משקר. אין מכוניות ואוטובוסים, אין אגזוזים מעשנים ומזהמים. אוויר צח ונקי. (כיין) מה זה בשבילי הדרך מחולון למנחמיה? ממש כלום לעומת הדרך לאוסטרליה.
תרמיל על הגב, והופ אני אצלה. עכשיו שרה מכוח האינרציה ממשיכה עוד לשטול קקטוסים בגינה שלה (אוי קאקט דוס!), אבל אני אמרתי לה שאני לא עובדת בשבת ובנוסף בחג (מה אני פריירית שלה, אני אורחת)
מי שיחשוב אולי שזה נאמר ברצינות, אנא תורידו דאגה מליבכם, הכל בצחוק והומור. אחרי צהריים אנו מצפות לאורחים ומכרים המשותפים לשתינו. יהיה כיף הערב גם. אז חג שמח לכולם, תמשיכו גם אתם לכייף.

maxima

New member
שרה ובאיה תבלו בכייף........./images/Emo39.gif

ותהנו שם בעמק הירדן היפה

לייציק

New member
לרדרד וכולם... העליתי את תוכנת

שיתוף הקבצים iMesh היא מאד ידידותית, מוצאת קבצים ממש בצ'יק צ'אק ומורידה אותם ממש במהירות ... גם אייכות השמיעה נהדרת ... אמה...מה... נדמה לי שהיא תוקעת לי את המחשב כשאני רוצה לגלוש באתרים אחרים בזמן ההורדה של הקבצים ... מצד אחד מומלץ מאד, מצד שני שימו

ora11

New member
edreddole ואני עוד לא ברכתי../images/Emo65.gif

ערב טוב ברוך הבא והשירים שאתה מביא אלינו חבל"ז תודה מזכיר ימים יפים . שבוע טוב ומועדים לשמחה.

לייציק

New member
ממש מגניב הרעיון הזה ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

תודה לך רדרד ...
זוכרת כמו היום, את פסטיבל סאן-רמו שהיו משדרים תמיד בטלוויזיה... אחחח, היו שם שירים נפלאים ... והגדולה מכולם היתה כמובן דלידה ... האם יש לך שירים שלה ?

לייציק

New member
SORRY רדרד לא מצליחה לשמוע...

כשאני מנסה לשמוע, אחרי שעולה החלון של ה-REAL מופיע חלון שאומר שהקובץ לא קיים, או שאין לו DATA או שהוא מקולקל ... מה זה אומר ... ? נסה
למצוא שירים של דלידה ... תודה

לייציק

New member
מקסימה ../images/Emo13.gif הצלחת לשמוע? אז כנראה

שמשהו אצלי לא בסדר ... אנסה לבדוק ...

למעלה