לכל אלו שלא אוהבות גאדגטים
מכשיר טוב הוא לאו דווקא מכשיר מגניב. מחבת איכותית, כזו שהאוכל מתבשל מהר ולא נדבק וקל לנקות זה בעיני רכש מצויין. בשרשור של שבוע שעבר יש כוסות מדידה ומרית שהמלצתי עליהם.
 
אני אוהבת מחבתות שאין להן ברגים בידית - בדרך כלל הידית מחוברת בבורג חלק פנימה, ואז הלכלוך מצטבר סביב הבסיס של זה. נורא מעצבן. אני תמיד מחפשת כאלה שפנים המחבת חלק.
 
יש לי מעבד מזון של קוויזנארט - סוס עבודה. מיקסר עומד חצי מקצועי.
אני אופה חלות פעם בשבועיים. מכינה לחמניות 8 ומקפיאה.
מקפיאה בוייקס - כשהילדים רוצים לארוחת בוקר, שמה כמה על תבנית והופ - 10 דקות מוכן.
אני אוהבת שיש מרק עוף לשליפה בפריזר. כשרוצים מרק עוף זה אומר שאין כח להכין אותו - עדיף שיהיה בשלוף.
 
המחדד גזרים הוא משהו שלכד את עיני מזמן. כל פעם שאני עוברת ליד אחד, אני מזכירה לעצמי שכל המכשירים האלה שחותכים באופן ידני את הירקות הקשים בסופו של דבר דורשים הרבה עבודת כפיים ונשבר לי מהם מהר ואין בזה טעם. יוצאת דופן - המגררת של מיקרופליין. גינג'ר, זסט לימון/תפוז וכו.
ידית לפותחן צנצנות - מאז שיש לי אותה אין לי צורך במישהו שיפתח צנצנת עקשנית.
 
 
אם היה לי מקום בלתי נגמר במטבח הייתי רוצה מטחנת בשר - לא לקנות בשר שמישהו אחר טחן, ומסחטת מיצים. הייתי רוצה גם מכונת גלידה, אבל בשביל זה צריך מקום בפריזר וזה אף פעם אין לי. גם רציתי מכסה אוניברסלי מסיליקון שיכול לכסות מחבתות ללא מכסה במקרה הצורך, אבל בינתיים מצאתי רק כאלה מאלומיניום.
מכשיר טוב הוא לאו דווקא מכשיר מגניב. מחבת איכותית, כזו שהאוכל מתבשל מהר ולא נדבק וקל לנקות זה בעיני רכש מצויין. בשרשור של שבוע שעבר יש כוסות מדידה ומרית שהמלצתי עליהם.
 
אני אוהבת מחבתות שאין להן ברגים בידית - בדרך כלל הידית מחוברת בבורג חלק פנימה, ואז הלכלוך מצטבר סביב הבסיס של זה. נורא מעצבן. אני תמיד מחפשת כאלה שפנים המחבת חלק.
 
יש לי מעבד מזון של קוויזנארט - סוס עבודה. מיקסר עומד חצי מקצועי.
אני אופה חלות פעם בשבועיים. מכינה לחמניות 8 ומקפיאה.
מקפיאה בוייקס - כשהילדים רוצים לארוחת בוקר, שמה כמה על תבנית והופ - 10 דקות מוכן.
אני אוהבת שיש מרק עוף לשליפה בפריזר. כשרוצים מרק עוף זה אומר שאין כח להכין אותו - עדיף שיהיה בשלוף.
 
המחדד גזרים הוא משהו שלכד את עיני מזמן. כל פעם שאני עוברת ליד אחד, אני מזכירה לעצמי שכל המכשירים האלה שחותכים באופן ידני את הירקות הקשים בסופו של דבר דורשים הרבה עבודת כפיים ונשבר לי מהם מהר ואין בזה טעם. יוצאת דופן - המגררת של מיקרופליין. גינג'ר, זסט לימון/תפוז וכו.
ידית לפותחן צנצנות - מאז שיש לי אותה אין לי צורך במישהו שיפתח צנצנת עקשנית.
 
 
אם היה לי מקום בלתי נגמר במטבח הייתי רוצה מטחנת בשר - לא לקנות בשר שמישהו אחר טחן, ומסחטת מיצים. הייתי רוצה גם מכונת גלידה, אבל בשביל זה צריך מקום בפריזר וזה אף פעם אין לי. גם רציתי מכסה אוניברסלי מסיליקון שיכול לכסות מחבתות ללא מכסה במקרה הצורך, אבל בינתיים מצאתי רק כאלה מאלומיניום.