שבת שלום , חברים יקרים
|יין

עלמה 3

New member
שבת שלום , חברים יקרים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|יין

שבת מבורכת ושקטה, עלמה

עלמה 3

New member
ליונ ובלונד ....... מקרה מצער....:-

יונה
היום לא היה טו בשבט....... אני עד עכשיו - ה-מ-ו-מ-ה בבוקר אמרתי לעוזרת שהיום נשקיע יותר, בגגל פסח (היא היתה מודעת למחלה שלי....) היא עובדת אצלי כמה חודשים. בקיצור....... באמצע הבלגן, האקונומיקה, העוזרת ב- ר-ח-ה , שאלתי אותה מה קרה ? היא אמרה - לא ראיתי כזה דבר חולה בראש........... מה זה נעלבתי בקיצור........ נאלצתי... להמשיך.... לבד....... ומה שעוד היום לא עשיתי את אמבטיית היופי..... וטו בשבט........
עכשיו יש לי אורחים
זהו ......... בלונדה בבקשה.......... תפתחי.... עלמה ולמה

איך העוזרות היום

חכמות.... גם לחברה שלי ברחה העוזרת באמצע. ולאמא שלי שכבר ממש מתפרקת ...העוזרת סיפרה שהיא חולה.... בקיצור זה שאנחנו מחליטים בפסח לעשות יסודי זה בעיה שלנו ולא של העוזרות. עלמתי,בקשר לטו בשבט,אל דאגה יבואו ימי שישי נוספים.

rolan

New member
שבת שלום ומבורך ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

האמת
אני מרגישה די לא בסדר כולם כאן מנקים מצחצחים מבריקים ורק אני בסבבה... עלאק... פעם לפני שנים הייתי הופכת את הבית מנקה בטירוף אני אוהבת מאוד לנקות בשנים האחרונות אני עצלנית להחריד... במסגרת העצלות שלי היום נסענו לטייל בהרי הגליל עדיין לא הספקתי לספר שאחי הגיע עם משפחתו מניכר ואנחנו מנצלים כל רגע איתם אז היום נהנינו לנו מטיול כייפי הנקיון? יחכה למחר ביום רביעי ליל הסדר מארחים אצלנו 15 בני משפחתנו וואוווווווו המון עבודה להת

blonda3

New member
../images/Emo6.gifתרגעו בבקשה.....כן?../images/Emo156.gif

עלמה'לה..נעלבת? העוזרת ברחה? חחחח לא נורא, עכשיו תחזרי ל"שפיות" ותנקי כמו כולן....לאט לאט ולא חייבים הכל יסודי, יש פסח גם בשנה הבאה.... ורולן-את לא היחידה. אצלי אין נקיונות ספיישל של פסח אצלי מנקה כל השנה. לא נכנסת ללחץ, יש זמן להעביר קיץ חורף גם אחרי החג, שום דבר לא יברח.... והחמץ? מרסימום ייכנס לפריזר במקרר או לאיזו פינה.... אני ממש לא דתייה במובן הזה, במובנים אחרים-כן. ואם עשיתם כייף וטיילתם זה אולי יותר חשוב מלנקות. החגיגה אצלכם? וואוו יש הרבה עבודה וההתרגשות רבה. שיהיה לכולנו פסח כשר שקט ושמח.

blonda3

New member
ושכחתי לברך בשבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif

בלונד....

אהבתי את הגישה הרגוע ביחס לטרוף הנקיון, לאט לאט ובשלווה כי הכל ממתין גם מחר.

סול11

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif למה מה

שבת שלום לכולם. הגחתי לרגע גנבתי זמן מחשב במקום בו אורחתי לארוחת הערב פסק זמן מבורך ביום עמוס ועוד התחילת הדרך. רולן. גם לכך ולאוהי שבשלום. למה מה למי חייבת ומה בדיוק לא בסדר אין דופי בעצלות מדודה הניקיון לא ארנבת ןתמיד מחכה לעולם לא יברח ותמיד יפרח לכל דבר עת גם לגליל ולעמק. יש סדר בחיינו וניקיון לא כל עולמנו אז שתהייה לכולנו שבשלום אגנוב מדי פעם זמן מחשב ועד לפעם הבאה להשתמע.
לכולם.

rolan

New member
סול ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif היקר

איזה יופי תמיד כייף לקרוא אותך תודה על העידוד גם בלונדה אחלה... עכשיו נקיה מרגשות אשמה
מחר מבטיחה להשלים את החסר לפחות בהכנות לקראת בואם של אורחי האהובים עוד משהו שכחתי לברך לשבת שלום ו
ים לכולם

רולן מתוקה,שבי בשקט

ובלי רגשות אשם. את לא היחידה שלא מנקה,גם אני מתייחסת באופן מאד רגיל לדומם שבבית. וחוץ מזה למדתי שאחרי שהאורחים הולכים הכי כיף לנקות ואז זה גם נשאר.

rolan

New member
אופס... כתבתי משהו ואיננו... נמחק

טוב לא חשוב זה היה בענין הנקיון אחרי לכתם של האורחים ולא לפני הגעתם... גם אני בעד, יונוצ'קה אז תבואי אחה"צ לשתות קפה

רגע שאלה רולן

את בטוחה שלשתות קפה?.....ולא ממתינים לי מגב וסמרטות? או אולי דלי עם צבע.....

עלמה 3

New member
מה את לא סומכת.......

הזמינו אותך ל- קפה........ ואם יחכו כלי הניקוי, תתעלמי ותהני בתוך הבלגן......... שבת שלום לך ! יקירה ! עלמה

עלמתי

זה לא שאלה של סומכת.....אני לא רואה את עצמי יושבת עם קפה כשרולן עובדת קשה מנקה וצובעת..............שכחת,יש לי פריצת דיסק בגב זה לא נעים

עלמה 3

New member
לדעתי - לרולן אין עבודות צביעה

וחוץ מזה נראה לי שאוהי עוזר לה מאד.... מה מה מה מזה רכילות ......... ששששששששש לא יפה..... עלמה

blonda3

New member
אתמול הסבירו לי איך לצבוע ברולר|בית

אז אני מקווה שיצליח לי.
ולעניין הנקיון-אני מתאמצת שלא יהיו לי גם רגשות אשמה וביום ראשון אני מתחילה לנקות. ראיתם מה זה?

בלונד

אוי אני שונאת רולר,אל תשאלי מה זה עשה לי,,,כל הצבע השפריץ עלי...אין כמו מברשת בטעם של פעם

למעלה