הכי טוב.... לצבוע עם פד יש פדים מיוחדים שמלבישים על מוט זה נהדר מנסיוני האישי
R rolan New member 12/4/03 #25 הכי טוב....../images/Emo70.gif לצבוע עם פד יש פדים מיוחדים שמלבישים על מוט זה נהדר מנסיוני האישי
י יונה לבנה 1 New member 12/4/03 #26 פד עם כנפיים?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R rolan New member 12/4/03 #27 דווקא לא זה עם הכנפיים אבל אפשר לנסות אולי גם הוא טוב כי אמרו שהוא לא מטפטף נה נה נה נה.....
R rolan New member 12/4/03 #20 יונוצ'קה את מוזמנת לקפה אין אצלנו צבע כי רק לפני 3 חודשים שיפצנו את הבית והוא צבוע וחדש... כולל רצפה חדשה ותוספת לבית מ ק ס י ם תבואי תראי והסמרטוט והמגב יחכו חוצמזה אוהי ואני באטרף עכשיו מסדרים מציעים מנקים מבררים זורקים וגם.... שוברים הבוקר נפלו לאוהי כמה צלחות שרצה לאפסן.... אבל לא בוכים על צלחת שנפלה
יונוצ'קה את מוזמנת לקפה אין אצלנו צבע כי רק לפני 3 חודשים שיפצנו את הבית והוא צבוע וחדש... כולל רצפה חדשה ותוספת לבית מ ק ס י ם תבואי תראי והסמרטוט והמגב יחכו חוצמזה אוהי ואני באטרף עכשיו מסדרים מציעים מנקים מבררים זורקים וגם.... שוברים הבוקר נפלו לאוהי כמה צלחות שרצה לאפסן.... אבל לא בוכים על צלחת שנפלה
B blonda3 New member 13/4/03 #28 אני חושבת שאני אזמין אתכן למבחן../images/Emo8.gif צביעה. כל אחת תביא את מה שהמליצה עליו, תעשה לי הדגמה, ומה שהכי יישכנע אותי יתקבל, אבל עד אז-כבר יעבור הפסח. כשאצבע-אדווח לכם במה צבעתי.
אני חושבת שאני אזמין אתכן למבחן../images/Emo8.gif צביעה. כל אחת תביא את מה שהמליצה עליו, תעשה לי הדגמה, ומה שהכי יישכנע אותי יתקבל, אבל עד אז-כבר יעבור הפסח. כשאצבע-אדווח לכם במה צבעתי.